Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 שעות, יוסף2435 כתב:

מן הסתם שלא יתנו לי כי הרכב לא רשום על שמי כי עדיין לא שילמתי את כל התשלום יש לך אולי עצה לתת איך אוכל לקבל את ההיסטוריה של הטיפולים 

או שאני טועה והם נותנים לכל אחד .?

תתקשר ליבואן, תבקש לדעת את הפרוצדורה של קבלת היסטוריית טיפולים. 

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 11 שעות, יוסף2435 כתב:

ואכן אני בחצי שנה האחרונה ניכנסתי לתחום הבורסה ואני ממליץ בחום לכל חברי הפורום אין לי שמץ של מושג בכל מה שנוגע לבורסה השקעתי את הכסף בחברת איטורו אגב חברה ישראלית מאוד מצליחה בעולם זה רשת חברתית שניתן להעתיק מסוחרים גדולים זה נושא בפני עצמו אבל בהחלט מומלץ למי שאוהב אתגרים ומוכן לסכן סכום מסויים לטוב או למוטב 

אתה מדבר על חברת eToro  מהכתבה הזאת?
https://www.calcalist.co.il/calcalistech/article/rylgs211s9

חברה שפיטרה 100 עובדים ביטלה הנפקה מתוכננת ועדיין לא פרסמה את תוצאות הרבעון הראשון
כנראה התכוונת "לטוב או לרע" ולא "לטוב או למוטב"

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 9 שעות, יוסף2435 כתב:

ההיסטוריה של הרכב זה שהוא היה 3 וחצי שנים בליסינג מה שאומר מן הסתם שטופל כמו שעון במורשה ושנה וחצי אצל אדם פרטי ומחשבון פשוט אני יודע שהאדם הפרטי לא עשה יותר מ 9000 קמ כלומר גם אם הוא טיפל במקום אחר ולא במורשה זה 9000 קמ מה שמחזק אצלי ש גם אם יש תקלת מנוע עכשיו/בעתיד היה יותר אפשר שאופל השתתפו משמעותית בעלות כמו שקראתי בשרשורים ששלחו פו החברים או לחילופין שכבר החליפו מנוע כי היום דיברתי עם עוד אדם שמוכר ביד 2 והוא אמר לי שהלך לו מנוע ב 60 אלף קמ והוחלף במסגרת האחריות 

ואני לא מנהל מתחזה אני צלם במיקצועי בבחירת מכוניות כנראה אני גרוע אבל בצילום אולי אחרת מוזמן להתרשם כאן https://www.yosefiluz.co.il/    זהירות אני מצלם רק דוסים !!!

נורא קשה להבין כשאתה מחרים את הפסיק.

• אהבתי 4
פורסם
לפני שעתיים, motior כתב:

למוטב זה לשון נקיה לרע. אפשרות שניה, לייחל לכך שבכל מצב הוא מייחל לכך שגם ההיפך שאמור להיות רע, בסוף יהיה טוב. 

דווקא ביטוי מוכר.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
לפני 16 שעות, יוסף2435 כתב:

אכן רוב הסיכויים שארד מהעסקה 

רוב הסיכויים?!

אומרים לך כאן שזה נבלה סרוחה! רגע אתה בעצם אומר את זה בעצמך..

אז מה יש לחשוב כאן בדיוק?!

שילמת 3700₪ מקדמה על רכב שאתה לא יודע כלום עליו.

שכח מהכסף הזה ועבור הלאה, הרכב הזה זה בור כספי

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 19 שעות, יוסף2435 כתב:

אני בחצי שנה האחרונה ניכנסתי לתחום הבורסה ואני ממליץ בחום לכל חברי הפורום אין לי שמץ של מושג בכל מה שנוגע לבורסה השקעתי את הכסף בחברת איטורו אגב חברה ישראלית מאוד מצליחה בעולם זה רשת חברתית שניתן להעתיק מסוחרים גדולים זה נושא בפני עצמו אבל בהחלט מומלץ למי שאוהב אתגרים ומוכן לסכן סכום מסויים לטוב או למוטב

זו כבר קלות דעת הרבה יותר חמורה ויותר מסוכנת מקניית רכב מכונס נכסים.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
פורסם
לפני 8 שעות, motior כתב:

אתה מדבר על חברת eToro  מהכתבה הזאת?
https://www.calcalist.co.il/calcalistech/article/rylgs211s9

חברה שפיטרה 100 עובדים ביטלה הנפקה מתוכננת ועדיין לא פרסמה את תוצאות הרבעון הראשון

נכון זו החברה מצבה כמו כל מצב החברות ההיטק בעולם רע מבחינת פיטורי עובדים וכו זה לא אמור להפריע לך כלקוח שמשתמש בפלטפורמה מעולה ונוחה להשקעה 

לפני 8 דקות, Uri-G כתב:

זו כבר קלות דעת הרבה יותר חמורה ויותר מסוכנת מקניית רכב מכונס נכסים.

אני משער לעצמי שאתה אומר את זה מחוסר ידע של הררת הפלטפורמה

שוב אני לא מבין שום דבר כמעט בכל מה שקשור למסחר בבורסה וכו אבל כן למדתי את הפלטפורמה לדעת איך הדברים עובדים וישנם תקופות עם רווחים מאוד גבוהים וישנם תקופות ממש ממש רעות כמו אתמול ושילשום שהלך לי שם סכום כסף די גדול אבל לשם כך הדברים נועדו פעמים מרווחים ופעמים מפסידים ליד כל סוחר שתרצה להעתיק את ההעסקאות שלו יש את  מספר האחוזים כמה הוא מצליח להרוויח באותו חודש לאחר כל ההפסדים והרווחים ואתה מחליט את מי אתה רוצה להעתיק 

פורסם
לפני 7 דקות, יוסף2435 כתב:

נכון זו החברה מצבה כמו כל מצב החברות ההיטק בעולם רע מבחינת פיטורי עובדים וכו זה לא אמור להפריע לך כלקוח שמשתמש בפלטפורמה מעולה ונוחה להשקעה 

אני משער לעצמי שאתה אומר את זה מחוסר ידע של הררת הפלטפורמה

שוב אני לא מבין שום דבר כמעט בכל מה שקשור למסחר בבורסה וכו אבל כן למדתי את הפלטפורמה לדעת איך הדברים עובדים וישנם תקופות עם רווחים מאוד גבוהים וישנם תקופות ממש ממש רעות כמו אתמול ושילשום שהלך לי שם סכום כסף די גדול אבל לשם כך הדברים נועדו פעמים מרווחים ופעמים מפסידים ליד כל סוחר שתרצה להעתיק את ההעסקאות שלו יש את  מספר האחוזים כמה הוא מצליח להרוויח באותו חודש לאחר כל ההפסדים והרווחים ואתה מחליט את מי אתה רוצה להעתיק 

שתדע לך שהימורים זו מחלה מאוד ממכרת שקל ליפול לתוכה ואני באמת ממליץ לך להביט פנימה ולבחון את עצמך כבר בשלב הזה של החיים.

המעשים שלך נשמעים לך כרגע בקטנה כמו להמר על רכב כשאתה לא מבין בעולם הרכבים

להמר על השקעות כשאתה לא מבין במסחר

להמר על סוחרים על בסיס אחוזי הצלחות וכשלונות שלהם..

כולנו עושים את זה בדברים מסויימים וכולנו לוקחים סיכונים בדברים בהם אנו פחות מבינים אבל לא יודע אני ממליץ לך לשים לב..

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 3
פורסם (נערך)

אפשר לעניין אותך במטבע וירטואלי חדש ?

נראה לי שאתה מתאים. 

עריכה אחרונה על ידי save
  • מצחיק 7
פורסם
לפני 11 דקות, save כתב:

אפשר לעניין אותך במטבע וירטואלי חדש ?

נראה לי שאתה מתאים. 

לא חחחחח.... זה דווקא תחום שבאמת נראה לי רע אני משתדל להעתיק מסוחרים שלא משקיעים בכל מיני מטבעות חדשים שצצים על בסיס יומי מלבד הביטקווין שכבר כן התבסס ביחס לאחרים אני יותר משקיע בצימדי מטבעות מדדים חברות וכו 

פורסם

תקופה לא פשוטה למשקיעים בניירות ערך. גם האופק מאוד לא ברור, הרבה מאוד סימנים לא טובים, הייתי נזהר. לגבי האוטו, אתה והמזל שלך. לא מתחיל להבין איך קונים מכוניות במכרזים, ודאי כשאין אפשרות לדעת מה אתה קונה, ודאי כשהמחירים אינם בדיוק מחירי מציאה, מצד שני 30K הוא לא סכום גבוה במיוחד עבורך כפי שאני מבין מעדותך שלך, גם אם קנית גרוטאה, מה שאינו הכרחי, חלק מהכסף תוכל קרוב לודאי להחזיר. הסיכונים שאתה לוקח על עצמך בשוק ההון יותר גבוהים.

• רעיון טוב! 1
פורסם

הייתי ממליץ לך לוותר, לאו דוקא בגלל המחיר, אלא יותר בגלל חוסר הידע שלך...

בנ"א שמבין קצת ברכבים, גם אם היה נופל על בעיות ברכב, היה יודע לטפל לבד או לפחות לדעת מה הבעיה ולהזמין את החלק באייבי וכדו' ואז רק ללכת למוסך שיסדרו לו. או בקיצור ההשבחה על הרכב היתה יוצאת לו הרבה יותר משתלמת וזולה ממי שלא מבין וילך למוסך שם רוב הסיכוים שיצא במחיר השבחה מאוד גבוה שתפסיד כבר את כל הכדאיות.

לבנ"א שלא מבין הכי מומלץ זה או רכב חדש או התקציב מאפשר, או רכב יד 2 במצב טוב, רכב אמין כמו טויוטה וכדו' מיד פרטית ולקחת למכון בדיקה.

לדעתי, בשבילך לקנות מכונס זה כמו הימור על הכסף שלך וחבל.

שבת שלום.

• אהבתי 1

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם (נערך)

יש איזה שני מטבעות לונה וטרה . במחיר מציאה. נראה לי תפור עליך. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
לפני 23 שעות, יוסף2435 כתב:

השקעתי את הכסף בחברת איטורו

חחחח אתה נכס, בזכות אנשים כמוך יש המון אנשים שעושים מליונים!

תן לנו עוד השקעות ומהלכים שעשית! היו פירמידות בעבר?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...