Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 שעות, יוסף2435 כתב:

יש שיגידו שזה קשרים של סוחרי הרכב שנרקמים עם עורכי הדין/מגרשי המכוניות ובכך כל הסחורה הטובה מכורה מראש וכל הפסולת מוצעת למכירה 

בתור אחד שליווה מקרוב את תהליך המכרזים במשרד עו"ד במשך תקופה ארוכה אני יכול לספר לך שסוחרי רכב לא יודעים כלום בדיוק כמוך ועדיין הם קונים במחירים הזויים כמו שכתבתם. סביר להניח שלאחר הזכיה הרכב עובר "השבחת ק"מ" וכדומה ונמכר לקונה התמים הבא. הרי ככה עובדים סוחרי רכב כל הזמן..

לפני 10 שעות, יוסף2435 כתב:

יפה שקלטת אבל עם כל האופססיה שלי אמרתי שאנסה להשתמש בחכמת ההמונים כאן ומה שיגידו כנראה שזה מה שאני יעשה כמובן יש צדדים לכאן ולכאן התקשרתי למשיהוא שמוכר את האוטו ביד 2 והצעתי לו 50 אלף מזומן מיד על אותו רכב כמו שלי והוא לא הסכים[לא יודע עד כמה זה הגון הייתי פשוט בלחץ לדעת אם נפלתי בפח] 

כך שבמחיר של 36 אלף שח יש מקום לכולם 

לא בדקתי את מצב השוק שלו אבל לפי המספרים שאתה מביא נראה שאתה צודק וסיכוי טוב שתוכל למכור בלי הפסד  (אחרי טסט שלדעתי אתה יכול לעשות כבר עכשיו).

הבעיה כמו שכתבו קודמיי אם יתגלה משהו מהותי ברכב פוטנציאל הנזק גדול יותר מהמקדמה שלא לדבר על הזמן והמאמצים שזה ידרוש.

• מעניין 1
פורסם (נערך)

זה שהצעת לו בטלפון 50K במשומן והוא סירב לא אומר כלום,
אם הייתה מראה רצינות, בודקת את הרכב ומציע לו 45K במזומן לסגור עיסקה אני מניח מנסיוני שהוא היה מסכים בהחלט.

עריכה אחרונה על ידי llaavvii
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 19 שעות, יוסף2435 כתב:

כאדם שאוהב אטרקציות

וידוי לא מבין ברכבים

אטרקציות עולות כסף, אז זה הולך לעלות לך לא מעט.

זה כמו קזינו, אנשים מפסידים אבל נהנים מהתהליך.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם (נערך)

זה קזינו אבל כמו בקזינו הבית תמיד מנצח.

יש לך פה בעיה כפולה, קודם כל דובר פה על בעיה ידועה עם המנועים בדגם הזה, ודבר שני מדובר על רכב מכונס נכסים, בוא נדבר על זה שנייה, אדם שמעקלים לו את הרכב תחת כונס נכסים, כנראה הסתבך בחובות לצערו, זה יכול לקרות גם לטובים ביותר, אבל בשורה התחתונה, יש סיכוי גדול שהרכב הזה הוזנח לחלוטין, לאור החובות. ומדובר פה לא באיזה מרצדס שקשה להחזיק, אלא בסך הכל באופל.

אני הייתי מושך את ההצעה ומשלם את הסכום כשכר לימוד, מוצא דגם דומה שטופל במחיר יותר נמוך ומתקזז פה על השכר לימוד גם, המכרזים האלה מיועדים לסוחרים, שקונים בסכום לא שווה במיוחד, אבל מוכרים לפראייר התורן בסכום שמשתלם להם בסוף, כפי שנאמר קשה מאוד לעלות על מציאות ללקוח פרטי, לסוחר זה לכאורה רכב מושלם, פצצת זמן מתקתקת שעד שתתפוצץ כבר לא תהיה בידיים שלו.

עריכה אחרונה על ידי Or05230
  • רעיון טוב! 1

Miata ND2

פורסם

אתה אוהב אטרקציות? פארק שעשועים/חבלים/ימית2000...! 

לא מצליח להבין מה גרם לך לגשת למכרז על רכב. כשאתה לא מכיר את הדגם, אין לך שום ידע בתחום והכי חשוב - אין לך ולאישתך צורך ברכב! 

המקום שאני ממליץ לך להשקיע את הכסף הוא בבורסה. 

אתה תהנה מהריגוש, וכנראה שבטווח הארוך אפילו תרוויח כסף. 

אופל אסטרה טורבו + מכרז +עבר לא ידוע (בדקת לפחות שהרכב לא מהשכרה /חברה במקור?) = אטרקציה מסוכנת ולא מהנה! 

הייתי מוותר על ה"זכיה" ושוכח מהמקדמה (ולא מספר לאישה...). 

חבל, ב 3700 שקל היית קונה לה איזה זוג עגילים...

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

לא יודע לגבי מכרזים של עורכי דין, אבל במגרשי המכרזים הגדולים, בהחלט לסוחרים יש גישה טובה מאוד, כולל היכולת לבדוק את הרכב פנימית ומכאנית. 

לפותש, האם יש מפתח לרכב? למה הרכב נמצא במכרז? ביטוח לאומי, משטרה, כונס נכסים?

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
לפני 15 שעות, שי כתב:

זה התקן המקורי שגרם לבעיות. התקן הנכון כיום הוא dexos 1 gen 2.

צודק, טעות שלי. צריך ג'ן 2

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
לפני 5 שעות, TZR84 כתב:

בלי קשר אסור לעשות עסקת מזומן מעל 6000 שקל

תיקון: מה-1 באוגוסט יעודכנו הסכומים המירביים המותרים לשימוש במזומן. בעסקאות עם עוסקים התקרה תעמוד על 6,000 ₪ (במקום 11,000 ש"ח) ובין אנשים פרטיים על 15,000 ₪ (במקום 50,000 ש"ח).

לפני כשעה, Shmelov כתב:

אטרקציות עולות כסף, אז זה הולך לעלות לך לא מעט.

זה כמו קזינו, אנשים מפסידים אבל נהנים מהתהליך.

בדיוק. אני סבור שפות"ש לא צריך להבהל מהפסד קטן. אני רכשתי מס' פעמים רכבים ממכרזים (לפני עידן בידספיריט), נדפקתי ולמדתי.

ביידיש יש פתגם שאומר: "כל אחד חייב ללמוד על הבשר שלו" דהיינו אנשים לא רוצים ללמוד מההורים ומאחרים. מפסידים פה ושם לבד וככה מתקדמים בחיים. אני מקווה שפות"ש גם ירוויח. יש היתכנות כזו, מועטה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

בבידספיריט יש כמה רכבים מעניינים (אותי לפחות😉) שבעליהם היו חייבים לגופי מימון (בנקים ומימון ישיר) . מה שיפה שאפשר לראות רשיון רכב ודוח שמאי, אבל ! לא כל כונסי הנכסים מגלים הכל. אחד מהם מציג דוח שמאי עם מחיר השמאות ואחר (הכונס) מציג את הדוח אבל משחיר את המחיר, למה? זה כבר מרתיע, אם כי ניתן לברר כי יש רשיון רכב ואפשר למצוא מחירון לוי יצחק ולהוריד ממנו את ה 40% + 5% תיקונים. 

image.png.bd206abf8681cd3e043d54d6cd3929c6.png

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 12 שעות, המהיר הזהיר כתב:

https://www.yad2.co.il/s/c/63msx6h1

סתם דוגמא לרכב מיד 2 שראיתי 2017 עם 100k ק"מ, במחיר 39 מה שאומר שתוכל לקנות סביב 35.

וכאן יש לך את האופציה לבדוק את הרכב, לראות מה הוא שווה, להתמקח וכו'.

זה לא סטיישן זה מחיר שונה 

לפני 8 שעות, markb205 כתב:

אתה אוהב אטרקציות? פארק שעשועים/חבלים/ימית2000...! 

לא מצליח להבין מה גרם לך לגשת למכרז על רכב. כשאתה לא מכיר את הדגם, אין לך שום ידע בתחום והכי חשוב - אין לך ולאישתך צורך ברכב! 

המקום שאני ממליץ לך להשקיע את הכסף הוא בבורסה. 

אתה תהנה מהריגוש, וכנראה שבטווח הארוך אפילו תרוויח כסף. 

אופל אסטרה טורבו + מכרז +עבר לא ידוע (בדקת לפחות שהרכב לא מהשכרה /חברה במקור?) = אטרקציה מסוכנת ולא מהנה! 

הייתי מוותר על ה"זכיה" ושוכח מהמקדמה (ולא מספר לאישה...). 

חבל, ב 3700 שקל היית קונה לה איזה זוג עגילים...

אני כן צריך רכב ויש לי את ה3008 פיגו וברוך השם נהנה לאישתי אין באמת צורך ברכב לכן חשבתי על הכיוון של כונס שהיה לה רכב ומקסימום נמכור ברווח לא להתעשר יותר על המצפון 

ואכן אני בחצי שנה האחרונה ניכנסתי לתחום הבורסה ואני ממליץ בחום לכל חברי הפורום אין לי שמץ של מושג בכל מה שנוגע לבורסה השקעתי את הכסף בחברת איטורו אגב חברה ישראלית מאוד מצליחה בעולם זה רשת חברתית שניתן להעתיק מסוחרים גדולים זה נושא בפני עצמו אבל בהחלט מומלץ למי שאוהב אתגרים ומוכן לסכן סכום מסויים לטוב או למוטב 

אני רק מעדכן שהיום ביקרתי את הרכב למרבה הפלא שאני קניתי אותו זה בהסתמך על תמונות אחרי שזכיתי נסעתי לסנקאר לראות וראו פלא לא נתנו לי לכינס בטענה שאסור לראות את הרכב לאחר הזכייה אז אמרתי להם אוקיי לא באתי לראות את הרכב שזכיתי באתי לראות רכבין שיש עליהם מכרז בעוד כמה ימים וטכן ניכנסתי ראיתי את הרכב הוא במצב חיצוני סבבה ונראה מה נעשה עדיין לא ברור כוב הסיכויים שארד מהעסקה 

• מעניין 1
פורסם
לפני כשעה, יוסף2435 כתב:

ברווח לא להתעשר יותר על המצפון

להתעשר זה נוגד את המצפון?

לא אצלי.

• אהבתי 3

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...