Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,
כלמוביל טרייד אין מציעים רכבים יחסית חדשים עם "חותמת איכות". זוהי ההגדרה מהאתר - 

כלמוביל טרייד אין גאה להציג את רכבי "חותמת האיכות" המוצעים בלעדית במתחמי המכירה שלה. בחירה ברכבי יונדאי H Promise עם חותמת האיכות מבטיחה לכם רכב פרטי מיד ראשונה ושמור ביותר, שעומד בתקנים מחמירים ובסטנדרט הגבוה של חברת כלמוביל:
- עד 6 שנים על הכביש ו/או עד 80 אלף ק"מ
- התחייבות לרכב נקי מתאונות
- תיעוד טיפולים והיסטוריה מלאה במוסכי היבואן.
- תהליך השבחה קפדני
- תעודת אחריות מורחבת של 18 חודשים מכלמוביל טרייד אין על הגיר והמנוע
עכשיו אתם יכולים להתחדש עם יונדאי שמור במיוחד במחיר אטרקטיבי!

שאלתי היא - 
בהנחה ואני רוצה לקנות משם רכב כזה (2018)
האם יש טעם לקחת לבדיקה לפני קניה?

תודה רבה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חותמת אתה יכול להזמין בעצמך בכמה שקלים עם איזה טקסט שאתה רוצה.

לפני 3 שעות, idomashia כתב:

- עד 6 שנים על הכביש ו/או עד 80 אלף ק"מ חפש בעצמך כאלה ב YAD2.  ואם בכל זאת כלמוביל - וודא היטב שאין "חריגה" מהחותמת.
- התחייבות לרכב נקי מתאונות  להתחייב כל אחד יכול.  אם לקחת לבדיקה והתברר שיש תאונה, יחזירו לך את עלות הבדיקה?
- תיעוד טיפולים והיסטוריה מלאה במוסכי היבואן.  זה לפחות משהו.  אבל בדוק היטב שהטיפולים נעשו במועד (הן לפי ק'מ והן לפי זמן!).
- תהליך השבחה קפדני  הרשה לי לצחוק.
- תעודת אחריות מורחבת של 18 חודשים מכלמוביל טרייד אין על הגיר והמנוע  מה בדיוק ההרחבה כאן?  בכל מקרה - מה כוללת ההגדרה "מנוע" (טורבו?  מתנע? וכו') וגנ'ל לגבי "גיר" (מוח? קלאצ'ים?).  בדוק גם לגבי הגבלת ק'מ.  שים לב שמעבר לזה, כמו בקנייה מכל מקום אחר בכל מקרה אין אחריות.
עכשיו אתם יכולים להתחדש עם יונדאי שמור במיוחד במחיר אטרקטיבי!  בדוק עד כמה המחיר באמת (לא) אטרקטיבי.  ייתכן ותופתע.

קח לבדיקה מטעמך, שכח מההבטחות והפרסומות, השווה למחירים של מכוניות אחרות בשוק.

מה שהם מנסים לעשות זה לנטוע בך בטחון שזו עסקה שאתה לא יכול ליפול בה, הרי יש אחריות ועוד מורחבת ועם תעודה (!), כדי שלא תלך לבדוק את כדאיות העיסקה וכדאיות הרכב הספציפי.

• מצחיק 1
פורסם

סה"כ מדובר במגרשים אמינים יחסית לסוחרי רכב.

יצא לי לרכוש מהמגרש שלהם בפתח תקווה לפני 5 שנים מכונית.

הרכב עבר בדיקה מטעמי  ויצאה נקייה (למרות שהייתה להם בדיקה נקייה מהטרייד אין), הייתה היסטוריית טיפולים מלאה והרכב באמת עבר תיקונים קוסמטיים והחלפה של כמה חלקים מתבלים שנמצאו כפגומים בבדיקה לפני שנמסר לי.

קיבלתי את האוטו נקי ומסודר בהתאם לסיכומים ועם אחריות של 12 חודשים למנוע ולגיר בתנאי שהתיקונים יבוצעו במוסכים של כלמוביל למרות שהרכב היה מיבואן אחר.

פורסם

כלמוביל טרייד אין הוא חריג מאוד בעולם של מגרשים וסוכנויות טרייד אין. 

לכלמוביל כחברה יש DNA שונה מאוד, לפחות ממה שהכרתי בעבר. 

יכול להיות שעובדי כלמוביל כבר לא שמים לזה לב, אבל לפחות בעבר ניתן היה ממש לחוש ב עמדות ותפיסות שונות לגבי הרבה נושאים. 

וכך גם בטרייד אין שלהם.

זה המקום היחיד שאני שולח אליו אנשים לרכוש מכוניות ממגרש, תוך שאני מציין שכמובן אין לסמוך על אף אחד, אבל רמת הנוחות והבטחון ברכישה מכלמוביל טרייד אין יותר גבוהה מהממוצע בענף.

• רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הם אכן מחזיקים רכבים טובים
המחיר בהתאם, עד כדי הזיה והם עדיין מוכרים
פתרון נוח ועדיין חשוב לעשות בדיקה מטעמך.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

בוודאי יש לקחת לבדיקה,

אחי קנה מהם רכב, מצאו בבדיקה שצריך להחליף משולשים \ ציריות + צמיגים.

יש דברים שמוגדרים כבלאי טבעי ויחד עם זאת קשורים לבטיחות שהם לא ימהרו להחליף אם לא תדרוש מהם.

אם היה בא אליהם כשהוא נכשל בטסט עוד חצי שנה, מישהו היה מחליף לו?

צריך לציין את השירות שלהם לטובה,

שבוע לאחר שהוא רכש את הרכב הייתה בעיה עם לחצן ההתנעה,

הם החליפו את כל המכלול על חשבונם ולא התוכחו כלל.

כנראה שבן אדם פרטי לא היה פועל ככה

עריכה אחרונה על ידי D1winner
  • רעיון טוב! 1

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

מסכים עם הדיסקוטק ; אחרי ביקור במס' מגרשים, לרבות אחד של לובינסקי (אוי, המבוכה) ואויס שבעיקר מציעים רכבים בינוניים עם תמחורים בינוניים ואפילו לא מוכנים לשמוע על יישור קו שלפני המכירה (לפחות דבר אחד שאמור לבדל אותם מרכישה מאדם פרטי), כלמוביל לפחות מחזיקים היצע גדול של רכבי יד ראשונה מטרייד-אין של היבואן ומתחייבים להסדיר בעיות שמתגלות לפני מסירת הרכב.

פורסם

רכשתי מהם רכב. השירות היה מצויין ואדיב. הרכב יצא נקי בבדיקה בדיוק כמו שהבטיחו. כל מה שאמרו התגלה כאמת. החיסרון הוא שהם יקרים יחסית ודיי בונקר במחיר. 

פורסם

זול וזוגלובק - שניהם מתחילים ב ז' בשניהם מקבלים נקניק. 

לפעמים עדיף לשלם קצת יותר עבור מוצר יותר טוב ואחריות אמיתית. 

לא, הם לא זולים. לא היו מעולם, ולא מנסים לשחק במגרש ה'זול'. אני כלקוח מאוד מכבד את הגישה הזו. רוצה זול - יש מלא מגרשים, ומלא פתרונות לכל כיס. 

• מצחיק 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא יודע עד כמה זה מייצג, אבל בעברי קניתי רכב בן 7 שהיה בבעלות פרטית שנתיים ובקושי נסע, והוא נקנה מהטרייד אין של כלמוביל.

היה במצב מעולה. הוא לא עשה שום בעיה אצל הבעלים הקודם וכך גם אצלי 

פורסם

אמנם בסוף אתה צריך רק רכב אחד, אבל המצאי קצת צנוע עכשיו, לפחות לרכבים זולים. כרגע יש לכלמוביל טרייד 64 רכבים בכל הסגמנטים עד 100K ש"ח.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

אז ביקרתי אצלם בשישי ועשיתי קניה.
הרכב נקי בבדיקה (שאני ביצעתי במכון), מתוחזק, עם היסטוריית טיפולים מלאה, יד 1 מפרטי.

ולא תאמינו - ירדו גם ירדו במחיר, והוא אפילו 5 אחוז פחות מהרכב התואם הזול ביותר בלוח יד 2, שגם עליו אין אחריות של שנה וחצי (!) על מנוע וגיר.

נראה לי שזה תור הזהב של כלמוביל כאשר המוכרים הפרטיים עולים מעל או בדיוק כמחירון לוי יצחק.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...