Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

.ב.מ.וו 318 IS

עומר ב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום עצמאות שמח לכולם!

מצאתי למכירה 318 IS ידנית.

הרכב נשמע סה"כ מצב טוב 146 אלף ק"מ יד 3.

אבל מה שמפריע לי הוא שלרכב יש ג'נט 17".

חוץ מתוספת המחיר אני מפחד שהדבר פוגע בהתנהגות הרכב וגורם לו נזק למע' היגוי, מתלים והנעה.

האם יש סיבה לחשוש?

וחוצמזה מה אתם אומרים על הרכב ועל מה לשים דגש במידה ואני מחליט ללכת לראות את הרכב מחר.

תודה עומר.

פורסם

ג'אנט 17 לא אומר כלום.

מידות הצמיגים המקוריות ברכב הזה הם 205 / 60 / 15 , אם הג'אנט 17 הוא בחתך 40 למשל, אין כמעט הבדל.

בכול מקרה, שזה לא ידאיג אותך, לא ממש קשה למצוא חישוק 15 לבמוו.

מה גם שדגמים מסויימים של הרכב נמכרו עם חישוק 17.

כמו שכבר אמרתי, אחלה אוטו, אחלה קנייה .

פורסם

שוב פעם תודה שלומי, אבל אצלי בנתיים אכזבה גוררת אכזבה ואמא שלי הטילה וטו על רכב עם 2 דלתות. כמובן ללא שום סיבה הגיונית כי הרכב ישמש כרכב שני במשפחה המאוד מצומצמת שלנו.

בכל מקרה אני ממשיך לחפש....

מצטער על הבורות אבל איזו ב.מ.וו יש לך?

נ.ב.

הרכב המדובר מודל 94. הבעלים רוצה 5000 מעל מחירון ולרכב יש את הג'נטים 17" ופגוש קדמי M3 של ריגר (שלמען האמת לא ממש מעניין אותי.......)

פורסם

אתה במקרה לא מתכוון לזאת מלוח פוקוס? כי גם היא שנת 94 ויש תוספת ג'אנט 17 והיא עברה 146K.

5024867zn.jpg

פורסם

אל תשלם אפילו שקל מעל המחירון.

הוא ימכור גם בפחות ממחירון.

בהצלחה

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

מחירון 31K, והוא רוצה מעל?

אני קניתי ב35K יד 2 122,000קמ"ש מטופלת בקמור בלבד ולקחו 4K מעל עם תקלות, שלך זה יד 3 146קמ"ש אל תקח יותר 1Kעד 2K מעל גג!

worship my god: The BMW

פורסם

בוקר (ולילה) טוב לך אינדיקה,

האם שמת לב לכך שהשרשור נפתח לפני כמעט שנתיים וחצי?

אי לכך ובהתאם לזאת, מחירי המכוניות המשומשות כיום בוודאי נמוכים בשניים-שלושה שקלים מכפי שהיו אז.

חלומות פז!

הביצה שלי התחילה להטיל תרנגולות זהב

• תוכן חדש...