Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 שעות, G-רפי כתב:

ג'טה (עד 2015) דיזל ידני, או אחותה הצ'כית - אוקטביה (עד 2016) דיזל ידני.
מגיעות ל 1:20 בקלות, ובנהיגה רגועה גם ל 1:25.
תצטרך ממש להתאמץ כדי למצוא אחת לא שחוטה (רובן שירתו פה כמוניות, ומגיעות עם קילומטראז' גבוה).
יכולה להגיע בתחזוקה נכונה לקילומטראז' אגדי (ראיתי כבר אחת עם 450 אלף על השעון, היו שרידי ריפוד על הכיסאות).
יחסית נוחה, יקרה לתחזוקה, ומאד אהובות על "משאילי" המכוניות, מה שמייקר את הביטוח.

אני מחזיק אחת כזו (ג'טה 2011) ומגיע בקלות ל1:20.

אבל כמו שהוא אמר קשה מאוד להשיג משהו שמור...

פורסם

בדיוק לפני שבוע עשיתי נסיעה ארוכה לסופ"ש בצפון מהמרכז,
הצריכה שבדקתי היתה עם שני אנשים , רכב עמוס ב70% ומזגן עובד כל הזמן.
הצלחתי להגיע ל1:18 , נסיעה רגועה עם מדי פעם קצת גז בעקיפות כשצריך.

קליאו טורבו דיזל אוטומטית 2017

פורסם

מנוע זהה (K9K) אבל עם הספק חזק יותר במגאן 3 אסטייט - עשה לי 1:22 בנהיגה בינעירונית. כולל כביש 6.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שכחתי לציין שהרכב לאישה

רוב הנסיעות בתוך העיר 

לגבי קמ נראה לי שקצת הגזמתי,

בחישוב מחדש אני מעריך באזור 15 אלף לשנה.

דפדפתי ביד 2 קצת

ראיתי Laureate אוט' בנזין 0.9 (90 כ''ס)

יד 1, 40 אלף קמ, מודל 2020,

דורש מחיר של  55 אלף

איך הרכב הזה?

פורסם

יאריס 2005/2006, תמצא אחת שמורה, תעשה ישור קו טוב, ישאר לך המון עודף.

אני מחזיק אחת 2005 כבר הרבה שנים.

עושה ממוצע עירוני/בין עירוני 1 ל 16

כבר מדדתי ל 1 ל 20 בבין עירוני.

מכונית מרווחת,גם מאחורה, תא מטען זז על מסילה להגדלת הנפח.

אמינה, רק להקפיד על טיפולים שוטפים. אני מחליף שמן כל 10,000.

מזגן טוב פלוס

גיר פלנטרי נוח, 87 כוח סוס על 870 קילו.

אבל זה באמת לצאת מהשבלונה ולא יתאים לכל אחד. מן הסתם בטיחות פחותה מרכב חדש ופחות אבזור 

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני כשעה, elimalka כתב:

ראיתי Laureate אוט' בנזין 0.9 (90 כ''ס)

יד 1, 40 אלף קמ, מודל 2020,

דורש מחיר של  55 אלף

איך הרכב הזה?

מניח שאנחנו מדברים על דאצ'יה כלשהי?

קח בחשבון שהגיר האוטומטי הוא למעשה רובוטי חד מצמדי. כדאי לראות שאתם אוהבים את אופי הפעולה שלו. לדעתי לנסועה עירונית פחות מתאים.

לפני 44 דקות, לירון .ה. כתב:

אבל זה באמת לצאת מהשבלונה ולא יתאים לכל אחד. מן הסתם בטיחות פחותה מרכב חדש ופחות אבזור 

בתקציב הזה אין שום סיבה לרכוש רכב בן 16-17, אפשר למצוא יאריס צעירה יחסית בתקציב הזה, לא היברידית שכנראה תתן צריכת דלק דומה למה שאתה מקבל ביאריס שלך, אבל בלי להתפשר על רכב מודרני (במקרה של היאריס מהדור הקודם אולי המונח הנכון הוא רכב צעיר, מודרנית אני לא חושב שהיא הייתה אפילו לזמנה) ובטיחותי יותר.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

מ 2007 יש ליאריס גיר רובוטי נוראי, יש לי משהוא בעבודה עם אחת כזאת. אז אני יכול להשוות.

שלי עדיפה בהרבה.

כתבתי, שלא בטוח שזה מתאים.

הרכב עצמו נוח, מרווח, ואני לא מרגיש שאני נוהג על רכב בן 17 בכלל. אבל אולי כי שלי שמור באופן יוצא מהכלל

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

השיווק של הגיר הרובוטי הסתיים ב-2011 או 2012.

בוודאות מ-2013 (למרות שאני די בטוח שגם ב-2012) שווק דגם עם גיר רציף.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 43 דקות, dorsht כתב:

מניח שאנחנו מדברים על דאצ'יה כלשהי?

קח בחשבון שהגיר האוטומטי הוא למעשה רובוטי חד מצמדי. כדאי לראות שאתם אוהבים את אופי הפעולה שלו. לדעתי לנסועה עירונית פחות מתאים.

בתקציב הזה אין שום סיבה לרכוש רכב בן 16-17, אפשר למצוא יאריס צעירה יחסית בתקציב הזה, לא היברידית שכנראה תתן צריכת דלק דומה למה שאתה מקבל ביאריס שלך, אבל בלי להתפשר על רכב מודרני (במקרה של היאריס מהדור הקודם אולי המונח הנכון הוא רכב צעיר, מודרנית אני לא חושב שהיא הייתה אפילו לזמנה) ובטיחותי יותר.

אה, לא ידעתי.

כל הדגמים שלהם עם גיר רובוטי?

פורסם

לסטוופאי רובוט חד מצמדי, רק לדרסטר יש כפול מצמדים.

החד מצמדי מאוד מעצבן, שהיות מורגשות ואיטיות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 19 שעות, elimalka כתב:

שכחתי לציין שהרכב לאישה

רוב הנסיעות בתוך העיר 

לגבי קמ נראה לי שקצת הגזמתי,

בחישוב מחדש אני מעריך באזור 15 אלף לשנה.

אם זה 15 אלף בשנה אז הבדלים קטנים בצריכת הדלק כבר לא יהיו כ"כ משמעותיים.
כל רכב מיני עם גיר אוטומט יתן לך בערך את אותו הדבר, שברולט ספארק, קיה פיקנטו, יונדאי I10.
יאריס היברידית יכולה לספק קצת יותר תמורה ותהיה גם חסכונית ואמינה אך יקרה יותר. (אני רואה שביד2 יש כמה רכבים שהחליפו סוללה)

פורסם (נערך)

חבל שהפיקנטו עם גיר רובוטי.

הצריכה בבן עירוני ממש טובה...

על פי מחשב הרכב 1 ל 22,

בחזור מהצפון למרכז. 

לקחתי מליסינג לחצי שנה עד שיגיע החשמלי. האישה לא אהבה את הגיר..

מה ההבדל בן רובוטי עם מצמד אחד או 2?

16586126165966109541494798756151.jpg

עריכה אחרונה על ידי elimalka
א
  • תוכן חדש...