Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחזק על הספייס סטאר 

זה רכב חסכוני ברמה שלא תאמן יש לו גיר רציף מעבר הילוכים נהדר יש לו הרבה יותר כח ממה שאמור להיות לו (מנוע 1200 אאל"ט)

אפס תקלות פשוט אפס

פורסם

אני לא יודע, הרכבים האלה ( 107, ספייס סטאר וכדומה) ב 25 אלף קילומטרים בשנה,  לא מתאים  לכל אחד.

בידוד רעשים ירוד, חוסר נוחות, הרגשה של קופסת שימורים על גלגלים בכבישים מהירים.

נכון, זול וחסכוני. אם רק זה חשוב ואפשר להתפשר על כל היתר - שיהיה לבריאות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האמת אם יש לך ראש להרפתקאה קטנה אז ממליץ לרכוש איזה רכב עם מנוע פשוט

ולהתקין לו מערכת גז, תקבל עלויות מצחיקות אבל יש לבצע שיעורי בית לפני.

*נסעתי על גז במשך שנים, הרכב עדיין נוסע במשפחה.

* C4 2009.. מנוע NFU מהעדכון האחרון שקיבלתי הרכב כבר עבר את ה 300 אלף קמ.., בוצע לו גז ב 118 אלף קמ בערך..

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 5 שעות, vladclar כתב:

אני לא יודע, הרכבים האלה ( 107, ספייס סטאר וכדומה) ב 25 אלף קילומטרים בשנה,  לא מתאים  לכל אחד.

בידוד רעשים ירוד, חוסר נוחות, הרגשה של קופסת שימורים על גלגלים בכבישים מהירים.

נכון, זול וחסכוני. אם רק זה חשוב ואפשר להתפשר על כל היתר - שיהיה לבריאות.

וגם אמינות טובה מאוד בנוסף לזה שהרכב יהיה די חדש.

ובבין עירוני הוא די סביר, אני לא סובל כשאני נוסע רחוק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

צריכת הדלק בעיקר תלויה בצורת הנהיגה. כך גם עלויות האחזקה תיקונים ברקסים וכו/בלאי כללי.

• אהבתי 1
פורסם

זה נכון אך חלקית, בסופו של דבר, קודם כול צריך רכב חסכוני.

אחרת צורת הנהיגה תהיה כמו סבתא ברכב לא חסכוני על מנת לקבל צריכה טובה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ג'טה (עד 2015) דיזל ידני, או אחותה הצ'כית - אוקטביה (עד 2016) דיזל ידני.
מגיעות ל 1:20 בקלות, ובנהיגה רגועה גם ל 1:25.
תצטרך ממש להתאמץ כדי למצוא אחת לא שחוטה (רובן שירתו פה כמוניות, ומגיעות עם קילומטראז' גבוה).
יכולה להגיע בתחזוקה נכונה לקילומטראז' אגדי (ראיתי כבר אחת עם 450 אלף על השעון, היו שרידי ריפוד על הכיסאות).
יחסית נוחה, יקרה לתחזוקה, ומאד אהובות על "משאילי" המכוניות, מה שמייקר את הביטוח.

• רעיון טוב! 1
פורסם

למה לא היברידי בעצם?

זה נראה לי עדיף על מכונית מיני מצ’וקמקת או דיזל שעבר את ה250 אק"מ, אבל עדיין חביב במיוחד עבור "משאילי" מכוניות מהצד השני של הקו הירוק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 11 שעות, Shmelov כתב:

תנסה סוזוקי בלאנו,

תעשה לך צריכה אמיתית של 19 קמ/ל בנסיעה משולבת רגועה.

רכב מאוד אמין עם עלויות אחזקה בין הנמוכות שיש.

על איזה מודל מדובר?

פורסם

החל מ 2016.

פורסם

אמנם זה לא אוטומט , וככל הנראה ממש לא הכיוון, אבל סתם נתון מעניין -  לפני 6 שנים נהגתי בסיטרואן C1 ידנית בכריתים , והייתי בטוח בהתחלה שמד הדלק מקולקל! , 

אני הייתי מוכן להשבע שצריכת הדלק האמיתית של הרכב ממש לא רחוקה מנתוני היצרן שעמדו אז על 1 ל24 ק"מ!

פורסם
לפני 4 שעות, vadim6385 כתב:

למה לא היברידי בעצם?

זה נראה לי עדיף על מכונית מיני מצ’וקמקת או דיזל שעבר את ה250 אק"מ, אבל עדיין חביב במיוחד עבור "משאילי" מכוניות מהצד השני של הקו הירוק.

כי מה הוא יקנה בתקציב הזה?

אוריס שלפי מה שרשמו כאן לא תניב את צריכת הדלק שהוא ביקש או יאריס היברידית שבבינעירוני תהיה מאוד רחוקה מהמספרים האלו (לפחות מהרושם שלי בזמנו כשביצעתי נסיעת מבחן).

יאריס מהדור הנוכחי או קורולה מהדור הנוכחי בהחלט מוציאות מספרים כאלו די בקלות.

לאחותי יש יאריס היברידית מהדור הנוכחי, בלי מאמץ ובהרצה היא מקבלת בסביבות 1:22-1:23 עם נהיגה בינעירונית ועם פקקים במרכז (נסיעות של 20 ק"מ בשעה וחצי למשל).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 4 שעות, elimalka כתב:

על איזה מודל מדובר?

כנס ליד 2 תראה מה בתקציב שלך.

תתחדש.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...