Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכתוב בכותרת תפסו את המכשיר ואת המפעיל שלו, שבעצם שלח את המסרונים המטרידים ורציתי להבין מה אני בעצם רואה בסרטון ולהבין מה בדיוק רץ על המסך בדקה 0:38

אשמח להסבר ממי שמבין

תודה לעונים

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

לפי שם התוכנה שהריצו שם - Dump-It - ולפי מה שרץ על המסך

אני מנחש שמדובר בכלי ששומר את מצב המחשב לתוך קבצים כדי לאפשר ניתוח מאוחר יותר

כשהמחשב עובד יש הרבה דברים בזיכרון הפנימי ובזיכרון זמני על המחשב - page file, כאשר מכבים את המחשב התכולה הזאת נעלמת

כשהם מגיעים לתפוס הם רוצים לשמר את הראיות - אז התוכנה כנראה זורקת את כל החומר לקבצים שלא יעלמו.

עריכה: הצלחתי למצוא את התוכנה :

https://www.kitploit.com/2014/01/moonsols-windows-memory-toolkit.html?m=0

עריכה אחרונה על ידי phpclub
  • אהבתי 1
פורסם

אז בעצם אם ברגע שהוא היה רואה אותם בדלת. אומר "רגע" ועושה ריסט למחשב.

ורק אז פותח את הדלת יש סיכוי שהיו נעלמות ראיות נגדו?

אם כן, למה הוא לא עשה את זה?

.

פורסם

ואם זאת סתם הייתה התראת שווא ולא באמת משטרה אלא שכן חובב מעשי קונדס?

לא חראם?

כפתורי "השמדה עצמית מיידית" זה משהו ששמור לסרטים או רק למשוגעים גאונים באמת. פה מדובר בסוחר סמים, אל תצפה פה למעבדה של נבל על...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 22 דקות, hans כתב:

כפתורי "השמדה עצמית מיידית" זה משהו ששמור לסרטים או רק למשוגעים גאונים באמת. פה מדובר בסוחר סמים, אל תצפה פה למעבדה של נבל על...

משום מה זה מזכיר לי את התוכניות בדיסקברי, שאנשים חיים חודשים באיזה חור באלסקה, מביאים צמ"ה ששווה מיליונים ויקר כמו לא יודע מה להפעלה, אבל מבסוטים עד הגג כשהם מוצאים איזה 5 גרם זהב.

אין לו סיבה להתאמץ. הוא ייקח עורך דין, שישכנע שהבחור רק מכר לחולי סרטן, ובסוף יגיעו לעסקת טיעון שתגזור עליו קנס ועבודות שירות או משהו.

בעיניי הדבר הכי גרוע שהוא עשה זה שליחת ספאם לאנשים.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

באמת ממזמן לא שאלו אותי אם אני רוצה לשתות חשיש במסרון.

שמח שתפסו את החולירע. שיגעו אותי ההודעות האלו. 

מקווה שיחטוף כמה שיותר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

אותי מסקרנים המכשירים עם מאות האנטנות הקטנות. מניח שזה מה ששולח בפועל את המסרונים לרשת הסלולרית...

האם עוצמת השידור של זה מסוכנת לאנשים?

האם השכנים שלו היו בטוחים שהם גרים ליד אתיופים?

עריכה אחרונה על ידי A_lex
  • מצחיק 1
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, vadim6385 כתב:

משום מה זה מזכיר לי את התוכניות בדיסקברי, שאנשים חיים חודשים באיזה חור באלסקה, מביאים צמ"ה ששווה מיליונים ויקר כמו לא יודע מה להפעלה, אבל מבסוטים עד הגג כשהם מוצאים איזה 5 גרם זהב.

ממה שאני ראיתי, הם דווקא משתדלים להשתמש במכונות הכי פשוטות והכי זולות לצורך העניין.

רק אם צריך משהו ספציפי - מביאים צמ"ה.

לגבי מחיר צמ"ה - אל תשווה מחיר בארץ למחיר בארה"ב.

לגבי שמחה על מציאת 5 גרם זהב - כרגע מצאו בערך 300 דולר (מחיר אונקיית זהב זה 1700$. 5 גרם זה בערך 300$). וזה רומז שהם במקום הנכון, ויש סיכוי טוב למצוא עוד...

לפני 47 דקות, A_lex כתב:

האם עוצמת השידור של זה מסוכנת לאנשים?

לא אמורה להיות סכנה בעוצמת השידור. במיוחד לא בדירות שכנות.  ה"סכנה" בעוצמת שידור גבוהה היא חימום של רקמות, אך עוצמת השידור יורדת כמכפלה של המרחק.

הפחד של אנשים נובע מבורות מתודלקת בהפחדות של התקשורת (למטרות רייטינג) בשילוב עם שטויות אידיאולוגיות של אנשים.

כנ"ל לגבי קרינה ברכב היברידי/ חשמלי.

עריכה אחרונה על ידי guya72
  • אהבתי 3
פורסם

גם אותי עניינה המכונה הזאת, מסתבר שביוטיוב יש לא מעט חומר על המכונות הללו:

לפי מה שאני רואה, לפי הודעות השגיאה, הם יכולים לדעת אם המספר פעיל (יש טלפון שמקבל את ההודעה בצד השני) או לא.

פורסם

אם משתמשים במכונות כאלה, זה אומר שמאוד לא קשה לאתר אותן אם רוצים (כמות גדולה מאוד של משתמשים פעילים בנקודה ספציפית).

נשאלת השאלה למה לוקח כזה הרבה זמן למצוא את החברה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

תודה לכל מי שענה 🙏🙏🙏

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...