Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

יש לי מכשיר של סודה סטרים, קצת הופתעתי שראיתי שבלון מסכן עולה סביבות 100-120 שקל.

יש מקומות אחרים שממלאים את הבלונים האלו?

או שנידונתי למלא ביוקר?

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

אין לי סודה סטרים.

אהל להורים שלי היה והם תמיד היו קונים בלונים "תחליפיים".

משמע שמילאו אותם פשוט

מוסרית מיכל ישן, מוסיפים 20 שח ומקבלים מיכל מלא.

אין להם את המכשיר כבר 5 שנים

והחנות שהם היו קונים ממנה נסגרה כבר.

גלגל על זה.

בטוח קיים

נגיד זה

https://supersoda.co.il/?app=catalog&call=gaz2

עריכה אחרונה על ידי om2

.

פורסם

מילוי גז דרך החברה (בשופרסל ובעוד כמה רשתות וגם עם שליח של "בר הפצה" עד הבית) עולה 60 שקלים.

לא 100 ולא 120.

כבומר רומני, שסודה זה ציוד תקני אצלנו  כדי להתקבל למועדון, יש לי 4 בלונים.

כשאני מתקין את הרביעי, אני מזמין את השליחות, מוסר שלושה, מוסיף עוד איזו שטות קטנה, ומגיע לסכום של משלוח חינם.

היתה בעבר חברה שהיתה ממלאה בכמה שקלים פחות.

מבחינתי -החסכון פחות קריטי מהידיעה שאני מקבלCO2 שהוא פוד גרייד ולא תעשייתי, כי מישהו חוסך עלי וגם ממלא את המיכלים באיזה מחסן מעופש.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם (נערך)

אז אני התבלבלתי, חשבתי שכל בלון שקונים עולה 100 שקלים בערך מסתדבר שמדובר בבלונים נוספים ולא מילוי, שעולה 60 שקלים בערך כמו שכותבים כאן.

אז אעשה הזמנה דרך סודה סטרים למילוי :) 

תודה רבה חברים

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם
לפני כשעה, natco כתב:

מקבלCO2 שהוא פוד גרייד ולא תעשייתי

מה ההבדל?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני לא ממש בטוח האמת.

מספיק שדרגת ניקיוון המיכלים ומכשירי המילוי גבוהה יותר.

אני רק יודע בוודאות שיש גז שהוא לא פוד גרייד

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם (נערך)

לא הבנתי את ההגיון הכלכלי שבסודה סטרים, כששישיה של בקבוקי סודה עולה 15 ש"ח - קרי 1.5 ש"ח לליטר ואילו סודה סטרים בתיאוריה עולה 1 ש"ח לבקבוק רק על הגז ללא אריזה ושינוע של המים.

כלומר, אם אתה לא צרכן סודה כבד השימוש בבקבוקים נראה יותר פרקטי. ונקודה אחרונה - ההגזה במפעל (קרי בקבוק קנוי) תמיד תהיה איכותית יותר מהמכשיר הביתי.

עריכה אחרונה על ידי yuval1111
פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, natco כתב:

אני לא ממש בטוח האמת.

מספיק שדרגת ניקיוון המיכלים ומכשירי המילוי גבוהה יותר.

אני רק יודע בוודאות שיש גז שהוא לא פוד גרייד

מסתבר שיש דרגות של טוהר הגז, כמו עם חמצן.

https://www.co2meter.com/blogs/news/co2-purity-grade-oxygen-purity-grade-charts

האמת שלא ידעתי את זה.

מצד שני - מי מבטיח לך שמה שסודה סטרים בעצמם שמים זה beverage grade.

אני באותה דילמה אגב - משלם כל פעם 60 שקל בסופר על החלפת בלוני גז, ומרגיש לא טוב עם זה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

רוכשים שסתום מתאם + בלון מסעדות co2  מהחברה למשקאות , הלא היא : קוקה קולה. משתמשים בזה לברז בירה, קולה וכו. זה רעל , אבל אנשים שותים (גם ב ט'). אין לך חבר מסעדן  ? ברמן ? שילווה לך טיפה... בלון אחסון מתכתי ל 5 ק"ג עולה כ ₪90 . 

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...