Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כבלים או בוסטר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מעניין אותי לדעת האם אנשים עדיין מחזיקים כבלים להתנעה ברכב? אני כן. אבל חושב לקנות בוסטר. יש סיבה להתלבט?

עריכה אחרונה על ידי amos77
פורסם

יש לי בוסטר מעל שלוש שנים, מעולם לא הייתי צריך לרוקן אותו בכוונה. עובד פעם ב.. אחרי 2/3 הנעות אני מטעין.

לא מחזיק בכבלים מאז שקניתי את הבוסטר.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, amos77 כתב:

מעניין אותי לדעת האם אנשים עדיין מחזיקים כבלים להתנעה ברכב? אני כן. אבל חושב לקנות בוסטר. יש סיבה להתלבט?

אין סיבה להתלבט. בוסטר נותן עצמאות בהתנעת חירום, וחוסך תקלות מחשב רכב שעלולות להתרחש עם התנעה בכבלים.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

בוסטר שיושב בתא המטען של הרכב האוטומטי;

ברכב הידני כלום. בפעם היחידה שהייתי צריך התנעתי עם דחיפה, למזלי הייתי במקום שאפשר זאת.

עריכה אחרונה על ידי Ido.G
פורסם

אני הנעתי לבנאדם עם כבלים,

נשרף לי פיוז באוטו, נס שרק פיוז,

ברור שבוסטר נותן עצמאות,

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

כבלים. יש בוסטר בבית. בוסטר פשוט בגלל החום מעדיף לא ברכב. גם יש שני רכבים בשניהם יש כבלים.

שעזרו לי. ולאחרים.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 21 שעות, tu3s כתב:

מרוקן את הבוסטר מדי פעם על מנת שהסוללה תחזיק מעמד במקרה חירום

יכול להסביר יותר למה אתה מרוקן?

לפני 21 שעות, amos77 כתב:

בוסטר טוב שיחזיק לאורך זמן, דורש השקעה כספית לא מבוטלת.

לעומת זאת יש בוסטרים 'נחמדים' שעושים את העבודה באזור ה 150 שח.

זה הכל תלוי צרכים וצפי שימוש, וכמובן הרצון להשקיע.

אני בחרתי באפשרות השניה ולכן מחזיק גם כבלים.

פורסם
לפני 11 שעות, אליעזר כתב:

יכול להסביר יותר למה אתה מרוקן?

בוסטר טוב שיחזיק לאורך זמן, דורש השקעה כספית לא מבוטלת.

לעומת זאת יש בוסטרים 'נחמדים' שעושים את העבודה באזור ה 150 שח.

זה הכל תלוי צרכים וצפי שימוש, וכמובן הרצון להשקיע.

אני בחרתי באפשרות השניה ולכן מחזיק גם כבלים.

אני מרוקן על מנת לשמור על מחזורי הטעינה של המוצר.

פורסם (נערך)

אני חושש להחזיק ברכב באופן קבוע בוסטר מבוסס סוללות. לכן רכשתי בוסטר מבוסס קבלים. לפני מספר ימים הגיעה סוף סוף ההזדמנות להשתמש בו, והוא הוכיח את עצמו היטב.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר
  • אהבתי 1

חזיר דיזל

פורסם

מה זה בוסטר מבוסס קבלים? לא שמעתי על מוצר כזה מעולם. לעניות דעתי קבלים שצריך כדי להניע רכב צריכים להיות בגודל פיזי (ומחיר) לא רלוונטי.

בתאריך 31.5.2022 בשעה 17:38, sperial כתב:

אין סיבה להתלבט. בוסטר נותן עצמאות בהתנעת חירום, וחוסך תקלות מחשב רכב שעלולות להתרחש עם התנעה בכבלים.

למה אתה סבור שחיבור מקור מתח חיצוני מסוג בוסטר שונה מחיבור מקור מתח חיצוני מסוג מצבר?

:turn-l:
פורסם

הנעתי לחבר עם כבלים והלך לי האלטרנטור

למחרת קניתי בוסטר ב200 שח 

ובהנעה הראשונה איתם נמסו לי הכבלים שלהם

השיפוץ עלה 600 הבוסטר הח''פ עלה 200

עם כבלים צריך רכב נוסף להניע 

במקרה והיה קצר מהכבלים במחשב הנזק הרבה יותר גדול

פורסם (נערך)

מעניין. לא הכרתי מוצר כזה.

נתון אחד שאני לא מוצא הוא הקיבול. כיוון שהמכשיר מספק 12V הוא צריך לחבר את הסוללות בטור (קבלי על מתאימים לוולטים בודדים) ולכן אני תוהה לאיזה קיבול (ומטען כולל) ניתן להגיע. זרם מקסימלי הוא נתון חסר ערך בפני עצמו.

(ושיעשעה אותי שגיאת הכתיב) 

image.png.3c770378c39a80de5287fab28c95a869.png

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
  • תוכן חדש...