Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסחרית סגורה עד 75000 שח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה רבה לכולם על התגובות

מצמץ שמעתי המון חוות דעת מאוד גרועות על אמינות הגאמפי ולא מאדם אחד או שניים יכול להיות שזה צרוף מיקרים ומדובר ברכב אמין ומוצלח??? יש לך ניסיון כלשהו עם הרכב?

PSA זו PSA :-) ואם מזניחים את הטיפול ברכב (דבר שקורה לא מעט ברכבי עבודה זולים) אז התוצאה ידועה. אני דווקא שמעתי הרבה מחמאות על הרכב והתרשמתי מרכבים של מכרים לטובה (למען הגילוי הנאות אציין שלהם יש גרסאות להסעת נוסעים).

פורסם

מה הדרישות הספציפיות מהמסחרית?

כמה משקל אתה רוצה להעביר מנק' A לנק' B?

ד"א אם אתה לא רוצה שום מושבים ושום כלום תחשוב על אפשרות של משאית קטנה..

אמנם צריך רישיון ג' אבל בכל מקרה, זה פיתרון הרבה יותר טוב מהסוואנה, ברלינגו והקנגו...

פורסם

נהגתי לא מעט על הג'אמפי והוא אכן מפתיע לטובה. התנהגות מצויינת ומנוע חזק.

הניסאן לרגו, שטרם הוזכרה כאן, מאכזבת למדי מכל הבחינות, גם עליה שי לי שעות לא מעטות.

על שתיהן נהגתי ק"מ רבים אך לא משקל עודף, לא נתקלנו בחברה עם בעיות אמינות. כלי הרכב שימשו להסעת עובדים בעיקר.

לגבי אמינות: זה לא מתמטיקה. יש הפתעות בלי סוף, לא ניתן לצפות את עתיד הרכב. ייתכן שדווקא המסחרית הגדולה יותר, עם החלפים היקרים יותר, תחזיק מעמד טוב יותר ותהייה זולה ממסחרית קטנה שעובדת קשה.

dirty old man

need love too

פורסם

עם כל מה שכתבתם כאן עוד לא קיבלנו כאן תשובה פשוטה מפותח השרשור - כמה משקל אתם מתכננים להעמיס על הרכב ? בלי לדעת תשובה שכזאת יהיה לנו קשה מאוד להמליץ לך על רכבים אחרים ממה שנכתבו כאן.

אם אתה מתכנן לסחוב מעל לטון - אז רק הסוואנה והאקונוליין תהיינה טובות בשבילך.

פרט יותר לגבי דרישותיך מהרכב.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם
עם כל מה שכתבתם כאן עוד לא קיבלנו כאן תשובה פשוטה מפותח השרשור - כמה משקל אתם מתכננים להעמיס על הרכב ? בלי לדעת תשובה שכזאת יהיה לנו קשה מאוד להמליץ לך על רכבים אחרים ממה שנכתבו כאן.

אם אתה מתכנן לסחוב מעל לטון - אז רק הסוואנה והאקונוליין תהיינה טובות בשבילך.

פרט יותר לגבי דרישותיך מהרכב.

כבר הסברתי וכתבתי שהרכב לא הולך לסחוב משקלים מטורפים "הסחורה" קלה ואין בעיה של משקל רק נפח המשקל ממש לא באזור הטון הרבה פחות אבל רכב בגודל של ברלינגו וחברותיה פשוט קטן מדי .

זה שרכב מתנהג בהתאם ליחס שהוא מקבל מבחינת אמינות ברור לי ונראה לי קצת מיותר לציין את זה בכל תגובה שניה , רציתי לשמוע חוות דעת שמבוססות מנסיון של אנשים עם רכבים ספציפים בסגנון הזה (נסיון טוב ורע)

שוב תודה לכל המגיבים

פורסם

אז תגיד שאתה צריך נפח ולא משקל...

מכאן ניתן להסיק שאתה לא צריך מנוע ענק וחזק...

תגיד לי הברלינגו קטן מידי גם אם אתה מוריד את המושבים וממלא את הרכב מכף רגל ועד ראש?

או במילים פשוטות יותר- כמה מקום אתה צריך?

• תוכן חדש...