Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסחרית סגורה עד 75000 שח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר של אבא שלי מחפש מסחרית סגורה (ללא מושבים בכלל) רצוי כמה שיותר חדשה, התקציב 75K כמו שכבר נכתב , רצוי שהרכב כמובן יהיה זול יחסית לאחזקה וכמה שיותר אמין , מה הכי מומלץ? אני אשמח לשמוע חוות דעת של אנשים שכבר היה להם נסיון רע\טוב עם רכב מסויים.

תודה

פורסם
ברלינגו נשמע לעניין השאלה אם הוא גדול מספיק.
הכוונה לרכב גדול יותר וסגור קנגו ברלינו וכו קטנים מדי ויש להם חלונות וכיסאות......
פורסם

יש גרסאות ללא כסאות אחוריים וללא חלונות אחוריים.

אז אתה צריך בערך משהו בגודל של פולקסווגן טרנספורטר??? תתחיל לדבר מאיפה אנו אמורים לנחש?

פורסם
יש גרסאות ללא כסאות אחוריים וללא חלונות אחוריים.

אז אתה צריך בערך משהו בגודל של פולקסווגן טרנספורטר??? תתחיל לדבר מאיפה אנו אמורים לנחש?

אני מסביר כנראה שקצת קשה לך להבין יותר גדול מברלינגו
פורסם
אני מסביר כנראה שקצת קשה לך להבין יותר גדול מברלינגו

אבל בכמה יותר גדול???

יש לך מושג כמה רכבים מסחריים יותר גדולים מברלינגו קנגו דובלו וכו'??

פורסם

בנזין או דיזל ?

בבנזין יש את הסוואנה, אבל קשה לומר על הרכב הזה שהוא חסכוני, יש גם דיזל.

בדיזל יש קיה פרג'יו, יונדאי H100, טויוטה הייאייס - רק לבחור.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני מתנצל על חוסר הספצפיות פשוט הרכב לא בשבילי אז ככה:

הרכב המבוקש רק מנוע דיזל (לא חייב טורבו) , סטנדרטים של גודל H100יונדאי, קאיה באסטה(או איך שלא קוראים לזה) פיאט ועוד רכבים שנכנסים לתקציב כזה בסטנדרטים האלה רק רכב סגור ללא חלונות או כיסאות.

אני יודע איזה רכבים קיימים בשוק אני רוצה בבקשה לשמוע מאנשים שהיה להם\ יש להם נסיון טוב או רע עם רכב בסטנדרטים האלה .

פורסם

כנראה שאתה הרכב!!! למטרה הזאת אתם לא הזכרתם פורד טרנסיט יש גם שברולט סוונה אבל היא יותר יקרה יותר תחזוקה ויותר חזקה וגדולה... מניסיון רכב שאמור להיות טוב אם מטפלים בו מה שאנחנו לא עושים :) יש חלקים דיי בשפע ואין מה להשוואת אותו לטרנספרט

פורסם

75K פותחים בפניך מגוון עצום של מסחריות היכולות להתאים לצרכיך. נשמח אם תספר לנו קצת מהם צרכיך, המשקל והנפח שאתה מתכוון להעמיס, ומה זה בכלל.

H100 וחברותיה זולות לאחזקה בטווח הקצר, אך לאורך זמן הן לא עושות את העבודה. מה גם שהנהיגה בהם משולה לקרקס.

טרנספורטר, הייס, טרנזיט ודומיהם טובים יותר, גדולים יותר ואף מהנים לנהיגה ביחס למסחרית. סוחבות מעולה אך בלי ריגושים. תחזוקה צמודה, כמובן, הכרחית.

לספרינטר, הקטנה של מרצדס, יש בעיות בגיר בדגמים המוקדמים.

השלב הבא זה סוואנה, אקונוליין ושאר תוצרת אמריקה. מנועים חזקים מאוד, נפח העמסה גדול, התנהגות זוועתית, אך משתפרת ככל שהמשקל עולה, נוחות ופינוק. אם יש לך צורך ברכב בגודל כזה, אתה לא יכול להתפשר על פחות. אלה כלים אמינים הדורשים תחזוקה קפדנית.

ויש כל מיני פיאטים בגודל של בית עם מנוע של טרקטורון שחות מהרבה רעש הם לא עושים הרבה. אפשר להעמיס עליהם הרבה נפח אבל לא משקל.

אני הייתי בוחר בין טרנזיט לסוואנה, לפי הדרישות.

dirty old man

need love too

פורסם

פיאט דוקאטו טורבו דיזל גם גדול בנפחו וגם נוסע טוב.

כמובן שצריך למצוא כזה שטופל טוב.

הדגם עם מנוע דיזל רגיל (ללא טורבו) איטי וחלש בעליות.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

שברולט סוונה...

יש גם לפורד גירסא דומה מאוד לסוונה שהיא פורד פורד אקונוליין..

הרכבים האלה עמידים לקור לחום ולכל ימות השנה הישראלים כמובן ע"י תחזוקה שוטפת ולא יקרה מי יודע מה...

היכולות של השברולט מבחינת מהירות- הרבה יותר טובות מהפורד..

פורסם

אין לי כרגע גישה למחירון אך במידה והיא נכנסת לתקציב ושהיא מתאימה מבחינת מימדיה אזי הייתי ממליץ לך לשקול את הסיטרואן ג'אמפי שהיא אמינה, נוחה ואף זולה ממה שזכור לי (כך שתוכלו לרכוש אקזמפלר יחסית חדש).

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות

מצמץ שמעתי המון חוות דעת מאוד גרועות על אמינות הגאמפי ולא מאדם אחד או שניים יכול להיות שזה צרוף מיקרים ומדובר ברכב אמין ומוצלח??? יש לך ניסיון כלשהו עם הרכב?

בקשר לסוואנה קצת ברורים מראים שאחזקת הרכב מבחינת חלפים וביטוח יקרה יותר משאר המסחריות , הרכב לא אמור לעבוד עם מישקלים מטורפים ככה שאין טעם ברכב "חזק" כזה, כמו כן הבעלים העתידי של הרכב ממש לא מחפש ביצועים או מהירות הוא פשוט מחפש אמינות ואחזקה זולה ככול הניתן, אני מודה לכם על התגובות ואני אשמח לשמוע עוד מבעלי נסיון עם מסחריות כאלה.

• תוכן חדש...