Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש כסא אגרונמי איכותי באזור מחיר 1000-1500 ש"ח.

יצא לי לבקר באחד מסניפי ד"ר גב, והכסא הזה הרגיש לי נוח, אך אני לא יודע האם הוא אמין וחזק לאורך זמן.

הוא בנוי בצורה כזו שמה שנותן את התמיכה לגב התחתון זה רק הרשת (אפילו שבתמונה נראה שיש פלסטיק מאחור, זה רק קישוט, מה שתומך זה רק הרשת), בשילוב עם השיפוע השלילי של הישיבה, כך בנוי הכיסא.

אם אינני טועה האחריות היא לחצי שנה, השאלה האם הרשת בגב מחזיקה לאורך זמן? ובכלל איך הכיסא הזה, והעניין של השיפוע במושב (לא ראיתי עוד כסא עם תכונה כזו) האם זה רק ייתרון או שיש לזה גם חסרונות?

אשמח לקבל המלצות נוספות אם למישהו יש.

זה הקישור לכסא:

https://www.dr-gav.co.il/13302efc2e?gclid=Cj0KCQjwsdiTBhD5ARIsAIpW8CK2VBUXkzeqSLOaiUf6IOVJn_D4OGbbs-0s69IsW2v-naXRtor_3AkaAnPFEALw_wcB

תודה רבה

פורסם
לפני 2 דקות, Nemesis כתב:

נשבר לי כסא שלהם בדיוק אחרי תום האחריות. יש גם קבוצת פייסבוק בשם נפגעי ד"ר גב. 

איזה דגם כסא?

פורסם
לפני 11 דקות, Nemesis כתב:

וואו, זה היה לפני הרבה שנים. 

כסא עם גם רשת ותמיכה מתכווננת לגב תחתון. 

אין לי מושג איזה דגם. 

לגבי דף הפייסבוק נפגעי ד"ר גב, נכנסתי,  לא נראה שזה פעיל לאחרונה, אבל בכל מקרה לא ניתן להסיק מסקנות רק מזה, אולי הטענות מוצדקות, אולי לא.

לכן אני מנסה לשמוע דעה של מישהו שהתנסה או מכיר את הכיסא הספציפי הזה.

כמה זמן היה לך אחריות לכיסא? ומה נשבר בו? והאם הרשת מחזיקה לאורך זמן?

תודה

פורסם

האחריות היתה לשנה. נשברה המסגרת מסביב לרשת מאחורה. 

אמרו שגם אם לא הייתי מפספס את תקופת האחריות בזמן קצר אין אחריות על שבר. 

מיותר לציין שאין לי bmi חריג. 

פורסם
לפני 14 שעות, Nemesis כתב:

האחריות היתה לשנה. נשברה המסגרת מסביב לרשת מאחורה. 

אמרו שגם אם לא הייתי מפספס את תקופת האחריות בזמן קצר אין אחריות על שבר. 

מיותר לציין שאין לי bmi חריג. 

העניין הוא שמשיטוט ברשת אתה מגלה שרוב הסחורה שמוכרים במחירים הללו זה תוצרת סין, זה גם מסביר את האיכות.

ויש אנשים שמתלוננים על ד"ר גב, יש על וקסמן.

לא ברור אם יש חברה מסויימת שאפשר לסמוך עליה.

כמובן יש את הכסאות היקרים יותר, הרמן מילר וכדו' שזה איכותי אבל גם יקר.

• תוכן חדש...