Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התרעה על ירידת לחץ בגלגל- ביטול נורה

ik3
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אתמול במהלך הנסיעה נדלקה לי נורה של לחץ אויר נמוך בגלגל,

היה נראה לי מוזר כי יומיים לפני כן החלפתי את רבעיית הצמיגים בעקבות פנצר באחד מהם,

ההנחה שלי הייתה שאו פנצר שוב או שהפנצרמכר עשה עבודה לא טובה ויש בעיה עם ההרכבה של הצמיג.

המשכתי את הנסיעה לאט יותר עד שהגעתי לתחנת דלק, בדקתי, הלחץ בדיוק אותו הדבר כמו הלחץ שכיוונתי לאחר החלפת הצמיגים- כלומר תקין.

עכשיו עולה השאלה- איך אני מבטל את הנורה שנדלקה?

ברכב הקודם שלי היה כפתור איפוס של לחץ אויר, בנוכחי לא מצאתי.

אני מניח שההגדרה נמצאת במולטימדיה, אממה החלפתי את המולטימדיה המקורית לאחת אפטר מרקט, לכן אין לי את האפשרות להחזיר את המקורית.

מה אפשר לעשות מכאן על מנת לאפס את הגדרת הלחץ בצמיגים ולבטל את הנורה שדולקת בגלל זה?

*הרכב הוא פולו GTI 6C

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה שנה הרכב?

ע"פ רוב זה אמור להיות בהגדות על ההגה - במסך הקטן.

אם לא, אולי תנסה לנתק את המינוס במצבר ל5 דק' ואז לחבר, זה אמור לאפס את המחשב רכב

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שנת 2016

בהגדרות במסך ההגה לא מצאתי מקום שאפשר לאפס, מצאתי את ההתרעה על כך שיש בעיה של ירידת לחץ בצמיג, אבל לא מקום לאפס.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החלפתי את המולטימדיה הOEM באחת של TEYES בשביל מערכת שמע לרכב, אז אין אפשרות לאפס דרך המולטימדיה.

לפני שעה, המהיר הזהיר כתב:

תנסה לחיצה ארוכה על ההתרעה

מה הכוונה, לחיצה ארוכה על איזה כפתור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק דרך מולטימדיה .

אם אין לך אפשרות משם, גש למוסך שיאפסו דרך שקע obd.

תבדוק טוב במערכת שהתקנת, אולי כן יש אפשרות דרכה, אחרת מה תעשה כל פעם שתצטרך לאפס?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 18 דקות, צ'ופצ'יק כתב:

רק דרך מולטימדיה .

אם אין לך אפשרות משם, גש למוסך שיאפסו דרך שקע obd.

תבדוק טוב במערכת שהתקנת, אולי כן יש אפשרות דרכה, אחרת מה תעשה כל פעם שתצטרך לאפס?

לנתק מינוס לא יעזור לו?

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להיות שכן, לא סגור על זה. מה שכן זה יאפס לו עוד כל מיני הגדרות ברכב(ובמולטימדיה).

מה שכן שכחתי לציין, בחלק מהדגמים ישנו כפתור איפוס בתא הכפפות, ואז האיפוס ממנו ולא דרך המולטימדיה.

יש כפתור איפוס בתא הכפפות ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם בחלק מהמערכות אנדרואיד אפטרמרקט יש אפשרות לאפס חיישן של לחץ אוויר לפחות אצלנו במערכת מאליאקספרס של שברולט סוניק תכנס להגדרות ואז להגדרות מפעל (תנסה קוד 8888 או 1234 או 1111) ואז יש שם TPMS SENSOR ואפשר לאפס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...