Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהל'ן חבר'ה,

בעל קיה ספורטאז 17' (בצבע לבן) אם זה משנה.

בכל מקרה רציתי לדעת מה היעילות של עטי מחיקה שריטות מרכבים? ברור לי שזה לא יתקן שריטות קשות אבל האם יש עט יעיל לשריטות קלות\שפשופים?

באופן אישי נראה לי די מוזר אבל אבא שלי ביקש ממני לבדוק את העניין.

אשמח לשמוע את חוכמת ההמונים :)

פורסם (נערך)
בתאריך 30.4.2022 בשעה 23:11, Coro כתב:

עובד מניסיון ? לפני שאני "מבזבז" על זה 27 דקות :D

עריכה אחרונה על ידי lolmit
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מצאתי את זה. להרגשתי מדובר בשמן נחשים אבל אולי יש פה כאלה שכבר קנו ויכולים לשתף ביקורות אמיתיות ולא מזוייפות כמו שיש שם.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, outlander כתב:

מצאתי את זה. להרגשתי מדובר בשמן נחשים אבל אולי יש פה כאלה שכבר קנו ויכולים לשתף ביקורות אמיתיות ולא מזוייפות כמו שיש שם.

לא פתרון שמחזיק זמן ותצטרך לחזור עליו כל כמה חודשים/שבועות.

אתה יכול לנסות במחיר "מוזל" את המוצר כאן או כאן בלי שיעשו עליך קופה כפי שעושים על כל אחד שקונה.

הפתרון הנכון הוא עט צבע לפי קוד הדגם של הרכב ואחריו לכה (בדרך כלל מגיע בתור זוג) ואז יש לך פתרון שיחזיק להרבה מאד זמן.

עריכה אחרונה על ידי kobi_g
  • אהבתי 2

קובי

:-)

פורסם
בתאריך 25.7.2022 בשעה 13:20, outlander כתב:

לא בדיוק שמן נחשים זה סה"כ לכה עדינה בתוך עט, מורחים את זה על השריטה וזה כביכול מוסיף שכבה קטנה של לכה.

במידה ושריטה הגיעה לפח או לצבע בסיס זה לא ממש יעזור, שכן שמים לכה כזו על הצבע המקורי כדי להבליט ברק.

אבל זה עולה 5-10 שקלים בעלי אקספרס, מצחיק אותי שאשכרה הקימו עמוד שלם למוצר הזה ותופרים אנשים ב 100 שקל לעט 🤣, כסף קל.

• רעיון טוב! 1

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, liav12 כתב:

לא בדיוק שמן נחשים זה סה"כ לכה עדינה בתוך עט, מורחים את זה על השריטה וזה כביכול מוסיף שכבה קטנה של לכה.

במידה ושריטה הגיעה לפח או לצבע בסיס זה לא ממש יעזור, שכן שמים לכה כזו על הצבע המקורי כדי להבליט ברק.

אבל זה עולה 5-10 שקלים בעלי אקספרס, מצחיק אותי שאשכרה הקימו עמוד שלם למוצר הזה ותופרים אנשים ב 100 שקל לעט 🤣, כסף קל.

לפני 28 דקות, liav12 כתב:

שיטת מצליח כמו כמעט כל מוצר בארץ ישראל - קורעים אותך במחיר מופרז לצערנו וזה חלק מיוקר המחיה בארץ.

134 שקלים מול 5-10 שקלים

כך גם בצמיגים, פלאגים ועוד הרבה דברים מלבד אוכל, טואלטיקה וכו.

עריכה אחרונה על ידי kobi_g
  • אהבתי 1

קובי

:-)

פורסם

זה עלה בעבר בפורום,

אני דיי בטוח שהעליתי תמונות לדוגמה של העט המקורי של הונדה שהיה לי,

אני מכיר שני קיטים מקוריים לרכב:

אחד - שני בקבוקונים עם צבע ולכה/אוטם

שני - מולטי עט עם שני סוגים של סופיות לצביעה + סופית גימור עם לכה.

תמיד עדיף לחפש קיט מקורי של החברה עם קוד הצבע כפי שרשמו מעלי.

בהצלחה.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
בתאריך 25.7.2022 בשעה 16:29, kobi_g כתב:

הפתרון הנכון הוא עט צבע לפי קוד הדגם של הרכב ואחריו לכה

מיצובישי מוכרים עט צבע לפי קוד ודגם, זה לא כולל לכה?

פורסם

חיפשתי ברשת "Mitsubishi Touch Up Paint Pen" שזה בעצם העט המקורי של מיצובישי, מצאתי אתר שמוכר את העט הזה עם הצבע המקורי שלי (שחור יהלום) אבל אין משלוח לארץ.

1.thumb.jpg.fe82863249e99b38bdb9f5121b706d3a.jpg

פורסם

דומה מאוד למה שהונדה מוכרים, 

מצאתי את התמונות:hpen2.jpg.a5a6f508774a3f5a8efc6e8af8d670e3.jpg

hpen1.jpg.01221195b161d7177e60541a89488e84.jpg

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

הענין הוא שהשחור יהלום הוא צבע מיוחד, משולב זכוכית, לא כל עט יתאים.

פורסם

צבע מטאלי בסה"כ, כן קצת בעייתי לתיקון, אבל כל תיקון TOUCH UP משאיר סימן במידה ולא בוצע פוליש מקומי + מילוי חומר בעת הצורך + שיוף האקסטרה צבע שמורחים

• אהבתי 1

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...