Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחלופה למאזדה 3 2018 הצ'בק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

איזה תחלופה ניתן למצוא למאזדה 3 2018 הצ'בק-אדומה שנגנבה לי:(((?

בינתיים ממתין לפיצוי מהביטוח. כנראה גם נדפקתי בגלל מחירים של היום בשוק.

היה לי מאזדה 4 שנים אני יד הראשונה , ממש נהנתי ממנה... 

לא חייב רכב גדול- 90% מהזמנן נוסע לבד או עם אישתי

נסיות קצרות - 12K ק"מ לשנה

כמה שיותר קרוב חווית נסיעה דומה למאזדה?

CX3/מאזדה 3 צורה חדשה/יונדאי קונה?

תקציב עד 100K יד 2 או כבר יותר גבוה לרכב חדש - גם אפשרות , אבל אפשרות מאין ברירה

מה תמליצו? תודה לעונים

פורסם

מזדה 3 צורה חדשה , לא הייתי מחליף בטח לא cx3 וכל הרכבים הגבוהים האלה שזה אותו מנוע וגיר של משפחתית רגילה ביותר כסף , במיוחד שכתבת שנהנית מהרכב שנגנב . 

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

תקופה קצת קשה עם המחירים, אבל אם אהבת את המאזדה לא רואה סיבה סתם ככה להחליף למשהו אחר, במיוחד לא לso called suv.

סתם זורק משהו לאוויר כי בגדול לא רשמת צרכים בצורה ברורה יותר מדי אבל את הסיוויק האצ'בק אולי תאהב, אומנם תיקח בחשבון שיש לה בעיה של דילול שמן אשר גורם להחלפה קצת יותר דחופה של שמן מנוע .

אבל אם תמצא בתקציב תעשה נסיעה ותאהב אותה אני חושב שזה שווה ניסיון.

• תוכן חדש...