Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטול תדר AM קאיה נירו 2022 ,

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים , 

משהו יודע איך מבטלים את תדר הAM  הכל כך מיותר ומרגיז ברכב מסוג קאיה נירו 2022 . מערכת מקורית של היצרן . כמעט בכל התנעה מצב דיפולט הוא עולה על AM עם רעש נוראי של תחנות בערבית וכו' , צריך לעבור לFM וחוזר חלילה . בדגמים הישנים יותר בהגדרות היה ניתן להוריד V בAM וכך לבטלו שלא יופיע , בגרסא שאצלי לא קיים , אולי צריך קוד טכנאי להכנס להגדרות מתקדמות.....אשמח מאוד לעזרה 

פורסם
בתאריך 5.4.2022 בשעה 10:15, guya72 כתב:

לדעתי, כדאי לפנות למוסך יבואן. (מישהו אמר אחריות ?)

אני כבר אחרי פניה אליהם למוסך קאיה ראשי בראשון לציון , מסתבר שאין להם מושג ולא מכירים.....אני עוד ממתין לבדיקה שלהם כבר 3 שבועות , עד כה לא חזרו אליי וכנראה גם לא יחזרו .

פורסם

AM זו הבעיה שלך? אם המערכת כמו ביונדאי אז אין אפשרות לחפש אנשי קשר בעברית. הרבה יותר קריטי לדעתי, בטח עם פיצ'ר האנטי דפדוף האידיוטי של ANDROID AUTO

פורסם
לפני 11 שעות, nev כתב:

AM זו הבעיה שלך? אם המערכת כמו ביונדאי אז אין אפשרות לחפש אנשי קשר בעברית. הרבה יותר קריטי לדעתי, בטח עם פיצ'ר האנטי דפדוף האידיוטי של ANDROID AUTO

כתוב שמות באנגלית ותגיד פקודה קולית באנגלית לדוגמה. אין צורך לדפדף באמצע נסיעה

פורסם
לפני כשעה, Johnik כתב:

כתוב שמות באנגלית

לשכתב עשרות/מאות אנשי קשר ידנית אחד אחד לאנגלית? אתה רציני?

פורסם
בתאריך 5.4.2022 בשעה 09:29, shaul0309 כתב:

כמעט בכל התנעה מצב דיפולט הוא עולה על AM

השאלה למה בכל פעם הוא חוזר לדיפולט. 

מעולם לא ראיתי רדיו שחוזר בכל פעם לדיפולט, הם תמיד נשארים על התחנה שהאזנת לה בפעם הקודמת. 

תבדוק למה זה משתנה ל  AM. 

• רעיון טוב! 1

פורסם

בדרך כלל לכל רדיו שאינו מקורי מגיעים שני חוטי הזנה:

1. מתח מצבר, לשמירת תחנות הגדרות ומצב אחרון

2. מתח אחרי סוויץ, זו ההזנה הראשית של הרדיו

נשמע שבמקרה שלך חיבור מספר 1 חסר. לדעתי צריכים לטפל בזה במסגרת האחריות

• רעיון טוב! 1

יום טוב גם לך

פורסם
לפני 6 שעות, gindo כתב:

סובל מזה גם. באמת מרגיז

איזה אוטו? מערכת מקורית או התקנה מקומית? 

לא נשמע לי הגיוני בכלל שתחנת רדיו לא נשמרת והמערכת לא חוזרת להשמיע את מה ששמעת בפעם הקודמת. 

זה עבד ברדיו טייפ הכי מצ'וקמק בשנות ה 80, איך יתכן שברכב מודל 2020 צריך כל פעם לבחור תחנת רדיו מחדש? 

לדעתי אתם עושים משהו לא נכון. 

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, Buki כתב:

לא נשמע לי הגיוני בכלל שתחנת רדיו לא נשמרת והמערכת לא חוזרת להשמיע את מה ששמעת בפעם הקודמת. 

זה עבד ברדיו טייפ הכי מצ'וקמק בשנות ה 80, איך יתכן שברכב מודל 2020 צריך כל פעם לבחור תחנת רדיו מחדש? 

קיה נירו פלאג אין

לא יודע לגבי המערכת. זה רכב חברה

לא משנה מה ניסיתי לעשות - אם תניע את הרכב מחדש, גם אם לאחר דקה אחת בלבד, אתה תשמע רעש סטטי מציק כזה, או רדיו כלשהו בערבית

האמת שרק היום הרכב חזר מטיפול ראשון... שכחתי לשאול

הפתרון שלי לזה הוא לחבר את הטלפון לאפל קאר פליי לפני שאני מניע, ואז זה לא קורה

עריכה אחרונה על ידי gindo
פורסם
בתאריך 7.4.2022 בשעה 19:26, Buki כתב:

מערכת מקורית של קאיה ,

בתאריך 7.4.2022 בשעה 13:18, gindo כתב:

סובל מזה גם. באמת מרגיז

גם הדיבורית מתחברת שאתה ליד הרכב למרות שהוא בכלל נעול ,נעלמת לך השיחה ואתה מבין שזה התחבר לרכב כי אתה קרוב מידי

פורסם

נכון. יש גם את העניין של הבלוטוס שתיארת

פתאום הרכב לא מרגיש כל כך מוצלח

אולי עדיף היה לקחת CHR שוב

שם היה גם אינטרנט מובנה במולטימדיה וגם כפתור WAZE הרבה יותר נוח

נלמד להבא;)

• תוכן חדש...