Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 40 אלף ש"ח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, מומחים ומומחיות, אני בן 25, נהג חדש, לפני 4 חודשים עברתי מבחן נהיגה (די מאוחר חחח) וקיבלתי את רישיון הנהיגה, ואני מחפש רכב שישרת אותי לטווח הארוך.

ראשית, התקציב שלי לרכישת רכב הוא עד 40K, הרכב שברצוני לרכוש אמור לשרת אותי בנסיעה מהבית בקרית ביאליק עד לטכניון לאחר העליות של העיר חיפה, לכן עדיף שהאוטו יחזיק בתנאים כאלה, גם נסיעות לא רבות מחוץ לקריות, לחופשות מחוץ לעיר לדוגמא או לבילויים אחרים, יש לי משפחה בבית שהייתי שמח להכיל אותה בתוך האוטו (3 נפשות, אמא ושתי אחיות, משפחה לא גבוהה, עד 1.75), בגלל הלימודים אין לי יותר מדי כסף להוציא על טיפולי הרכב, לכן עדיף שתחזוקה שוטפת וטיפולים תקופתיים נוספים יהיו די זולים, וחלקים אמינים בעלי בלאי לאורך זמן רב, אשמח שתעזרו לי בעניין הזה,  תודה מראש.

פורסם

ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לעיר רכב כמו יונדאי i10 עם מנוע 1.2 אופציה טובה, די נוחה, סלון נעים.

אם אתה מחפשים יותר מרווח מאחור, אפשר לחפש קיה ריו למשל,  יונדאי i20 ,שימו לב ש ב2015 הגיע דור חדש הוא ו רווח מקודמו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרכב זריז משמעותית מהאופציות שציינתי, בעיר מרגיש נוקשה אך המושבים נוחים.

פחות מרווח מאחור מהריו וi20.

אבל יש תביעה יצוגית לגבי המנוע שיכול לאכול שמן, גם הגיר בעיר לא הכי מזהיר ולא הכי אמין.

עלות טיפולים ממוצעת סך הכול.

פורסם

והצעות לרכב סדאן כלשהוא בתנאים שציינתי למעלה, הן קיימות? נגיד, הונדה סיוויק סדאן או מיצובישי לנסר או הונדה אקורד?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

רכבי סדאן יהיו מעט יותר יקרים לתחזוקה והרבה פחות חסכוניים בדלק (מהיכרות עמוקה עם תוואי הדרך כתושב הקריות).

רכבי סטודנטים קלאסיים: מאזדה 2,  (אפשר להשיג 2014-15), דייהטסו סיריון (מעט ישנה אבל עד 2011 קיימת),שברולט ספארק מ 2016.

אפשר להוסיף לרשימה סוזוקי סוויפט/ספלאש.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...