Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום הייתי בבדיקה של רכב רנו קפצור של שכנה שלי לפני קניה. בנסיעה הייתה איזשהי השהייה בתגובה של הרכב כשלוחצים על דוושת הגז, אבל חשבתי שזה אולי עניין להתרגל אליו במשך הזמן. אז לקחתי את הרכב לבדיקה במכון והם הביאו את הממצאים המצורפים. העירו על כך שייתכן שיש בעיה בגיר או במנוע, אבל צריך לקחת למוסך. לי אין כוונה להשקיע עוד יום עבודה בבילוי במוסך כרגע. מישהו מכיר את הרכב ויודע לומר מה יכולה להיות הבעיה וכמה היא מורכבת לתיקון?

תודה!

20220331_183122.jpg

פורסם

במצבים מסוימים אכן יכולה להיות מורגשת השהיה, שים לב שהגיר לא נחשב לשיא האמינות, כמו כן יש תביעה בנוגע לצריכת שמן מנוע ואף צורך בהחלפתו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מצטרף למה שרשם קודמי. תעשה גם חיפוש קל בפורום ובגוגל, בהנחה שמדובר בדגם הקודם, הוא לא נחשב שיא האמינות בלשון המעטה וקשה למצוא עבורו מנועים מפירוק משום שיש דרישה גבוהה עבורם. 

פורסם

בהנחה שזה דגם הבנזין, מנוע לא מומלץ בלשון המעטה. מעבר לכך, יש השהייה אינהרנטית בתגובה של הגיר הזה, לא בטוח שמדובר בתקלה. בשורה התחתונה אני הייתי מתרחק (ככל שמדובר בבנזין).

חזיר דיזל

פורסם

אם זה לא דיזל שמצדיק את החיסכון לא מומלץ זה גיר שיש בו השהיה מציקה ממש

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

• תוכן חדש...