Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 שעות, ST12345 כתב:

הארונה לא ענקית. חייב רכב גדול? מה עם משפחתית רגילה או סופרמיני ? הבדל בעלות רכישה של 60 אלף שח לא יכסה את ההבדל בחיסכון בדלק לאורך 3 שנים. 

עקרונית אין לי צורך ברכב גדול במיוחד, אבל לא אסבול מהגודל (אנחנו משפחה עם ילדה אחת).

לצערי בישראל זונחים את הקטגוריות הקטנות בכל מה שמתקשר לאיכות + מנועים חסכוניים ורוב מה שאפשר לקבל בסגמנט הזה לא עונה על הדרישות מבחינת אחד מהדברים הבאים או יותר: אבזור, כוח ונוחות.

אם לא הייתי מכוון לחסכון הייתי לוקח גולף חדשה (אם היה מלאי גם) כבר מזמן. כפי שאמרתי בפתיחת הדברים גם ל308 חיכיתי אבל כרגע לא נראית באופק

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני כשעה, ST12345 כתב:

למיטב הבנתי 2008 דיזל פרימיום אמורה להתאים.

https://m.icar.co.il/פיג'ו/פיג'ו_2008/פיג'ו_2008_חדש/version21632/

בין 2008 פרמיום ל c4 דיזל הייתי לוקח c4 ולו בשביל האחריות הארוכה יותר . 

ה c4 מגיעה עם טונות של אבזור , יש רק רמת גימור אחת לפי מה שאני זוכר ויש בה הכל מקורי מהמפעל. שום התקנה מקומית

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

יש ב2008 התקנות מקומיות?

ואני לא מדבר על קודן שאני מוכן לשלם כדי שלא יהיה

האחריות פחות רלוונטית כי אני מכוון לליסינג

פורסם

לפי מה שאני זוכר לא . אבל ה c4 מגיע עם אבזור יותר נדיב בפחות כסף והכי חשוב המזגן ב c4 מתופעל מכפתורים פיזיים ולא מהמסך . התפעול מהמסך כשתפריט משתלט על תפריט זה ממש מעצבן . 

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
לפני 9 שעות, SuperBamba כתב:

האחריות פחות רלוונטית כי אני מכוון לליסינג

התחלת בחיסכון ואמינות ועכשיו אתה כותב ליסינג? לא ברור

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

בc4 ההגה גם לא מסתיר את לוח המחוונים, בפיגו יכול, זה משהו שצריך לשים לב בנסיעת מבחן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 12 דקות, ST12345 כתב:

התחלת בחיסכון ואמינות ועכשיו אתה כותב ליסינג? לא ברור

חסכון בדלק (שהוא המרכיב המרכזי בנסועה של מעל 30 אק״מ בשנה). לא בטוח איך הליסינג קשור לאמינות. 

פורסם

לעניות דעתי רכב בליסינג מגיע עם אחריות מלאה ודלקן, כך שאמינות וחיסכון בדלק פחות רלוונטיים. בנסיעה של יותר מ 25 אלף בשנה אז הליסינג יותר יקר. אם תהיה יותר ברור אז יהיה יותר קל לנסות לעזור. 

פורסם

מדובר על עסקת ליסינג פרטי. אף אחד לא מממן לי דלק ולכן זו עלות שיש להתחשב בה. 

פורסם

במה מתבטא ההבדל באבזור בין c4 ל2008? (בהנחה שמדברים על 2008 בגרסא הבכירה ביותר).

פשפשתי קצת ברשת ונראה ש2008 תהיה בחירה די מתאימה. גם לאחרונה קופצים פרסומים עליה מה שמרמז שאולי יש מלאי או צפי למלאי בזמן סביר, כל אלה בהחלט מחזירים אותה לרשימת האופציות הנשקלות

פורסם (נערך)

סליחה שאני מקלקל את החגיגה,

אבל לא אמרנו שיש בעיות עם מיכל האוריאה הזה ברכבי הדיזל של PSA?!

במידה וזה עדיין חי ובועט, מה יחסוך בדיוק אם יצטרך להחליף מיכל כזה כל שנה/שנתיים בעלות של כ10K ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי wildlands2019
פורסם

הדיזל ב3008 מעולה. חזק, גמיש וחסכוני (יותר בדגמים החדשים מאשר בישנים. יש מצב ECO)
יתרון בעליות ובעומס מלא (5 נוסעים + ציוד), גרירה למי שצריך
רכב נוח ומאובזר באופן כללי

פורסם
לפני כשעה, wildlands2019 כתב:

סליחה שאני מקלקל את החגיגה,

אבל לא אמרנו שיש בעיות עם מיכל האוריאה הזה ברכבי הדיזל של PSA?!

במידה וזה עדיין חי ובועט, מה יחסוך בדיוק אם יצטרך להחליף מיכל כזה כל שנה/שנתיים בעלות של כ10K ש"ח.

אתה לא מקלקל כלום. הוא קונה רכב חדש למקסימום 3 שנים שיהיה באחריות. וזה לא K10  כל שנה זה 35 אלף כל חצי שנה. בבקשה לדייק.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 7 שעות, SuperBamba כתב:

במה מתבטא ההבדל באבזור בין c4 ל2008? (בהנחה שמדברים על 2008 בגרסא הבכירה ביותר).

פשפשתי קצת ברשת ונראה ש2008 תהיה בחירה די מתאימה. גם לאחרונה קופצים פרסומים עליה מה שמרמז שאולי יש מלאי או צפי למלאי בזמן סביר, כל אלה בהחלט מחזירים אותה לרשימת האופציות הנשקלות

תשקול טוב טוב את עניין המזגן והמולטימדיה . ב c4 המזגן מכפתורים . 

תבדוק גם אם ב c4 יש פתחי אוורור מאחור , ב 2008 אין לפי מה שאני זוכר. 

בכללי אלו אותם רכבים באותו סגמנט . 

ה c4 מכוילת על הצד הרך יותר . 

שניהם מוצעים עכשיו בהנחה במבצע חבר.

לגבי אבזור תבדוק שניה באתר , זה לא מסובך.

לגבי מלאים זה עניין של דקה בטלפון ואומרים לך . יש סיכוי שבמבצע עכשיו יהיו הרבה הזמנות אז אולי כדאי שאם החלטת אז תזדרז להזמין כדי לא לפספס. 

• תוכן חדש...