Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

I20 מחירון וגיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות המלצות כאן בפורם החלטתי ללכת על I20  או סיוופט שלוש שנים על הכביש

או על I10  חדשה.

1.בI10  קראתי על הגיר החדש

א. הוא נורא כמו שמספרים?

ב.מתי הוא נכנס לשימוש?

ג. במידה ואראה משהו בשוק יד2,מאיזה שנתון הוא נכנס? והאם אפשר לזהות אותו ברישיון רכב?

2.I20 האם הגיר בעייתי כמו I10 ?

מאיזה שנתון הוא נכנס בi20 ? והאם אפשר לזהות את זה ברישיון רכב?

3.שמדברים על מחירון לוי יצחק בסוכנות ליסיניג לדוגמה ואומרים שמוכנים לשלם 2000 ₪ מתחת למחירון האם הכוונה למחירון משוכלל או למחירון רגיל?

4.היום מישהו טען בפניי שיש לו עוד שנה אחריות מעבר לשלוש שנים בi20,איך אפשר לבדוק דבר כזה?

פורסם

ב i10 הגיר הוא רובוט חד מצמדי, אותי הוא עיצבן מאוד, לא נעים ואיטי. הגיר הגיע בדגם החדש.

בi20 הוא כפול מצנדים, חלק ומהיר הרבה יותר.

הוא הגיע בסוף 2018 לצד מנוע 1.0 טורבו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 10 דקות, yulianx כתב:

ב i10 הגיר הוא רובוט חד מצמדי, אותי הוא עיצבן מאוד, לא נעים ואיטי. הגיר הגיע בדגם החדש.

בi20 הוא כפול מצנדים, חלק ומהיר הרבה יותר.

הוא הגיע בסוף 2018 לצד מנוע 1.0 טורבו.

תודה על המענה,

מה לגבי השאלות האחרות?

שמדברים על מחירון לוי יצחק בסוכנות ליסיניג לדוגמה ואומרים שמוכנים לשלם 2000 ₪ מתחת למחירון האם הכוונה למחירון משוכלל או למחירון רגיל?

ב.היום מישהו טען בפניי שיש לו עוד שנה אחריות מעבר לשלוש שנים בi20,איך אפשר לבדוק דבר כזה?

פורסם

תיכנס לאתר של יונדאי ותיראה איך הראה הדגם החדש של i10.

לגבי אחריות, אפשר להתקשר לנציג כולמוביל.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 4 דקות, yulianx כתב:

תודה על המענה.

מה לגבי

שמדברים על מחירון לוי יצחק בסוכנות ליסיניג לדוגמה ואומרים שמוכנים לשלם 2000 ₪ מתחת למחירון האם הכוונה למחירון משוכלל או למחירון רגיל?

פורסם

אין כלל אצבע לגבי מחירים בסוכנויות ליסינג, כל סוכנות ואיך שהם מתמחרים כל רכב לפי הנתונים שלו.

מבחינת הסוכנות הם תמיד יינסו להוציא כמה שיותר על כל רכב.

יש לך אפליקציה חינמית של לוי יצחק, תשווה את המחירון שנתנו לך בסוכנות מול מחירון יבש ומול מחירון משוכלל, מכאן תבין מאיפה הם גוזרים את המחיר.

להתמקח תמיד אפשר בכל אופן.

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, yulianx כתב:

השאלה יותר מה נקודת היחוס הנכונה שלי להבין מחיר של רכב.

כלומר שאני רוצה לקנות רכב מסויים ואני מחליט שאני מוכן לשלם מתחת למחירון היחוס של רוב האנשים למחירון הרגיל או המשוכלל?

עריכה אחרונה על ידי swimmer11
פורסם

מחירון משוכלל.

• תוכן חדש...