Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 38 דקות, yulianx כתב:

רכינה בפניות, שאגב מתונה יותר במתיחת פנים, זה לא אומר שיש סכנה בכביש מפותל, פשוט זה יותר מורגש מהמתחרות.

כנראה שאני לא המבין הגדול מה זה רכינה בפניות?

בכביש מהיר איך ההרגשה?

פורסם

כשאתה פונה הרכב נוטה הצידה, בכול רכב זה קיים, בספייס סטאר יותר.

אני משייט בכביש 6 באזור ה-120 לרוב, ולפעמים צפונה, ההרגשה בסדר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 19 דקות, yulianx כתב:

כשאתה פונה הרכב נוטה הצידה, בכול רכב זה קיים, בספייס סטאר יותר.

אני משייט בכביש 6 באזור ה-120 לרוב, ולפעמים צפונה, ההרגשה בסדר.

מתארים את זה כאן בפורם כמשהו בלתי נסבל.

נשמע ממך שזה קיים אבל מפריע בקטנה ומתרגלים.

פורסם

המתיחת פנים זה יותר מתון. נסיעת מבחן תענה לך על השאלה, עד כמה זה יפריע לך.

אני רגיל, כשאני לוקח את באוטו של אשתי הספייס סטאר, אין בעיה לנסוע מהר מעל הממוצע בכביש מפותל.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא מכיר את הספייס החדשה, אבל הייתה לי את הקודמת למשך שנה ו-30 אלף קילומטר. 

נסיעה בכבישים בינעירוניים שסלולים טוב- בסדר גמור. 

נסיעה בעיר במהירויות נמוכות - בסדר גמור. 

נסיעה במהירויות גבוהות בכבישים מעוקלים עם סלילה גרועה- פשוט איומה. 

אולי יוליאן רגיל אליה ויודע לא להתרגש מחוסר הביטחון שהיא מפגינה, אבל שלא תיטעה- יהיה חוסר ביטחון מוחלט בכבישים כאלה. 

ושוב, זה בא לידי ביטוי בכבישים שציינתי, אם אתה נוסע בעיר או נוסע בכבישים סטייל כביש 4 או כביש 6 , לא תרגיש שום בעיה מבחינת נהיגה. 

פורסם

משהו אחר לשים לב אליו, בסיריון המושב האחורי מתקפל "לריצפה" כך שנוצר משטח ישר להטענת חפצים גדולים במידת הצורך. זה לא קיים במרבית המחליפות המודרניות.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 6 דקות, davemustaine87 כתב:

לא מכיר את הספייס החדשה, אבל הייתה לי את הקודמת למשך שנה ו-30 אלף קילומטר. 

נסיעה בכבישים בינעירוניים שסלולים טוב- בסדר גמור. 

נסיעה בעיר במהירויות נמוכות - בסדר גמור. 

נסיעה במהירויות גבוהות בכבישים מעוקלים עם סלילה גרועה- פשוט איומה. 

אולי יוליאן רגיל אליה ויודע לא להתרגש מחוסר הביטחון שהיא מפגינה, אבל שלא תיטעה- יהיה חוסר ביטחון מוחלט בכבישים כאלה. 

ושוב, זה בא לידי ביטוי בכבישים שציינתי, אם אתה נוסע בעיר או נוסע בכבישים סטייל כביש 4 או כביש 6 , לא תרגיש שום בעיה מבחינת נהיגה. 

אישתי הנהגת העיקרית בספייס, בכבישים מפותלים בעיקר, מתרגלים לרכינה ומבינים שהרכב לא יסטה מהמסלול בנהיגה נורמלית.

ואצלנו זה עוד טרום השיפור.

פורסם
לפני כשעה, swimmer11 כתב:

מתארים את זה כאן בפורם כמשהו בלתי נסבל.

נשמע ממך שזה קיים אבל מפריע בקטנה ומתרגלים.

הכל יחסי. יחסית למישהו שנוסע ברכב מודרני תקין זה יכול להרגיש נורא, יחסית לסבא שהחליף מדייהטסו שרייד שנת 90 זה מרגיש לו בסדר לגמרי.

פורסם

לבת הזוג שלי יש ספייס סטאר, יצא לי לנהוג עליה בעיר ובפקקים במרכז, לא סבלתי מהרכב או משהו.

אני חושב שנהגתי על מספיק רכבים ושיש לי איזשהו סטנדרט סביר.

בפניות הרכב בסדר. נהגתי על רכבים פחות יציבים בסיבובים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 37 דקות, dorsht כתב:

בפניות הרכב בסדר. נהגתי על רכבים פחות יציבים בסיבובים.

או שהספייסטאר עברה שיפור אדיר , או שכניראה לא נהגתי ברכבים מאוד איומים בעניין הזה. 

אני לא זוכר שנסעתי ברכב שהיה גרוע יותר בפאן הזה מהספייסטאר. ויש לי המון ניסיון עם גרוטאות. איזה רכבים היו לך פחות יציבים? 

פורסם

נהגתי לא מעט בספייס סטאר אחיזת הכביש ברמה הכי נמוכה שאני זוכר מאז סובארו ג'סטי. מספיק יציאה לעקיפה בחדות כדי להוציא את הרכב מאיזון, אמנם לא מדובר בקטסטרופה בסהכ אפשר לחיות בשלום עם הרכב רק זה חיסרון שרצוי להכיר מי שמתעניין ברכב. 

ספייס סטאר משייטת במהירויות גבוהות בטורים נמוכים יחסית בזכות הגיר הרציף ורעשי הדרך לא נוראיים, בהאצה ובעמידה במקום יחד עם הרעידות הרכב בלתי נסבל תחושה של רכב משנות ה-80.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם (נערך)
לפני כשעה, davemustaine87 כתב:

או שהספייסטאר עברה שיפור אדיר , או שכניראה לא נהגתי ברכבים מאוד איומים בעניין הזה. 

אני לא זוכר שנסעתי ברכב שהיה גרוע יותר בפאן הזה מהספייסטאר. ויש לי המון ניסיון עם גרוטאות. איזה רכבים היו לך פחות יציבים? 

אטראז' (טרום מתיחת פנים) ואבאו ביג.

לא אומר שהיא מושלמת באחיזה, אבל בעיר לא הרגשתי איזה משהו חריג. לכן כתבתי בסדר ולא יוצא מן הכלל\מעולה\מצוין.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, swimmer11 כתב:

לאחר כשבועיים בשוק של הרכבים.

התחלתי להיסגר לשני כיוונים.

לרכוש ספייס סטאר אפס קילומטר מחברת הליסינג או לקנות

סוזוקי סיוופט,I20,קיה ריו שלוש עד ארבע שנים על הכביש.

המחיר הוא פחות או יותר אותו מחיר.

מדובר ברכב משני ואני נוהג להחזיק רכב עד שהוא בן 10 ל12 שנה.

רוב הזמן אני אסע לבד נסיעות קצרות לרכבת וחזור ובתוך העיר ומעריך שאני לא יעבור את ה10 אלף קילומטר לשנה.

פעמיים בשבוע אני ייקח שלושה ילדים מתחת לגיל שש לפיזור ילדים לגנים.

בשרשור הבא שאלתי אם הספייס סטאר מתאים לשלושה ילדים.

https://carsforum.co.il/topic/706684-%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%99%D7%A9-%D7%94%D7%91%D7%93%D7%9C-%D7%9E%D7%A9%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%AA%D7%99-%D7%9C%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94-2-%D7%9Ci10-%D7%91%D7%94%D7%9B%D7%A0%D7%A1%D7%AA-%D7%99%D7%9C%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%90%D7%97%D7%95%D7%A8%D7%94/#comment-6372034

החדשות הטובות שלאח שלי יש את הספייס סטאר החדשה והכנסתי את שלוש הקטנים מאחורה לנסיעת מבחן הם כולם נכנסו אם הבוסטרים ואם הכיסא לקטנה.

כרגע אני נוטה לכיוון המיצובישי

אלו השאלות שאני רוצה להתמקד בהם:

1.הרכב שאני נוסע איתו עכשיו הוא דייהסטו סיריון 2008 ,מתוכם 12 שנה הרכב היה אצלי ואני מאוד נהניתי ממנו אני בטוח שמאז 2008 הטכנולוגיה התקדמה.

א.הבנתי שהספייס סטאר מאוד רועש האם הרעש קיים גם במודלים החדשים 2021 או 2022?

האם הרכב יהיה לי פחות רועש מהסיריון?

ב.הדייטסו היה מאוד אמין ולא עשה תקלות אבל הקפדתי להכניס אותו למוסך כמעט כל שנה

האם האמינות של הספייס סטאר גם טובה?

ג.קראתי בפורם הזה שהשליטה ברכב לא מצטיינת האם בגלל שמדובר ב2022 מול 2008 השליטה תהיה טובה יותר מהסיריון?

2.האם לאור הצרכים שלי עדיף כן להתפשר ולרדת שלוש שנים בשנתון ולקנות i20  או סוויפט אם קילומטר נמוך במצב טוב?

תודה לכם על כל העזרה למדתי הרבה מהפורם הזה.

במיוחד אם יש ילדים בתמונה-  אישית לא הייתי מעלה על הדעת גם לא בצחוק ללכת על הספייס סטר.

האופציות האחרות אמנם לא יהיו מדהימות אבל לכל הפחות סבירות.

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

הבנתי לגביי הספייס סטאר היא לא משולמת ויש לה חסרונות.

בתקציב של 75 אלף.

זה מצדיק לרדת שלוש שנים בשנתון ולחפש i20 או סוזוקיי?

הפיקטנו קטנה מדיי ואין i10  חדשים.

כמו כן צייתנם שהגיר בעייתי בi20 של  2019/2020במה בדיוק מדובר

?

• תוכן חדש...