Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא שהגיר בעייתי, פשוט בעיר תהיה שחיקת מצמדים מה שאין ברציף של הספייס.

היונדאי תהיה מרווחת וחזקה יותר, סלון איכותי יותר והתנהגות כביש עדיפה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעה, swimmer11 כתב:

הבנתי לגביי הספייס סטאר היא לא משולמת ויש לה חסרונות.

בתקציב של 75 אלף.

זה מצדיק לרדת שלוש שנים בשנתון ולחפש i20 או סוזוקיי?

הפיקטנו קטנה מדיי ואין i10  חדשים.

כמו כן צייתנם שהגיר בעייתי בi20 של  2019/2020במה בדיוק מדובר

?

שים לב מדובר בקטגוריות שונות

מיני לעומת סופר מיני..

לדעתי עדיף לקחת את הסוויפט ואם אין לך בעיית חניה הייתי ממליץ לך אפילו ללכת על רכב גדול יותר בעיקר בשביל הנוחות(משפחתית) 

אבל הי בכל מקרה אם אין לך בעיה בין מיני לסופר מיני אז גדולה יותר ללא ספק גם במחיר של לרדת בשנתון.. ותכניס גם יאריס אולי לרשימה או הונדה גאז..

כל אלה רכבים נעלים על המיצובישי 

פורסם

סופר מיני יהיה נעלה על מיני כי זו קטגוריה מעל והמחיר בהתאם.

לעבודה אני נוסע בעיקר ברכבת ולכן מרגיש שכרגע לרכב לרכבת ופיזור גנים עדיף חדש מאשר שלוש שנים על הכביש.

מעריך שפעם בכמה זמן אני יעשה את הרכב נסיעות יותר גדולות אבל זה לא העיקר.

מעניין מה היו הדעות לi10  ופיקנטו האם גם בהם היו מוצאים חסרונות.

קשה למצוא סוזוקי סיוופט יד 2,למה אתה ממליץ עליה מול הi20?

פורסם

הקוראיניות עברו לגיר הרובוטי וזה בעיקר החיסרון העיקרי, הוא לא נעים.

בין הקיה ליונדאי, הייתי בוחר ביונדאי בגלל מרווח עדיף מאחור, נוחות נסיעה עדיפה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מסכים עם התגובות מעל, הייתי מעדיף במצבך גם כן סופר מיני כגון- I20, מאזדה2, יאריס אפילו אם זה אומר לרדת 3-4 שנים.

סוויפט משמעותית פחות איכותית לטעמי- אך תהיה עדיין עדיפה על הספייס סטר בכל יום

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

מבחינתי הספייסשטאר היא קופסא עם מנוע של מכונת כביסה. רועשת, לא נעימה לנהיגה וספרטנית. הדבר היחיד שיש לי טוב לומר עליה שזה שחיצונית הרכב יפה (ונראה שגם אמין).

אם אתה בוחר רכב לטווח ארוך - רד קצת בשנתון וקנה את אחת החלופות שהצעת (אישית אני אוהב את הסוויפט). הרבה יותר אוטו ובעיקר - הרבה יותר בטיחות 

פורסם

אני חושב שקצת מגזימים פה עם הספייסטאר.

פותח השרשור הדגיש שמדובר ברכב שני בבית, לשימוש עירוני לנסיעות קצרות ונסועה שנתית נמוכה.

על פניו אלה תנאים אידיאליים עבור מיצובישי ספייסטאר. נכון, ממש לא מדובר ברכב שהוא פאר היצירה, היא מיושנת יחסית, לא מעודנת במיוחד, ותא הנוסעים מעניק תחושה בסיסית. אבל מדובר במכונית קטנה ונוחה בתנועה עירונית, חסכונית בדלק ובעלויות אחזקה, ומאז מתיחת הפנים אבזור הבטיחות שודרג עם בלימה אוטונומית שחשובה במהירויות עירוניות.

בנסיעות עירוניות בידוד הרעשים הבסיסי פחות בולט וגם על עניין התנהגות הכביש וזוויות הגלגול מקבל חשיבות משנית. לא יצא לי לנהוג בדגם המעודכן עם ההספק המופחת כך שאני לא יודע עד כמה זה משפיע על הביצועים ולכן רצוי לבצע נסיעת שמדמה כמה שיותר את תנאי הנסיעה היום יומיים שלך. היא מרווחת ונוחה יותר מרכבי המיני ועד המעבר לגירים רובטיים גם הייתה חסכונית מהם.

בלוחות יש לא מעט רכבים כאלה מיד ראשונה ועם נסועה נמוכה. יש גם רכבים שנרכשו בערוצי ה-0 ק"מ והם זולים עוד יותר, אמנם אתה תהיה יד שלישית אבל אם הכוונה היא להחזיק את הרכב שנים ארוכות זה ילך ויאבד משמעות.

בשורה התחתונה - עבור הדרישות שהוצגו פה לדעתי מדובר בבחירה לא רעה. אם תחליט לרכוש משומשת כדאי שהרכב יהיה מהדגם שאחרי מתיחת הפנים עם מערכות הבטיחות, וכמובן לרכוש בכפוף לבדיקה תקינה וקבלת היסטורית טיפולים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 27 דקות, Mike808 כתב:

אני חושב שקצת מגזימים פה עם הספייסטאר.

פותח השרשור הדגיש שמדובר ברכב שני בבית, לשימוש עירוני לנסיעות קצרות ונסועה שנתית נמוכה.

על פניו אלה תנאים אידיאליים עבור מיצובישי ספייסטאר. נכון, ממש לא מדובר ברכב שהוא פאר היצירה, היא מיושנת יחסית, לא מעודנת במיוחד, ותא הנוסעים מעניק תחושה בסיסית. אבל מדובר במכונית קטנה ונוחה בתנועה עירונית, חסכונית בדלק ובעלויות אחזקה, ומאז מתיחת הפנים אבזור הבטיחות שודרג עם בלימה אוטונומית שחשובה במהירויות עירוניות.

בנסיעות עירוניות בידוד הרעשים הבסיסי פחות בולט וגם על עניין התנהגות הכביש וזוויות הגלגול מקבל חשיבות משנית. לא יצא לי לנהוג בדגם המעודכן עם ההספק המופחת כך שאני לא יודע עד כמה זה משפיע על הביצועים ולכן רצוי לבצע נסיעת שמדמה כמה שיותר את תנאי הנסיעה היום יומיים שלך. היא מרווחת ונוחה יותר מרכבי המיני ועד המעבר לגירים רובטיים גם הייתה חסכונית מהם.

בלוחות יש לא מעט רכבים כאלה מיד ראשונה ועם נסועה נמוכה. יש גם רכבים שנרכשו בערוצי ה-0 ק"מ והם זולים עוד יותר, אמנם אתה תהיה יד שלישית אבל אם הכוונה היא להחזיק את הרכב שנים ארוכות זה ילך ויאבד משמעות.

בשורה התחתונה - עבור הדרישות שהוצגו פה לדעתי מדובר בבחירה לא רעה. אם תחליט לרכוש משומשת כדאי שהרכב יהיה מהדגם שאחרי מתיחת הפנים עם מערכות הבטיחות, וכמובן לרכוש בכפוף לבדיקה תקינה וקבלת היסטורית טיפולים.

בדיוק כך אני מרגיש ורוצה את האפס קילומטר לאחר מתיחת הפנים כך שיהיה לי דגם קצת פחות רועש וחווית נהיגה טובה

פורסם

הספארק פחות מרווחת ונכון לעכשיו יקרה ב-9,000 ש"ח מהדגם הבסיסי של הספייסטאר.

היא גם צפויה להיות פחות חסכונית.

יש לה יתרונות אחרים כמו מערכת מולטימדיה מקורית עם אפל קאר פליי ואנדרואיד אוטו, מצלמת רוורס, ו-10 כריות אוויר.

פורסם
לפני 32 דקות, Gavrik כתב:

שואל שוב - למה לא שברולט ספארק? אותו כסף אבל רכב יותר שלם.

מחיר.

ההפרש הוא כ-10 אלף ש"ח.

המחיר של הספארק הזוי בעיניי, כבר קרוב לסופר מיני כמו סוויפט או איביזה מרמת גימור סטייל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

והבעיה העיקרית מרווח ברכיים.

פורסם

ברמת העיקרון נחשבה סופר מיני אבל הייתה קטנה ולא במעט ביחס לרוב המתחרות.

אפשר להגיד שהסיריון היא קצת הספייסטאר של זמנה אבל פערי האיכות לא היו גדולים כל כך לעומת דגמי הסופר מיני ששווקו באותה התקופה.

פורסם
לפני 3 דקות, Mike808 כתב:

ברמת העיקרון נחשבה סופר מיני אבל הייתה קטנה ולא במעט ביחס לרוב המתחרות.

אפשר להגיד שהסיריון היא קצת הספייסטאר של זמנה אבל פערי האיכות לא היו גדולים כל כך לעומת דגמי הסופר מיני ששווקו באותה התקופה.

כאחד שנהג עליה 12 שנה.

רכב מדהים,ראתה מוסך רק פעם בשנה בבדיקה השיגרתית.

היונדאי i30 2013 שלי עשתה הרבה יותר בעיות לאורך השנים.

לא הרגשתי שיש לה בעיות שליטה בנהיגה הייתי איתה גם באילת,גולן ושרק התחתנתי המון נסיעות ירושלים  לתל  אביב.

הרגשתי שאני שולט ברכב.

לפי משאמרו כאן בפורם בספייס סטאר השליטה בנהיגה פחות טובה.

• תוכן חדש...