Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב להורים עד 135 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הוריי רוצים לקנות רכב עם מקסימום בטיחות (הן פסיבית והן מערכת בלימה אוטונומית מצויינת). מדי פעם מסיעים את הנכדים ופעם בשבוע גם מבוגר מאחור.

הייתי עם אבא שלי בסוכנות סובארו ונסענו על XV חדשה, הנסיעה היתה נוחה מאוד, אבל מאחורה קצת צפוף ומחיר חדש לא בתקציב (כמובן שגם משומש אפשרי ואף רצוי).

ישנו בפורסטר והתרשמנו לטובה מאוד, אבל מתקשים למצוא משהו משומש בתקציב.

חושבים לבדוק גם את מאזדה 3, CX30, C5 AIRCROSS, RAV4, טוסון/ספורטאז', אאוטלנדר, CX5... אולי הונדה HRV?

CX5 משומשת די קורצת לי.

אשמח להמלצות/הסתייגויות

תודה!

פורסם

מה דרישות ההורים שלך חוץ מבטיחות?  ברשימה שלך הרבה SUV משפחתיים אבל גם מאזדה 3... האם רוצים רכב גבוה?

אם רוב הנסיעות הן ללא נוסעים מאחור ואם רוצים רכב גבוה יחסית אולי כדאי שיחשבו על SUV קטן (B-SUV) כמו סיאט ארונה, פיג'ו 2008, רנו קפצ'ור וכדומה שם גם חדש ייכנס לתקציב

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 12.2.2022 בשעה 17:58, motior כתב:

מה דרישות ההורים שלך חוץ מבטיחות?  ברשימה שלך הרבה SUV משפחתיים אבל גם מאזדה 3... האם רוצים רכב גבוה?

אם רוב הנסיעות הן ללא נוסעים מאחור ואם רוצים רכב גבוה יחסית אולי כדאי שיחשבו על SUV קטן (B-SUV) כמו סיאט ארונה, פיג'ו 2008, רנו קפצ'ור וכדומה שם גם חדש ייכנס לתקציב

יש להם כרגע מאזדה 3 דור ראשון והם רוצים משהו גבוה יותר. זה יכול להיות משהו כמו XV אבל גם גבוה יותר. חשובה מאוד בטיחות פסיבית ואקטיבית - בעדיפות עליונה.

כמובן שגם אמינות.

רוב הזמן אין נוסעים מאחורה (אחת לשבוע בערך לשעה), אבל כשיש זה לא נוח, אבא שלי מעט נרתע מזה אבל זה לא דיל ברייקר.

אני גם מניח שהג'יפונים יהיו בטוחים יותר מהקרוסאוברים, למשל, אבל אני לא בטוח שזה תמיד נכון (?).

פורסם

אני לא בטוח מה ההבדל מבחינתך בין ג'יפונים וקרוסאוברים... לדעתי זה שני שמות שונים לדגמים זהים.
XV טוב למי שרוצה גם יכולת שטח ומוכן לשלם על זה בצריכת דלק גבוהה.
גבוה בטוח ואמין - אלי יתאים להם דווקא יאריס קרוס לא היברידי שנכנס לתקציב כחדש?  

פורסם

יאריס קרוס הוא רעיון טוב וגם טויוטה C-HR, אבל שניהם לא מרווחים במיוחד מאחור.

הם מרוצים ממאזדה? אפשר לבדוק מאזדה CX-30 משומש.

גם קיה סלטוס יכול להיות אפשרות, ובמקרה שלו אפשר עם מיקוח קטן בסוכנות ותוספת קטנה לרכוש אחד חדש לחלוטין.

פורסם

לדעתי, מאזדה 3 עונה על הדרישות בגרסת הבסיס COMFORT - היא מצויידת כבר בגרסה זו בבקרת שטח מת במראות הצד וכמעט נכנסת למסגרת התקציב (137,500 ש"ח)

פורסם

אבל לא עונה על הדרישה הראשונה -

לפני 20 שעות, ... כתב:

יש להם כרגע מאזדה 3 דור ראשון והם רוצים משהו גבוה יותר. 

פורסם

2008 צריכה להיות גבוהה ברשימה במיוחד כאשר ניתן להוציא אותה חדשה מהיבואן.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...