Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לקבוצה.

אני חדש.

יש לי נירו 2021 ובגלל שיש לי ירידה מסויימת בתדרים מסויימים בשמיעה,

אני בוחן הוספת סאב מתחת למושב (דגם JBL basspro sl) למערכת הקיימת (המקורית).

איני חסיד של שמע איכותי (וגם גם ככה זה לא יעזור בגלל הירידה בתדרים שלי), אך תוספת הבס משפרת את היכולת שמיעה שלי.

לכן בבית יש לי סאונד בר עם סאב אקטיבי וזה מאוד עוזר לי לשמוע ללא צורך בהגברת הווליום הכללי.

קיבלתי הצעה של JBL basspro sl במחיר של 1700 ש"ח כולל התקנה.

ואם אני רוצה להוסיף זוג טויטרים (שמגיעים עם המוצר) זה יעלה לי עוד 200 ש"ח (אני מניח שהטוויטרים מחליפים את הקיימים)

אשמח לקבל חוו"ד מהקבוצה

פורסם

זה סאב 8 שטוח מוגבר 

הוא נשמע טוב מאוד ביחס לסיגמנט ,אני דיי בטוח שתהיה מרוצה ממנו.

בנוגע לטוויטרים 

אני לא יודע במה מדובר זה לא משהו שמגיע ביחד עם המוצר.

מן הסתם אם זה היה מגיע עם המוצר לא הייתה לזה עלות נוספת.

פורסם
לפני 10 שעות, mg21082 כתב:

שלום לקבוצה.

אני חדש.

יש לי נירו 2021 ובגלל שיש לי ירידה מסויימת בתדרים מסויימים בשמיעה,

אני בוחן הוספת סאב מתחת למושב (דגם JBL basspro sl) למערכת הקיימת (המקורית).

איני חסיד של שמע איכותי (וגם גם ככה זה לא יעזור בגלל הירידה בתדרים שלי), אך תוספת הבס משפרת את היכולת שמיעה שלי.

לכן בבית יש לי סאונד בר עם סאב אקטיבי וזה מאוד עוזר לי לשמוע ללא צורך בהגברת הווליום הכללי.

קיבלתי הצעה של JBL basspro sl במחיר של 1700 ש"ח כולל התקנה.

ואם אני רוצה להוסיף זוג טויטרים (שמגיעים עם המוצר) זה יעלה לי עוד 200 ש"ח (אני מניח שהטוויטרים מחליפים את הקיימים)

אשמח לקבל חוו"ד מהקבוצה

בתקציב הנל אתה יכול לבוא כבר מערכת סאוד שלמה 

קומפוננט מגבג וסאב התוצאה תהיה הרבה יותר טובה וזה פחות או יותר אותו תקציב 

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום. 

איזה מסך קיים אצלך? 

במידה והוא תומך קארפלי ממליץ להשאיר אותו ולהוסיף סט של קומפונט + מגבר 4 ערוצים + סאב

במידה והמסך הוא ללא קארפלי ממליץ להחליף כבר יהיה לך שיפור בסאונד ויהיה לך בסיס טוב למערכת הגברה

במידה והרמקולים הקיימים מספיקים בשבילך אז אפשר ללכת על הכיוון של הסאב המוגבר של jbl

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

• תוכן חדש...