Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שני הצדדים שווים מבחינת ההסכם. החוזה צריך להגן על שניהם, ולפי האמור פה, שהשוכר צריך לסמוך על המשכיר שלא ישתמש במפתח שברשותו, אמרתי שלא ייתכן שהשוכר צריך לסמוך על המשכיר באופן חד צדדי.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא אכפת לי שמעלים כל הזמן את מחיר הדלק כי אני תמיד מתדלק ב100 שקל 🙂

• תגובות 165
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, motek כתב:

בקיצור, זו בדיוק הנקודה שניסיתי להעביר כל הדיון, לא מכיר את הבן אדם ולא סומך עליו. 

אני מבין אותך

אבל תבין שבאותה מידה יש אנשים שלא יסמכו עלייך

לא כל האנשים נקיים, 

לא כל האנשים טובים

אני מכיר בשכונה שלי אלף סיפורים על אנשים שהגיעו עם רכבי יוקרה, פיזרו צ'קים מראש, מזומן לכמה חודשים מראש לבעל הנכס, הכל כדי לעשות רושם טוב

ואחרי כמה חודשים פשוט הפסיקו לשלם, דחו דחו דחו, יצרו חובות ענקיים, בעל הנכס זרם איתם כי מה בנאדם כזה חזק לא יכול לשלם סכום כזה? זה ציפס

לא הסכימו להתפנות מהדירה עד שטיפלו בזה בדרך כזו או אחרת

לגיטימי שכמו שאתה חושד בו הוא חושד בך. כתבתי כבר למעלה, הנוכלים הכי גדולים הם דווקא האנשים הנחמדים, שמוכנים לשלם את הכל מראש, שיש להם עבודה מסודרת ו"אין מה לדאוג מהם"

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם (נערך)
לפני 23 דקות, Transporter כתב:

אבל תבין שבאותה מידה יש אנשים שלא יסמכו עלייך

לא מצפה מאף אחד לסמוך עליי. לכן עושים חוזה, ולכן יש לבעל הדירה שיק ביטחון, סעיף שמבטל את חוקי הגנת הדייר וכו' וכו'.

בקיצור, הייתי אומר לך לקרוא את כל הדיון, אבל יש פה 11 עמודים של חפירות. בגדול, אני אומר שאין לבעל הדירה שום סיבה לגיטימית לדרוש להחזיק מפתח אם הוא לא מתכוון להכנס לדירה שלא ברשות השוכר. אני בתור שוכר לא אמור לסמוך עד בעל דירה שהוא אדם שאני לא מכיר. בזמן השכירות הדירה נמצאת ברשות השוכר ואך ורק ברשותו.

וגם אם מדובר בסיבה פרקטית של תיקונים וכאלה, השוכר הוא זה שצריך להחליט אם הוא רוצה להשאיר לבעל הדירה מפתח או לא.

זו דעתי.

עריכה אחרונה על ידי motek
לפני כשעה, SlowRide כתב:

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, motek כתב:

ולכן יש לבעל הדירה שיק ביטחון

אתה כנראה לא באמת מבין איזה נוכלים מסתובבים בחוץ

אנשים באים לפגישה עם בעל הנכס עם רכב יוקרה ומספרים לו שהם מנהלים חצי מדינה,

זורקים לו על השולחן סטיפה של כסף לכמה חודשים קדימה כדי לקנות אותו

ואחרי כמה חודשים מפסיקים לשלם ומספרים סיפורים עד שזה מגיע לחובות של עשרות-מאות אלפי שקלים

אתה באמת חושב ששיק בטחון זה פתרון? האנשים האלה יתנו לך שיק של מישהו שלא קשור אליהם בכלל ואין לשיק כיסוי ועד שתגלה למי הוא שייך תבין שנפלת על בנאדם תמים שסיבכו אותו בזה

אז כן

כמו שאתה מפחד, גם לו מותר לפחד

יש מליון סיבות ודוגמאות לשני הכיוונים

עריכה אחרונה על ידי Transporter
  • רעיון טוב! 1
פורסם

גם אם הוא כלכך מפחד, מפתח לא יעזור לו בשום מצב כזה.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

פורסם
לפני 9 דקות, Transporter כתב:

בסדר, מבחינתך שום דבר לא מצדיק אז כל הפוסט הזה מיותר כי לא באמת באת לשמוע דעה אחרת

אתה טועה:

בתאריך 6.2.2022 בשעה 20:30, motek כתב:

עוד לא נגמרה. אנצל את ההזדמנות להודות לכל המגיבים. אני חושב שהצלחתם יחד עם חברים ששאלתי על העניין, לפחות לרכך את הדעה שלי בעניין. מחר אמור להיחתם החוזה, אני עוד בלבטים אחרונים אבל כנראה שהחוזה ייחתם.

מוכרח לציין שאני עדיין לא אוהב את זה שבעל הדירה מכריח אותי להשאיר אצלו מפתח, אבל אני חושב שזה משהו שאני יכול לחיות איתו אחרי הדיונים בנושא.

ואגב היום נחתם החוזה.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

פורסם

זה היה עצוב מאוד אם אחרי 11 עמודים היית מוותר ולא חותם

מזכיר לי לקוחות שבודקים לי את החוזה בזכוכית מגדלת שלא אפספס איזו התחייבות, אבל לא מוכנים לתת צ'ק בטחון כדי שלא אברח איתו...

פורסם
לפני 6 שעות, Transporter כתב:

בסדר, מבחינתך שום דבר לא מצדיק אז כל הפוסט הזה מיותר כי לא באמת באת לשמוע דעה אחרת

מתבקש פה משהו על גמל ודבשת... אה... לא משנה 🤦‍♂️

פורסם
לפני 4 שעות, Transporter כתב:

היה עצוב מאוד אם אחרי 11 עמודים היית מוותר ולא חותם

לא מסכים. זה לא משנה כמה עמודים יש כאן, וגם לא כמה אנשים הגיבו או יגידו לי שאני טועה. מה שמשנה זה התוכן שלהם, הנימוקים ואם הם הגיוניים ולגיטימיים, לשם כך הדיון. ואגב, חלק מה11 עמודים כאן היו דעות שיתר דומות לשלי.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

פורסם
לפני 19 שעות, Gosser1860 כתב:

ממעגל החברים הקרוב שמשכיר באזור המרכז (ר"ג, גבעתיים, תל אביב, הרצליה) כמעט אצל כולם בעל הדירה מחזיק במפתח לדירה

לפני 4 שעות, Transporter כתב:

תמצא שוכר אחר שלא מבקש מפתח

שוכר = זה שמשלם כסף כדי לקבל

משכיר = זה שנותן כדי לקבל כסף

זהו, סיימתי לטרחן. הלכתי להתבייש בפינה.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לפני 10 דקות, פבל כתב:

זהו, סיימתי לטרחן. הלכתי להתבייש בפינה.

איי איזה בעסה. דווקא בשאר ההודעה נראה לי כתבתי נכון. 

לא טרחני מידי, זו באמת טעות מציקה..

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
בתאריך 7.2.2022 בשעה 10:17, A_lex כתב:

שאלה למשכירים כאן... האם הדרישה להחזקת מפתח אצלכם מופיעה בחוזה?

אם לא, מה גורם לכם לחשוב שהשוכר לא החליף צילינדר יום אחרי שנכנס לדירה? כמובן מהשוכרים שדורשים להיות נוכחים כשאתם מגיעים עם בעל מקצוע.

לא כתוב בחוזה, אני מציין בפניהם בעל פה את העובדה שיש אצלי עוד סטים של מפתחות ושלאף דייר לשעבר אין מפתחות כי הכרטיס לשכפול אצלי. כל כניסה שלי לדירה מלווה באישור שלהם. הם השתמשו מספר פעמים במפתחות שלי כשננעלו מחוץ לבית או כששכחו את המפתחות אצל ההורים שגרים רחוק.

לי לא יפריע אם השוכר יחליף מנעול כי אני מכבד את הפרטיות שלו/ה. אבל לכל מטבע יש 2 צדדים, כאשר יש תקלה ואני צריך להגיע עם בעל מקצוע אני צריך שהדירה תהיה זמינה. ולרוב בעלי מקצוע זמינים בשעות שלא נח לדיירים להיות בבית. בנוסף בעלי מקצוע לרוב מאחרים, משנים שעות ברגע האחרון, דופקים ברז וכו'. אני מבטיח לכל שוחרי הפרטיות שאחרי כמה תקריות כאלה יתחננו לבעל הדירה שייקח מפתח רק שישחרר אותם מהעונש הזה.

• אהבתי 6

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מניסיוני אתה החריג. אולי זה רק המזל שלי (אם כי 5 דירות שכורות ב3 ערים זה לא כבר מעבר לצירוף מקרים). בעלי הדירות ששכרתי מעולם לא התנדבו להגיע עם בעל המקצוע. אם היה צורך, נתנו טלפון של בעל המקצוע שלהם וביקשו שאתאם מולו. תכלס, רק אחד מהם בכלל גר באותה העיר של הדירה המושכרת, אז ממש לא מצפה שבעל הדירה יסע 40-90 דקות לכיוון כדי ללוות אינסטלטור.

מניח שהמצב שונה מאוד ביחידות דיור כי שם השוכר בעצם גר עם בעל הבית, גם אם יש לו דלת נפרדת.

• תוכן חדש...