Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 דקות, פבל כתב:

סתם מתקטנן/מתעקש בקטע עקרוני בלי שיש באמת בסיס הגיוני להתעקשות

מבחינתי זה מדד עד כמה בעל הדירה מכבד את הפרטיות שלי ואותי אישית. תשים לב שרוב דעות בעד זכות בעל הבית להחזיק במפתח איכשהו הכילו גם מרכיב של זילזול בשוכר והציגו attitude מתנשא. לדעתי השכרת דירה היא עיסקה בין אנשים שווים וככה הצדדים צריכים לראות אחד את השני.
ואם מדברים עם ציטטים מקולנוע, אז בקטע העקרוני:
A code gotta have a code | Digital Tribune

• אהבתי 1
  • תגובות 165
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 11 דקות, Blaz00r כתב:

אני הייתי שמח אם פות"ש יעדכן איך נגמרה/מתגלגלת הסאגה מול בעל הדירה

עוד לא נגמרה. אנצל את ההזדמנות להודות לכל המגיבים. אני חושב שהצלחתם יחד עם חברים ששאלתי על העניין, לפחות לרכך את הדעה שלי בעניין. מחר אמור להיחתם החוזה, אני עוד בלבטים אחרונים אבל כנראה שהחוזה ייחתם.

מוכרח לציין שאני עדיין לא אוהב את זה שבעל הדירה מכריח אותי להשאיר אצלו מפתח, אבל אני חושב שזה משהו שאני יכול לחיות איתו אחרי הדיונים בנושא.

• אהבתי 1
לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא אכפת לי שמעלים כל הזמן את מחיר הדלק כי אני תמיד מתדלק ב100 שקל 🙂

פורסם
לפני 2 דקות, Boltik כתב:

מבחינתי זה מדד עד כמה בעל הדירה מכבד את הפרטיות שלי ואותי אישית

אין לי ציטוט מסרט, אבל הנה חקיין רוברט דה-נירו עם אחלה משפט (החלק הראשון, השני לא רלוונטי לדיון).
QUOTES BY BRUCE MONTAGUE | A-Z Quotes

לפני 2 דקות, Boltik כתב:

תשים לב שרוב דעות בעד זכות בעל הבית להחזיק במפתח איכשהו הכילו גם מרכיב של זילזול בשוכר והציגו attitude מתנשא.

וואלה... לא ראיתי את זה.

יכול להיות שזה עניין של תפיסה, כשמישהו חושב שיש מסביבו זלזול, זה לעיתים לא מבוטלות התקרבנות עם טעות בזיהוי.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לפני כשעה, amosbmw כתב:

הדיירים שיש לי עכשיו, מעדיפים להיות נוכחים בזמן שאני מגיע לתקן תקלה, שיהיה להם בכיף מצידי.

הדיירים בדירה הראשונה שלי, (2 הייטקיסטים רווקים) מרוצים מאוד שאני מגיע עם בעל המקצוע כשהם לא נמצאים.

כמובן שהכל בתאום.

בדירה השניה מתגוררת משפחה, וההורים מעדיפים שהם יהיו נוכחים, לגיטימי לחלוטין

אבל מפתח תמיד ישנו אצלי.

פורסם
לפני 42 דקות, Boltik כתב:

אתה באמת רוצה שאתחיל לצטט כאן?

לא, לא באמת מספיק חשוב כדי להטריח אותך לחפור בשמונה עמודים. הכל טוב.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לפני שעה, motek כתב:

מחר אמור להיחתם החוזה, אני עוד בלבטים אחרונים אבל כנראה שהחוזה ייחתם.

אל תחתום אם אתה לא שלם עם העניין. פשוט מאוד

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

שאלה למשכירים כאן... האם הדרישה להחזקת מפתח אצלכם מופיעה בחוזה?

אם לא, מה גורם לכם לחשוב שהשוכר לא החליף צילינדר יום אחרי שנכנס לדירה? כמובן מהשוכרים שדורשים להיות נוכחים כשאתם מגיעים עם בעל מקצוע.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם החליף צילינדר הוא בעצם מפר את החוזה, לא?

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, A_lex כתב:

שאלה למשכירים כאן... האם הדרישה להחזקת מפתח אצלכם מופיעה בחוזה?

ממה שאני מכיר ואם הייתה לי דירה, אז כנראה שזה היה מועלה בשיח עם הדייר. אין בעיה בהחלפת צלינדר כל עוד יש לי מפתח לדירה.

זה נטו נוחות להביא אנשי מקצוע. אף אחד לא מנסה לחדור לפרטיות של השוכר וגם אם לא אכפת לו שלא נודיע לו אז בכל מקרה מודיעים לו מספיק זמן לפני. בכל הפעמים שנתקלתי בעניין המפתח, לא הייתה בעיה לאף שוכר שיהיה מפתח לבעל הדירה.

מבחינתי אם השוכר הפונטציאלי רוצה להחזיק לעצמו את המפתח, כמו שכתבתי לפני כמה ימים, אני אגיד לו שזה לא מתאים ושימשיך לחפש דירות. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לא ענית על מה ששאלתי ומשתמע שאינך משכיר ממילא אז גם אינך יכול לענות.

השאלה מופנית למשכירים והיא מאוד פשוטה.

מניח שלכל בעל דירה יש העתק של המפתח של הצילינדר שמותקן בדירה כשהוא משכיר אותה. אני החלפתי לצילינדר משלי בלי לדון איתו בנושא. איך הוא יודע שהצילינדר הוחלף?

כפי שציינתי, שכרתי כמה דירות בחיי ומעולם לא הופיע סעיף כזה בחוזה. גם לא עלה לדיון בעל פה.

@SlowRideלמה זו הפרת חוזה, אם לא מופיע סעיף מפורש שדורש שלבעל הדירה יהיה העתק של מפתח? (וברוב החוזים לא מופיע)

• אהבתי 1
פורסם

אם החלפת בלי ידיעתי ולכל אורך תקופת השכירות לא עלה הצורך הזה, אז זה בבחינת "מה שלא יודע לא פוגע". אבל אם הנושא כן עלה ופתאום אמרת לי שהחלפת ואתה לא מוכן לתת לי מפתח (תכלס לא מדמיין מצב ששוכר יתחיל להתווכח על הדבר הזה אחרי כמה חודשי שכירות לדוגמה), אז הוא ישלח לדרכו. אבל שוב הסיכוי שזה יגיע לזה שואף לאפס.

ובלי קשר, אני מצפה מהשוכר למינימום אינטגריטי להודיע על דבר כזה, כמו שאני מצפה ממנו שלא יחליף מזגן על דעת עצמו בלי להודיע וכו' וכו'.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, A_lex כתב:

למה זו הפרת חוזה, אם לא מופיע סעיף מפורש שדורש שלבעל הדירה יהיה העתק של מפתח? (וברוב החוזים לא מופיע)

אם לא מופיע תעשה מה שאתה רוצה. אני חשבתי שהתכוונת למקרה שכן כתוב כמו בכותרת.

מעבר לזה, אם לא כתוב משהו בנושא בחוזה, החלפת צילינדר ויום אחד אתה לא בדירה ובעל הבית מתקשר אליך בעצבים "למה החלפת מנעול?!" כי הוא ניסה להיכנס מסיבה מסויימת ולא הצליח, הוא סוג של עבריין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...