Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי זקוקה לעזרתכם 

אז לפני כשבוע קניתי סקודה פאביה 2009 אוטומט 

לא היתה בעיה וגם אי אפשר לראות שהפלנצ שחוק בבדיקה, כש זה קורה זה פשוט קורה. שבוע נסעתי ברכב והוא היה במצב מצוין. אתמול חניתי ליד עבודה כרגיל וכש חזרתי מעבודה והתנעתי את המנוע - קפצה לי בלוח מחוונים התראה שמנוע חם ! מיד בדקתי מים - הם נעלמו ( ויום לפני היה מיכל מלא )! רצתי לתחנת הדלק קניתי מים מילאתי. כעבור חצי שעה מיכל כבר היה חצי ריק! הבנתי שיש נזילה. ! מילאתי שוב מים השארתי רכב ליד עבודה בחניה וחזרתי הביתה באוטובוס. היום על הבוקר הבאתי רכב למוסך דרך אגב מיכל שוב נהיה ריק והיה מלא אתמול !. עשו בדיקה בשביל לאתר אמ מיקום הנזילה ואמרו שיש בלאי בפלנצ הוא פשוט נשחק כנראה עם השנים ומשם הנזילה וצריך להחליפו וגם צינור שמחובר עליו. וגם מכסה של מיכל של נוזל קירור אמרו לא טוב לא אוטם עד הסוף גם אותו צריך להחליף. אמרו לי לחזור למוסך מחר הרכב יהיה מוכן והכל סך הכל יצא לי 1400! 

שזה בדיקה + מחיר של פלנצ וצינור + החלפתם + והחלפת מכסה של מיכל המים + הם גם צריכים לרוקן ולמלא מחדש מיכל בנוזל קירור. 

עכשיו כמה שאלות :

*מה זה פלנצ ומה תפקידו ???* 

*האם מחיר של כל מה שרשמתי הוגן בכלל ?? 1400 שח כולל כל הדברים האלה?? שלא יעבדו אלי אני נהגת חדשה נשמע יקר או שזה באמת מחיר סביר ? * 

אשמח לעזרתכם תודה

עריכה אחרונה על ידי yalda12
עוד משהו
פורסם (נערך)

נשמע לי מעט יקר, אבל לא משהו קיצוני.

התהליך שעשו - נכון.

אני הייתי מבקש בנוסף בדיקה במדחום לייזר של הרדיאטור.

בכל אופן צריכה להיות אחריות על העבודה והחלק. לפחות 3 חודשים.

לשאלתך - פלאנג' זה בעצם מחבר מים למנוע. הוא חלק מתפרק שמצד אחד מחובר למנוע עם ברגים ואטם ומצד שני יש לו צינורות שעליהם מתלבשים צינורות הגומי שהולכים לרדיאטור למשל.

בסקודה אני חושב שהוא עשוי פלסטיק. כאשר הוא מתעוות הוא נפרץ.

יכול להיות שגם הוחלף תרמוסטט?

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

אכן, המחיר על הצד היקר אבל חוץ מזה התנהלות תקינה ושקופה מצד המוסך. חלקים מתבלים במערכות קירור זאת תופעה נורמלית ברכבים ישנים. בגדול, תפסת את זה בזמן לפני שנגרם נזק נוסף כתוצאה מהתחממות ממושכת.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אגב - בפעם הבאה במקרים כאלו עדיף להזמין גרר כדי לוודא שלא מזיקים למנוע. בשביל זה יש ביטוח גרירה.

• אהבתי 1
פורסם

פעם הבאה להתקשר לפיבי להתייעץ לפני הרכישה:

*אין לי משהו חכם או יעיל להגיד אבל הייתי חייב.

• מצחיק 2
  • תוכן חדש...