Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה קלה מי אשם ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 דקות, race driver כתב:

דורה,

אתה גבר-ית,

היום כולנו פמיניסטימ-יות,

ומצביעימות רק למיכאלית.......

לא פלא שמילת השנה שנבחרה היא טרלול...

לפני 8 דקות, falou כתב:

שורה מהשיר ׳אל תדברי על אריק...״

לא מכיר.

לפני 8 דקות, falou כתב:

אז כשאתה עומד מול כיתה של נערות ואומר להן שהן טובות בדיוק כמו גברים וגם הן יכולות להיות מתכנתות, זה שקר לגבי חצי מהן. 

לא מי יודע מה אופטימי, הא?

למה שקר?

פורסם
לפני 8 דקות, falou כתב:

אז כשאתה עומד מול כיתה של נערות ואומר להן שהן טובות בדיוק כמו גברים וגם הן יכולות להיות מתכנתות, זה שקר לגבי חצי מהן. 

סיפור לא מייצג אבל עדיין מצחיק - עבדתי בזמנו כטכנאי בבית ספר. הזמינו מהנדסת בטבע (כשזה עוד היה נחשב...) שתעביר הרצאה להעצמת בנות. בשלב מסויים קראו לי לעזור.

בזמן שלקח לי להגיע מהכניסה לאולם עד לבימה שמעתי אותה מברברת עד כמה אין שום הבדל בין המוח של הגברים לנשים ובלה בלה בלה.

הגעתי אליה ושאלתי מה הבעיה, היא ענתה ששלט המצגות מקולקל. לקחתי אותו, העברתי לON ומסרתי לה חזרה. כל הבנות באולם נקרעו מצחוק.

• מצחיק 2
פורסם
לפני 6 דקות, דור-- כתב:

לא פלא שמילת השנה שנבחרה היא טרלול...

קבל סרטון

לפני 7 דקות, דור-- כתב:
לפני 15 דקות, falou כתב:

שורה מהשיר ׳אל תדברי על אריק...״

לא מכיר.

דברי בציונים גברת דברי במספרים,

אל תעני לי אפילו זה לא עינייני,

אני רק אמרתי אריק נהייתי קצת מהורהריק אל תדברי ...

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 9.1.2022 בשעה 20:23, falou כתב:

לגבי השאלה, האם נשים נוהגות פחות טוב, אז אנחנו יודעים שהן פחות נוטות לעשות תאונות, ואם זה לא המדד העיקרי, אני לא יודע מהו מדד טוב יותר.

[סליחה מראש אם זה יכול להתפס כקטנוני] זה שאתה לא יודע מהו מדד טוב יותר לא אומר שאי אפשר לבנות מדד טוב יותר לנהיגת כביש. אולי דווקא בשקלול מספר פרמטרים נקבל כי נשים נוהגות פחות טוב. בנוסף, אמנם השתתפות בתאונות הוא כנראה מדד מרכזי אבל ככל הנראה איננו 100% ממשקל המדד.

לפני 22 שעות, falou כתב:

שחקן NBA לא היה יוצא ממני. גם לא טייס קרב. גם לא פיסיקאי. 

14 Don't Stop Believin' ideas | dont stop believin, dont stop believing,  dont stop

[מקווה שהציניות עברה מסך]

לפני 21 שעות, דור-- כתב:

הבנאדם פיצה על הכשרון שלא היה לו עם 10 שעות נגינה כל יום, שנים על גבי שנים.

זה שאתה לא ראית את הכשרון לא אומר שהוא לא היה שם. להיות גיטריסט ברמה בינלאומית זה לא רק התמדה ועבודה קשה.

לפני 21 שעות, דור-- כתב:

לא כל אחד מוכן לשלם מחיר כזה. אבל זה אפשרי.

בד"כ כשרון לבדו זה לא מספיק, בטח לא עם התחרות שקיימת היום בחלק מהתחומים. 

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 32 דקות, Gosser1860 כתב:

זה שאתה לא ראית את הכשרון לא אומר שהוא לא היה שם. להיות גיטריסט ברמה בינלאומית זה לא רק התמדה ועבודה קשה.

בד"כ כשרון לבדו זה לא מספיק, בטח לא עם התחרות שקיימת היום בחלק מהתחומים. 

יתכן, בעצם סביר מאוד שהיה לו כשרון כלשהו, כל אדם ששר בלי לזייף ניחן בחוש מוסיקלי ברמה מסויימת. כישרון זה לא משהו בינארי של 0 או 1, יש מנעד רחב של יכולת, וככל שהרמה נמוכה יותר ככה נצטרך לתרגל ולהשקיע יותר משמעותית.
יש שלב שבו אין כבר עם מה לעבוד, ושום תרגול לא יעזור, אבל אלו מצבי קצה.
וזאת בדיוק הטענה שלי. גם מי שלא מבריק מהרגע הראשון ומוכיח יכולת וכשרון מובחנים - לא אומר שלא חבוי בו בסיס כלשהו שאותו אפשר לפתח בעבודה קשה ותרגול.
לא רק במוזיקה, גם במתמטיקה, מדעים ובכל תחום שהוא.

• תוכן חדש...