Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפשים רכב חדש לבעלת הבית, ראינו את הסלטוס והוא לא רע סהכ,מבחינת מראה הגברת אהבה אותו.

אח''כ נתקלתי בc4 החדשה, חייב לומר שאני התרשמתי ממנה יותר.

מבחינת מחיר הן די קרובות.

בסיטרואן יש יותר מערכות בטיחות,אני מניח שהיא תהיה יותר נוחה. 

אשמח לשמוע אם יש מישהו שכבר קנה את בסיטרואן, ומה הדיעה

פורסם (נערך)

אנחנו הזמנו, אמורים לקבל בשבוע הקרוב, מאוד התרשמתי מהרכב באולם ובנסיעת מבחן.

סט מערכות בטיחות מלא מעל ומעבר, נוחות ברמה שאני לא זוכר, אני 1.90, כיוונתי את הכיסא עבור עצמי וישבתי אחרי הכיסא נהג בנוחות.

בקיצור אהבתי, אדע לתת חוות דעת מלאה יותר בשבועיים הקרובים.

עריכה אחרונה על ידי איתי רבינו
פורסם
לפני כשעה, איתי רבינו כתב:

אנחנו הזמנו, אמורים לקבל בשבוע הקרוב, מאוד התרשמתי מהרכב באולם ובנסיעת מבחן.

סט מערכות בטיחות מלא מעל ומעבר, נוחות ברמה שאני לא זוכר, אני 1.90, כיוונתי את הכיסא עבור עצמי וישבתי אחרי הכיסא נהג בנוחות.

בקיצור אהבתי, אדע לתת חוות דעת מלאה יותר בשבועיים הקרובים.

אשמח לשמוע, כמה זמן חיכיתם, הצלחת לקבל איזו הנחה או הטבה (יכול לכתוב גם בפרטי)

פורסם

הזמנו לפני חודש, תכלס כבר יכולנו לקבל כבר מזמן אבל הסכימו למסירה ב2022.

קיבלנו טרייד אין מחיר מחירון (בהפחתה קלה והגיונית של טיפול וטסט קרובים יחד עם צמיגים שחוקים מקדימה).

פורסם

האקסיד לא משווקת כרגע בגלל בעיות מלאי.

אני הזמנתי סלטוס בשבוע שעבר כדי לשריין מחיר במבצע להסתדרות המורים אבל כנראה שבמהלך השבוע ההזמנה תבוטל.

הוא לא רכב רע אבל הוא גם לא מצטיין בשום דבר, אולי למעט מימדים ומרווח ביחס למחיר. תא הנוסעים פשוט מאוד, בידוד הרעשים לא משהו וצריכת הדלק גבוהה. היתרון שלו הוא זמינות טובה יחסית למצב בשאר הדגמים.

את הסיטרואן לא יצא לי לנסות.

פורסם

בשוק של היום לא רק על קיה נותנים מעל מחירון, לוי יצחק ציין את הקקטוס בתור אחד ברכבים שעלו במחיר הכי הרבה.

7D9F920D-5E6A-4EC2-9C81-DF2CB4EC76B6.thumb.png.3152a3ad361823401a524a8993f8cf78.png

לגבי עלויות תיקונים, אפשר לראות השוואת מחירי תיקונים?

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...