Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דאסטר רוכשים בעיקר כי יש דגמי 4X4, אחרת יש אופציות טובות יותר. לגבי חשמלי, כרגע ישנה הטבה נדיבה אז זה משתלם מאוד, כמה זמן היא עוד תהיה? שאלה שכרגע אין עליה תשובה  כך שלעשות את החישוב הכלכלי הזה של הגדלת תקציב זה סיכון שרק אתה יכול לענות עליו. 

פורסם (נערך)

יש לך את הג'ילי גיאומטרי C  רכב חשמלי מרווח עם טווח של 460 ק"מ סוללה ברמת גימור ואיכות גבוהה. הוא קיבל קיבל ביקורות מצוינות בכל הסקירות שקראתי באנטרנט.

המחיר נע בין 134,000 ל-143,000 ש"ח בהתאם לגרסה שתבחר.

הג'ילי בכמה רמות יותר טוב מהדסטר ואתה תחסוך עליו גם המון כסף שאחרת תבזבז על דלק יקר.

עריכה אחרונה על ידי Gopher
פורסם (נערך)

צריך את היכולת שטח של הדאסטר או סתם כי מחיר הכניסה שלו נמוך יחסית?

פות"ש, תצטרך לפרט יותר מה הצרכים שלך מהרכב כדי שיוכלו להתאים לך אופציות רלוונטיות ולא סתם לזרוק דגמים.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
  • אהבתי 3
פורסם

אז ככה, אני לא בדיוק "איש שטח" אבל רכב גבוה וחזק עם תא מטען גדול כמו הדאסטר מתאים לי. גם המחיר.

אהבתי מאוד נסיעת מבחן על הג'ילי C שמאובזרת ונוחה מאוד בנסיעה הקצרה שחוויתי.

טעינה ביתית יש לי אפשרות טובה. ואני לא גומא קילומטרז' גבוה בכללי

אני ללא ילדים קטנים. אבל יש נכדים קטנים רחוקים קצת😊

חשוב איבזור ומולטימדיה נוחה. תא מטען גדול. מרווח גחון שיהיה גבוה והנעה ללא מפתח

פורסם (נערך)

לדאסטר מרווח גחון של 21 ס"מ ולגאומטרי C רק 14 ס"מ בהשוואה. 

המרווחים עבור דגמים חשמליים אחרים  כמו נירו, 2008, איוניק 5, U5 ועוד נעים בין 14 ל16 ס"מ. 

החשמליות הכי קרובות לדאסטר מבחינת מרווח גחון הם האניאק (18.6, יקר משמעותית), המוקה החשמלית (18 ס"מ, טווח על הנייר של 338 ק"מ )

והסרס 3 (18 ס"מ, לא אטרקטיבי עקב העדר מערכות בטיחות וטווח של 300 ק"מ על הנייר). 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, EYAL131 כתב:

אז ככה, אני לא בדיוק "איש שטח" אבל רכב גבוה וחזק עם תא מטען גדול כמו הדאסטר מתאים לי. גם המחיר.

אהבתי מאוד נסיעת מבחן על הג'ילי C שמאובזרת ונוחה מאוד בנסיעה הקצרה שחוויתי.

טעינה ביתית יש לי אפשרות טובה. ואני לא גומא קילומטרז' גבוה בכללי

אני ללא ילדים קטנים. אבל יש נכדים קטנים רחוקים קצת😊

חשוב איבזור ומולטימדיה נוחה. תא מטען גדול. מרווח גחון שיהיה גבוה והנעה ללא מפתח

אם יש לך אפשרות לטעינה ביתית, כמו שכבר כתבו, בכלל אין פה התלבטות - מתאים לך חשמלי והג'ילי עונה על הדרישות שלך.

לג'ילי יש אבזור מקיף ומערכת מולטימדיה איכותית. נפח תא מטען מכובד של 417 ליטר (עם קיפול מושבים 1308 ליטר), מרווח גחון 14 ס"מ והנעה ללא מפתח.

יש לך פה את המפרט: ג'ילי גיאומטרי C ‏2021 - 460 Pro - מפרט טכני

עריכה אחרונה על ידי Gopher
פורסם

יש לך את ה MG החדשה שמגיעה בתחילת 2022, אומנם המחיר שלה קצת יותר יקר מהתקציב שלך אבל מהתגובות שקראתי זה נשמע הרכב שאתה מחפש - הוא גבוה, נהיגה נוחה מאוד, גחון רחב, טווח של 400 ק"מ בערך, מערכת מולטי מדיה, מצלמות 360 מסביב ומערכות בטיחות 
קרוסאובר מעולה ממש 

פורסם
לפני שעתיים, yuvals1 כתב:

יש לך את ה MG החדשה שמגיעה בתחילת 2022, אומנם המחיר שלה קצת יותר יקר מהתקציב שלך אבל מהתגובות שקראתי זה נשמע הרכב שאתה מחפש - הוא גבוה, נהיגה נוחה מאוד, גחון רחב, טווח של 400 ק"מ בערך, מערכת מולטי מדיה, מצלמות 360 מסביב ומערכות בטיחות 
קרוסאובר מעולה ממש 

איך אפשר לומר על רכב שהוא "מעולה ממש" לפני שהגיע לארץ בכלל? איפה קראת את התגובות עליו?

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 9 דקות, motior כתב:

איך אפשר לומר על רכב שהוא "מעולה ממש" לפני שהגיע לארץ בכלל? איפה קראת את התגובות עליו?

הוא אמור להגיע ברבעון הראשון של 2022 עם סוללה של 70kWh וטווח מכובד של 440 ק"מ לגרסה הבכירה.

יש גם מנוע משופר עם 175 כ"ס ומומנט מרבי של 28.5 קג"מ לגרסה הבכירה, עיצוב חיצוני חדש לרכב, מערכת מולטימדיה חדשה עם מסך "10.1 ושליטה באמצעות אפליקציה, מגוון רחב של מערכות בטיחות ועוד.

בקיצור נראה מבטיח.

פורסם

יש מצב שעזרתם לכוון אותי לרכב חשמלי. חווית נסיעה אחרת בהשוואה לדסטר. 

האם ג'ילי גאומטרי C היא הבחירה ?

• תוכן חדש...