Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח בלקר, לתמימים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באזור הממשלתי ניתן לראות בעלות מקורית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נכון. השאלה היא האם הם באמת מקבלים גישה לאזור האישי הממשלתי.

זה לא כל כך נראה לי, מכמה סיבות:

1. מה לגבי מי שלא רשום באזור האישי?

2. למה בסוג בעלויות הם כותבים שזה על פי 'אינדיקציות'? מהאזור האישי זה אמור להיות ברור, לענ"ד.

3. למה הם צריכים את צילום הרישיון?

יכול להיות ש 3 עונה (חלקית) על 1, ואם המוכר לא רשום ולא שולחים צילום של הרישיון הדוח יהיה עם מידע משמעותי חסר.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, stum כתב:

נפתרה התעלומה.

משרד התחבורה חושף את הבעלות הנוכחית באתר שלהם

https://www.gov.il/he/Departments/DynamicCollectors/private-and-commercial-vehicles

image.thumb.png.e8263d575c79f0350cfde5dd8a055fff.png

עוד לא נפתרה, זה רק הבעלות הנוכחית, לא ההיסטורית!

ההיסטורית זה החלק המעניין (ליסינג, חברה, השכרה...)

וגם היד של הרכב לא נמצאת במידע..

יש עוד מקור כנראה

עריכה אחרונה על ידי haichoen
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 56 דקות, itzik123 כתב:

נכון. השאלה היא האם הם באמת מקבלים גישה לאזור האישי הממשלתי.

זה לא כל כך נראה לי, מכמה סיבות:

1. מה לגבי מי שלא רשום באזור האישי?

2. למה בסוג בעלויות הם כותבים שזה על פי 'אינדיקציות'? מהאזור האישי זה אמור להיות ברור, לענ"ד.

3. למה הם צריכים את צילום הרישיון?

יכול להיות ש 3 עונה (חלקית) על 1, ואם המוכר לא רשום ולא שולחים צילום של הרישיון הדוח יהיה עם מידע משמעותי חסר.

בדוח שאני קניתי לא שלחתי (ולא היה לי) את הרשיון, אבל הדוח כלל יד, קילומטרז אחרון ובעלות מקורית. אני עוד לא רואה שום מקור שאני מכיר למידע הזה...

פורסם

יש מקור, האזור האישי הממשלתי.

האם אמנם הם מקבלים גישה אליו?

אם אני צריך לנחש, הם מקבלים גישה לחלק מהמקורות שמהם מגיע המידע לאזור האישי, ולא לאזור האישי ממש.

האם גם אני ואתה יכולים להגיע למידע הזה שלא דרך האזור האישי? לא מה שאני יודע.

אבל כאמור, זה רק ניחוש/ השערה.

אולי @Buki יכול לשפוך קצת אור בנושא.

פורסם
לפני 18 דקות, haichoen כתב:

בדוח שאני קניתי לא שלחתי (ולא היה לי) את הרשיון, אבל הדוח כלל יד, קילומטרז אחרון ובעלות מקורית. אני עוד לא רואה שום מקור שאני מכיר למידע הזה...

איזה שנה הרכב שבדקת?

אופציה נוספת אפשרית היא לעשות bot ששואב ממשרד התחבורה את כל הרכבים פעם בחודש ואז שומר היסטוריה של הרכב. אבל זה אפשרי רק מתאריך פתיחת המאגר ע"י משרד התחבורה (אלא אם כן ישנו מאגר כזה מסתובב באופן לא רשמי כמו האגרון).

מתן גישה למידע האישי הממשלתי זה דבר שאף מוכר רכב לא יתן בדעה צלולה.

פורסם (נערך)
לפני שעה, גור אדם כתב:

איזה שנה הרכב שבדקת?

אופציה נוספת אפשרית היא לעשות bot ששואב ממשרד התחבורה את כל הרכבים פעם בחודש ואז שומר היסטוריה של הרכב. אבל זה אפשרי רק מתאריך פתיחת המאגר ע"י משרד התחבורה (אלא אם כן ישנו מאגר כזה מסתובב באופן לא רשמי כמו האגרון).

מתן גישה למידע האישי הממשלתי זה דבר שאף מוכר רכב לא יתן בדעה צלולה.

הדוח שבדקתי על רכב 2012 יד 4 ובבעלות מקורית של ליסינג.

גם היד וגם הקילומטרז לא במידע של משרד התחבורה, כך שטריקים של לשמור מידע לא יעזרו. בטח לרכב ישן כל כך...

גישה לאזור אישי או להעביר את המידע ישירות מבעל הרכב זה לא סביר, וגם לא מה שקרה בדוח שאני הוצאתי.

בקשר לאגרון...לא יודע. רק מזכיר לי שאני צריך להחליף את דרכון ולהוציא אחד ביומטרי 🥵

עריכה אחרונה על ידי haichoen
  • תוכן חדש...