Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מודול בקיה נירו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

בעת נסיעה ב'בקרת-שיוט' בעלייה לא תלולה ,המחוג הגיע לתחום ה-power לקצה המקסימלי ,למשך 3-4 שניות ולאחר נדלקו ,נורות אזהרה צהובות, של : תקלה כללית ונורה של משולש עם סימן קריאה בפנים, עפ"י ספר הרכב -יש ליבדוק את המנוע ההיברידי. יום לאחר מכן הנורות כבו.

היית במוסך מורשה ולאחר בדיקה ,נאמר לי "...הלך המודול, נזמין חדש וניידע אותך". לאחר שעזבתי את המוסך ,נדלקה לי התראה 'חוסר אוויר בצמיג ימין..' גם שאר הלחצים ב-3 הגלגלים האחרים השתנו\ בבדיקה לא חסר אוויר, גם התראה זו נעלמה.

מה הכוונה 'החל המודול'? ממה זה נגרם ?

תודה עופר

פורסם

בקרת שיוט באיוניק שהיא זהה לנירו אכן מתחרפנת בעליות לא תלולות. יש לי כאלו כל יום לכל כיוון. 

היא נכנסת למוד מחורפן, ומתחילה להוריד הילוכים בלי תקנה. 

ביצוע תוכנתי דפוק, אין לי מילים אחרות.

כשזה קורה אני מיד עוצר את הבקרה, מעביר לידני ומעלה בחזרה את ההילוכים שהיא הורידה. 

פורסם

גם אצלי ברכב הבקרת שיוט לפעמים בוחרת להוריד הילוך בלי פרופורציה.

אני תמיד מקבע את הידית הילוכים לידני ועל ההילוך שאני רוצה מתי שאני שם על בקרת שיוט.

• תוכן חדש...