Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם שאלה שעלתה לי.
הרי כאשר המזגן נמצא על מצב קרור המעבה בחוץ נהיה חם והמים מטפטפים מהצינור החוצה לרצפה.
למה לא לשים אותם שיטפטפו על המעבה ויעזרו לו להתקרר?

פורסם

חום+מים בצורה מתמשכת= קורוזיה. אתה רוצה שסנפירי האלומיניום ישארו נקיים ולא מבודדים למשך תקופה ארוכה ככל הניתן.

2- אלו כמויות זניחות. (כמו שאמרת, טפטוף)

3- טיפות מים יכולות להיתקע בין סנפירי האלומיניום ודווקא לחסום זרימת אוויר. 

יש שיטה דומה במזגני חלון, אגן היקוות קטן שמאפשר למעבה לשחרר חום גם אל תוך המים שלמטה. מעל גובה מסוים מים נוזלים אל צינור ריקון כך שיש תחלופה.

• אהבתי 1
פורסם

לדעתי השאלה צריכה להיות אחרת: 
מדוע לא מחייבים את משתמש המזגן לתעל את מי העיבוי לתוך הביוב?
מדובר במיליוני ליטרים של מים כל שנה (הערכה גסה שלי, אין לי מושג האמת אבל לדעתי זה סדר הגודל ואולי יותר?) כי לא מדובר רק בצרכנים פרטיים.
תחשבו כמה מי עיבוי יש במפעלים/מגדלים וכו'.
כמובן שמי הביוב זורמים למכוני טיהור שעושים שימוש חוזר במים כקולחין.

פורסם

זה לא יעמיס כי זה סה"כ טפטוף, אבל מה ההיגיון בזה? על כל מזגן שנתקין נצטרך לחפור תיעול לביוב? זה אתגר תשתית ברמה לאומית, לא פחות. מאות אלפי מזגנים כיום מטפטפים אל אמצע הרחוב, אחרים אל תוך גינות פרטיות, ועוד ועוד.

מים מעובים הם מים מזוקקים (בקירוב), למה שנרצה באופן כללי להזרים אותם לביוב? צרכן נבון יתקע ג'ריקן מתחת לצינור ויאטום את המכסה, אפשר לאסוף ככה אחלה מים למגהץ וכו'. 

לא שיש נזק בהשארה של המצב הנוכחי.

פורסם

לא יודע מה זה מבחינתך טפטוף אני דר בדירת גן. המזגן שלי (2 כ"ס) ושל השכנה (3 כ"ס) בימים עם חום ולחות  פועלים הרבה שעות ומפיקים כ60 ליטר ביום!!!!

כבר חשבתי לעשות ניקוז להשקיה. רק אני מברר את איכות המים הבנתי שמזוקקים לא טובים להשקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם זה לא טוב להשקיה למה להזרים את זה לביוב?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מזוקקים לא טובים להשקיה. בוא נחלק לרגע בין 2 המזגנים, 30 ליטר ליום למזגן

על 10 שעות פעולה- 3 ליטר בשעה.

לשם השוואה, ברז בזרם נמוך מאוד (ברמה של זרזוף ממש) יניב כ 30 ליטר לשעה. ולכן כן, טפטוף קצת "נמרץ" מניב את הכמויות שדיברת עליהן ביום לח.

כאמור, כדאי לאסוף, יש שימושים רבים למים "כמעט מזוקקים".

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חוץ ממים לניקוי שמשות, מה אפשר לעשות עם זה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הכלבות שלי מאד אוהבות את המיים מהמזגן, שבכלל נוטפים לאחד העציצים. אולי כי אין להם טעם של אבנית😊

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

לא מרגיש בהבדל כשהן מלקקות אותי 😂  הן שום מה ניגשות לעציץ עם המים מהמזגן במקום לכי המים שלהן . 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...