Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הי לכולם נתקלתי במודעה של רכב במחיר טוב עם נתונים טובים אבל כשדיברתי עם הבן אדם הוא אמר שייש ירידת ערך של חמישה אחוזים עקב תאונה מקדימה מכסה מנוע וטמבון לפי מה שהצלחתי להבין עכשיו אין לי מושג כמה זה קריטי הירידת ערך הזאת ועל מה זה משפיע והאם שווה להכנס לזה או שלא כדאי 

תודה לכל העוזרים 🙏🏼

עריכה אחרונה על ידי לא קריטי
פורסם

צריך לבקש לראות את דוח השמאי, כדי להבין מה נפגע ותוקן/הוחלף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש דוח סליקה? 

איזה רכב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מנחש שיישרו לרכב את הלנג'רונים. תפתח מכסה מנוע ותעבור מצד לצד על כל הברגים וחלקי המתכת, עדיף בליווי מישהו שמבין.

דבר שני, תרים את הרכב במוסך שיסתכלו מלמטה.

לדעתי אין בעיה לקנות דבר כזה אם יודעים מה קונים, 5% זה כנראה לא משהו דרמטי.

האתר שלי: long.co.il

פורסם

עזרתי לחבר למכור לאחרונה רכב עם ירידת ערך של 6 אחוז. 

לרכב הוחלפו: 

פגוש קדמי. 

זוג פנסים. 

גריל

מכסה מנוע. 

תוקנו כנפיים קדמיות. 

הוחלף רדיאטור

היינו בטוחים שבבדיקה יצא משמעות גבוהה בסעיף שילדה

אבל לא, הבוחן אמר שאין נזק בטיחותי לרכב. 

הקונה היתה מאושרת, וגם המוכר. 

קח את הרכב לבדיקה אבל רק אחרי שהמוכר מראה לך מסמכים כמו דוח שמאי/קבלה עבור התיקון/דוח סליקה. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לפני 10 שעות, markb205 כתב:

כמו

לפני 14 שעות, yulianx כתב:

יש דוח סליקה? 

איזה רכב?

סקודה ראפיד 2015

בגדול דיברתי איתו אין לו את המסמכים האלה אבל הוא אומר שהוא מתחייב בבדיקה מנוע גיר שלדה 

לפני 11 שעות, markb205 כתב:

עזרתי לחבר למכור לאחרונה רכב עם ירידת ערך של 6 אחוז. 

לרכב הוחלפו: 

פגוש קדמי. 

זוג פנסים. 

גריל

מכסה מנוע. 

תוקנו כנפיים קדמיות. 

הוחלף רדיאטור

היינו בטוחים שבבדיקה יצא משמעות גבוהה בסעיף שילדה

אבל לא, הבוחן אמר שאין נזק בטיחותי לרכב. 

הקונה היתה מאושרת, וגם המוכר. 

קח את הרכב לבדיקה אבל רק אחרי שהמוכר מראה לך מסמכים כמו דוח שמאי/קבלה עבור התיקון/דוח סליקה. 

דיברתי איתו הוא טוען שאין לו את המסמכים האלה 

(מציין שמדובר במגרש מכוניות) הוא מתחייב בבדיקה השאלה אם אני לוקח את האוטו לבדיקה ויוצא תקין אז זה סבבה לקנות ואין משהו שישפיע עלי בהמשך

והאם זה משנה בביטוח ?  

פורסם

תבקש דוח סליקה לפני שאתה משלם 500 שקל על בדיקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האם מדובר על מגרש גדול (כמו אלבר אלדן) או על מגרש טרייד של יבואן גדול (כמו קרסו טרייד או לובינסקי טרייד)?

במידה ולא, הייתי עוזב את העסקה ומחפש מפרטי/מגרש "גדול".

בכ"מ כפי שציינו לפני, היסטוריית טיפולים מלאה, דו"ח סליקה, דו"ח שמאי הם בגדר חובה. תבקש ממנו התחייבות בכתב עם חתימה וחותמת עסק על "התחייבות למנוע גיר שלדה". כמובן שבמידה והלכת לבדיקה מכון בדיקה מוכר יחסית רחוק מהמגרש (יוכלו לתת לך פה המלצה) וכמובן למוסך אחרי להבין משמעות ליקויים.

תתחדש.

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

• תוכן חדש...