Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הורדה של קובץ גדול מאוד נניח, או בדיקות Continuity (לדוגמה כזה, יש גם גרסאות אנדרואיד ווינדוס עם יותר פיצ'רים).

ואין קשר ספציפית לאילת, אלא למרחק מהשרתים (שבאופן טבעי מרוכזים סביב צומת האינטרנט בפ"ת, משמע איזור פ"ת, רמת גן, ראש העין, תל אביב, הרצליה).

ככל שמתרחקים מהשרתים עליהם מבצעים את ה-SpeedTest, משמעות הבדיקה נעלמת כמעט - נשארה רק לצורך בדיקה שאתה מקבל את המהירות המובטחת או קרוב אליה.

זה נכון כמובן רק לסיבים, בנחושת יש עדיין משמעות לבדיקה הזו. אבל בסיבים לא.

אז במקרה הזה אילת היא פשוט "מקרה קיצון" של המצב הזה, אבל גם בבאר שבע או דימונה או חיפה לא הייתי מבצע SpeedTest על סיבים מעבר לבדיקת המהירות בלבד.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שאלה למי שהתקין סיב בזק: איזה מחבר/ GBIC סופק לכם?
השאלה נשאלת כי מסתבר שבזק כבר בכמה מקרים סירבו להשאיר את ה GBIC או רק את הממיר מאופטי לחשמלי אם לא לוקחים מהם את הראוטר. ואנשים מבקשים לקנות ראוטר עם חיבור ישיר לסיב. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מבקש המלצה לספק טוב שמומלץ להתחבר אליו -

הן מבחינת שירות, איכות הציוד המסופק, והמחיר.

יש בבניין חיבור לאנלימיטד ובזק.

פורסם

אני בבזק. מרוצה תשתית בזק. ספק בזק בין לאומי. מחובר לחבילה של הגי"גה.

יש לי תנתב בי שלהם.

יש רק בעיה אחת שלא פתרתי וזה שרק המחשב מתחבר לאלחוטי.

משתמש בנקודה חמה מאחד המחשבים.

בחיבור אם כבל מקבל מהירות טובה.

יש לזכור שעוד חצי שנה. או שנה כבר לא תיהיה הפרדה בין תשתית לספק.

מה שאני יודע בזק הפסיקה לקחת התקנה.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)
לפני 39 דקות, yor2 כתב:

יש רק בעיה אחת שלא פתרתי וזה שרק המחשב מתחבר לאלחוטי.

מה זאת אומרת? הטלפונים לא מתחברים לוייפיי של הנתב? בזק לא פותרים את הבעיה דרך שירות הלקוחות?

עריכה אחרונה על ידי spidrman

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

כן לא מתחברים.

עוד  לא ניסיתי לפתור הבעיה.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 15 דקות, yor2 כתב:

כן לא מתחברים.

עוד  לא ניסיתי לפתור הבעיה.

הסלולרים לא מתחברים לרשת... ואתה מאוד מרוצה?!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, bv12 כתב:

עוד בנושא,גיליתי בחשבונית האחרונה שפרטנר התחילו לחייב 5 שקלים על הממיר אופטי-חשמלי.

מה זאת אומרת גילית? זה לא היה מסוכם מראש? זה חוקי להתחיל להוסיף סעיפים ככל העולה על רוחם?

עריכה אחרונה על ידי aviaviavi
פורסם

falou תראה אחרי שהיה לי 15 מגה בקושי זז. אז זה שיפור.

אחד המחשבים משמש כראוטר זה מספק אותי.

אני לא טכנולוגי כל כך. מעדיף לא לגעת כרגע. 

תודה🙂

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, Mr.Z כתב:

מבקש המלצה לספק טוב שמומלץ להתחבר אליו -

הן מבחינת שירות, איכות הציוד המסופק, והמחיר.

יש בבניין חיבור לאנלימיטד ובזק.

אני עם אנלימיטד וספק הלו, ובשורה התחתונה אין משמעות לספק, אנלימיטד מספקת את כל השירותים, הספק רק מוציא חשבונית ומבצע את הגביה.

המלצה שלי, אם יש לך ידע טכני בסיסי אל תיקח מהם כלום. קנה ראוטר איכותי, היום זה די plug&play

פורסם
לפני 2 דקות, aviaviavi כתב:

מה זאת אומרת גילית? זה לא היה מסוכם מראש? זה חוקי להתחיל להוסיף סעיפים ככל העולה על רוחם?

לא,לא נמסר דבר על תשלום עבור הממיר.

אני עכשיו בלבטים עם עצמי,האם יש לי כח להתעסק איתם (עלות מתאם וג׳יביק ברכישה פרטית 200 ש״ח - ksp)

לפני מס׳ חודשים כאשר הצטרפתי אליהם, הם היו היחידים שלא דרשו תשלום עבור החיבור,בנוסף הורים מחוברים כבר מעל שנה וסה״כ מרוצים אז לא הייתה לי התלבטות רבה (סלקום מעבר לתשלום עבור השחלת הסיב גם לא זרמו עם הרעיון שאני מגיע עם ציוד פרטי).

אולי באמת הגיע הזמן לשיחה קצרה,בעיקר בגלל הסיבה שהמחירים דרך השימור שונים לגמרי.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

עומד בפני התקנת סיב אופטי בבית של ההורים (כנראה של פרטנר אבל לא סגור 100%). מדובר בבית שיש בו תעלות תקשורת בקירות עם קופסת תקשורת מרכזית במרכז הבית.
כמה שאלות (אולי קצת טפשיות) לאנשים שכבר הותקן אצלם סיב:

1. מה צריך להכין לפני התקנת הסיב?

2. באילו תעלות תקשורת הם מעבירים את הסיב? בתעלות של הטלפון או של הכבלים?

3. יש שקע לסיב אופטי שאפשר לקנות? צריך להשאיר קופסה ריקה בקיר? האם הם מתקינים בכלל שקע או שמשאירים סיב שיוצא מהקיר?

תודה!

שאלה נוספת ויותר כללית, האם מישהו ניסה להתחבר לפרטנר דרך קבוצת הפייסבוק ILFIBER? האם יש בזה יתרון כלשהו ביחס להתחברות עצמאית (הנחה, שיפור בשירות וכו')?

עריכה אחרונה על ידי RedLabel

"ai motoare capul doare"

פורסם (נערך)

לא צריך להכין כלום.

הם יוצאים מהקופסה שלהם שממוקמת איפשהו בבניין לתוך הדירה שלך.

עכשיו זה כבר תלוי בבית, אם יש תשתית עד לארון תקשורת שלך הם ישחילו כבל על לשם, יחברו למתאם האופטי ומשם כבל רשת לראוטר הקיים/שקנית מהם ואז הכל מתנהל כפי שהיה לך עד היום.

אין שקע מיוחד, הם מתקינים נקודה אחת ואתה צריך לדאוג לשאר 

פורסם (נערך)

אין ארון תקשורת, יש קופסת תקשורת אבל אין בה חשמל, המודם יצטרך להיות באחד מהחדרים. במקרה כזה, הם פשוט מוציאים סיב מחור בקיר?

בנוסף, חיפשתי קצת וראיתי שיש שקעים שנקראים ST ו SC, האם אחד מהם מתאים לחיבור שמשתמשים בו בהתקנות הללו?

עריכה אחרונה על ידי RedLabel

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...