Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת רכב חדש 180K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו מעוניינים ברכישת רכב (חדש מהחברה, ולא יד 2).

התקציב הוא עד 180K, ומהסתכלות הגעתי להתלבטות בין יונדאי טוסון 2021 Luxury לבין ניסאן קשקאי 2021 Tekna.

הדברים החשובים לפי סדר עדיפויות הם בטיחות, נפח תא מטען ואמינות.

על הנייר נראה שאין יתרון מובהק כלשהו לאחד מהרכבים, אז האם יש משהו כמו בעיות מוכרות באחד מהמנועים שכדאי להתרחק מאחד מהרכבים? או שבסוף לראות בנסיעת מבחן מה מהם מתחבר יותר?

ראיתי גם שיש באזור התקציב הזה את הפיג׳ו 3008, פולקסווגן טיגואן וסקודה קארוק אבל מפחד מבעיות אמינות, השאלה אם זה עדיין קיים ברכבים האלה (כמו הבעיות של הDSG7) או שבחדשים כבר המחלות טופלו?

תודה 

פורסם (נערך)

אילו היה צורך לבחור, בין היונדאי טוסון לניסאן , היייתי בוחר דווקא בניסאן קשקאי החדשה.

שללתי את הטוסון, בגלל התיבה הרובוטית הדו-מצמדית שלה. כי פוזה דווקא לא חסר לה.

וכדי לחסוך עוד 20000 שקל, הייתי לוקח את הגרסה עם החישוקים 17", שמשפרים באופן משמעותי את הנוחות, בעיקר בעיר. קח בחשבון שאם אתה צריך דלת אחורית חשמלית, ועוד כמה גימיקים תהיה חייב לוותר.

הרכב הפתיע אותי, בפעולת מנוע שקטה מאוד, ובזריזות.

ומהמבחנים שנערכו לו בארץ, הוא התגלה כחסכוני מאוד בדלק, יחסית למתחרים.

ובכלל, לא משנה איזה רכב תקנה, כרגע קיימת בעייה גדולה של זמינות. 

קח גם את זה בחשבון.

עריכה אחרונה על ידי yossiaviel
פורסם
לפני שעה, yossiaviel כתב:

אילו היה צורך לבחור, בין היונדאי טוסון לניסאן , היייתי בוחר דווקא בניסאן קשקאי החדשה.

שללתי את הטוסון, בגלל התיבה הרובוטית הדו-מצמדית שלה. כי פוזה דווקא לא חסר לה.

וכדי לחסוך עוד 20000 שקל, הייתי לוקח את הגרסה עם החישוקים 17", שמשפרים באופן משמעותי את הנוחות, בעיקר בעיר. קח בחשבון שאם אתה צריך דלת אחורית חשמלית, ועוד כמה גימיקים תהיה חייב לוותר.

הרכב הפתיע אותי, בפעולת מנוע שקטה מאוד, ובזריזות.

ומהמבחנים שנערכו לו בארץ, הוא התגלה כחסכוני מאוד בדלק, יחסית למתחרים.

ובכלל, לא משנה איזה רכב תקנה, כרגע קיימת בעייה גדולה של זמינות. 

קח גם את זה בחשבון.

ראשית תודה לשניכם על התגובות.

ואם מוסיפים את ה3008 האם זה היה משנה את הבחירה של הקשקאי?

ואכן מודע לצערי לבעיית הזמינות שיש ברכבים כרגע

פורסם
לפני 47 דקות, אלדנטה כתב:

ואם מוסיפים את ה3008 האם זה היה משנה את הבחירה של הקשקאי?

לא. לפחות מבחינתי.

ה-3008 מכונית מצויינת, אך לא כל כך הסתדרתי עם שילוב של ההגה\לוח מחוונים.

[ברכב הזה אתה מסתכל על לוח המחוונים מעל ההגה].

כנ"ל הפעלת המזגן, והכיוונים. צריך להתרגל לכל אלה.

פורסם (נערך)

יש הרבה רכבים טובים היום,

אני מציע לחפש את אלה שיש במלאי לחזור לכאן לשאול לגבי אלה ש כן קיימים, מכאן כבר נמליץ על איזה מומלץ לעשות נסיעת מבחן כדי לבדוק מה הכי מתאים לכם, ויהיו לא מעט.

עריכה אחרונה על ידי wildlands2019
פורסם
לפני 1 דקה, wildlands2019 כתב:

יש הרבה רכבים טובים היום,

אני מציע לחפש את אלה שיש במלאי לחזור לכאן לשאול לגבי אלה ש כן קיימים, מכאן כבר נמליץ על איזה מומלץ לעשות נסיעת מבחן כדי לבדוק מה הכי מתאים לכם, ויהיו לא מעט.

מבחינת בעיית הזמינות זה נלקח בחשבון, למשל טוסון שלא נמצאת במלאי כרגע, אבל תהיה בעוד חצי שנה. באופן כללי, הטווח שלנו לקבלת הרכב הוא בשנה הקרובה, אז חוץ מהבאסה של לחכות, אין לנו בעיה מהותית עם זה. בעצם, בגלל בעיית המלאי החלטנו שמעכשיו כבר נחפש לקנות, כדי שנוכל לבחור את מה שמתאים לנו בלי השיקול של האם יש מלאי כרגע או אין.

אכן ראיתי שיש הרבה רכבים בטווח הזה ובקטגוריה הזו, אז ניסיתי לסנן בעזרת ביקורות ומפרטים. חיפשתי את השילוב של הדברים שחשובים לי ברכב של בטיחות, נפח תא מטען ואמינות (למשל נמנעתי מרכבים עם DSG7 כיוון שב2 רכבים שהיו לנו עם הגיר הזה, בשניהם היו איתו בעיות).

פורסם
לפני 59 דקות, yakiravivi כתב:

בסכום מכובד שכזה הייתי ממליץ לך גם לבדוק את הספורטאז היוקרתית לטעמי עדיפה על הקשקאי בכמה רמות , רכב שכבר רץ מספר שנים ובהחלט נותן תמורה הוגנת 

מה יוקרתי בספורטאג'? פותח השרשור שאל על הקשקאי החדשה, אני מניח שלא התנסית עדיין עם הרכב (גם אני לא) לפחות מכתבות ומבחני רכב נראה שהוא מתמקם בצמרת הקטגוריה. 

לגבי הספורטאג מדובר ברכב מיושן ולא רלוונטי, המחליפה צפויה להגיע לארץ בקרוב.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

מצטרף להמלצה על ה3008, מנסיעות מבחן שעשיתי בה התרשמתי מאד מהרכב לעומת הטוסון החדשה, אך לא התנסתי בקשקאי החדשה (אך אני בספק רב אם יעקוף באיזה שהוא מקום את ה3008),

ב3008 היה עיצוב נוחות ומרווח לעומת הטוסון, המנוע כייפי וזריז (לא ניסיתי את ה1200)

פורסם

היה מבחן בידיעות אחרונות בין הטוסון , 3008 , וקשקאי, ה3008 זכה במקום הראשון בצורה ברורה ומוחלטת,תקרא.

לפני 8 שעות, yakiravivi כתב:

בסכום מכובד שכזה הייתי ממליץ לך גם לבדוק את הספורטאז היוקרתית לטעמי עדיפה על הקשקאי בכמה רמות , רכב שכבר רץ מספר שנים ובהחלט נותן תמורה הוגנת 

הרגת אותי עם הספורטאז היוקרתית, אפילו כבדיחה זה מצחיק.

פורסם

אני חושב שהוא התכוון הספורטג' עם רמת האבזור הכי גבוהה, תקן ואותי אם אני טועה,

קראתי כבר כמה מבחנים בין הטוסון החדש וה3008, דווקא ראיתי שכולם בחרו בטוסון החדש.

פורסם

יש מבחן בYNET + ,המבחן העדכני ביותר שה3008 עלה על הטוסון וקשקאי החדש.

הייתה התלהתבות ראשונית מהטוסון כי הוא חדש וכי הוא באמת השתפר מאד אבל נראה לי שההתלהבות הראשונית מתחילה לפוג.

לגבי הספורטאז הבנתי,הוא פשוט ניסח את זה מצחיק.

• רעיון טוב! 1
פורסם

3008 עולה על הניסאן בכל פרמטר.

תבדוק אם הוא נוח לך מבחינת ישיבה/גודל הגה וכו'.

אם כן, אתה יכול לקחת אותו בשקט

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

קודם כל הייתי מכניס גם למשוואה את האטקה.

אולי הוא טיפה נחות מבחינת אבזור אבל לטעמי מאד מהנה לנהיגה.

לגבי ה3008 ההגה הקטן והמולטימדיה המסורבלת מהווים מכשול לפחות עבורי.

אם אתה לא לחוץ אפשר גם לחכות למתיחת הפנים של הcx5

• תוכן חדש...