Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משתמש בו במקציף והוא סבבה לגמרי. מקציף יפה, ריח ממש טוב ומנקה סבבה. אני גם הזמנתי כי הוא היה במשלוחים חינם.

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וואלה הרבה ווטרמלון יגיע לישראל. גם אני הזמנתי גלון , ההתלבטתי בינו לבין שמפו ה07. בסוף המחיר עשה את שלו. 

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

לא הזדרזתי😕

אני מניח שאשתמש בGS עד שאפשר יהיה להזמין

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

הזמנתי 2 בקבוקים של אדאמס , הספקתי ,וגם גלון של שמפו האנידו. וכבר לא נשאר מבחר בכלום. הפעם המבחר סופר מצומצם.

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

בעיה אחרת ששמתי לב אליה היא שהרבה מוצרים למשל של Turtle Wax שנשלחו בעבר לישראל כבר לא נשלחים.

פניתי בשאלה ומקווה שאקבל תשובה מדוע המדיניות השתנתה

קובי

:-)

פורסם
לפני 4 שעות, kobi_g כתב:

בעיה אחרת ששמתי לב אליה היא שהרבה מוצרים למשל של Turtle Wax שנשלחו בעבר לישראל כבר לא נשלחים.

פניתי בשאלה ומקווה שאקבל תשובה מדוע המדיניות השתנתה

האמת שיצא לי להסתכל על השישיה שלהם של המנקה גאנטים לפני כשבועיים וראיתי שכן נשלח במשלוח חינם, משהו מוזר קורה לאחרונה עם המשלוחים לישראל, אני חושב שזה פשוט מלאי מצומצם שנחטף מהר כיוון שאם תשנה מדינה לארה"ב למשל תראה שהמוצר במלאי

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
לפני 5 שעות, Albetx כתב:

איך ה Chemical Guys Maxi-Suds? 
יש כרגע אפשרות להזמין גלון.

כן יש רק אותו ואת האקו סמארט זהו מכימיקל 🥲

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

נגמרה החגיגה , לא נשאר כמעט דבר שנשלח בחינם לארץ. איזה באסה.

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
לפני כשעה, 98civic כתב:

נגמרה החגיגה , לא נשאר כמעט דבר שנשלח בחינם לארץ. איזה באסה.

אל תדאג. בטח יחזור עוד כמה חודשים.

זה תמיד חוזר בסוף 😉

• תוכן חדש...