Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך נפטרים מרכב ישן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגדול השירשור קצת איבד כיוון

אנשים הציעו לתקן ב1000-1500 לא קיבלתי הצעות מחיר כאלה..לממיר וחיישנים. שואל שוב איפה אפשר לתקן במחיר כזה. מציעים חליפי חדש במחיר גבוה.

סביב 3000 כולל חיישנים.

אני בגדול מעוניין בטרייד אין, אלבר אוויס וכאלה יקחו ככה?

פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, ykg כתב:

אני בגדול מעוניין בטרייד אין, אלב אוויס וכאלה יקחו ככה?

יקחו, אבל בחישוב כולל ייצא לך כאילו מסרת להם את הרכב בחינם, כי על ה"בונבוניירה" שלהם תשלם לא פחות ממחירון, מאחר והם "עושים לך טובה" שלוקחים ממך את הגרוטאה.

לדעתי אין טעם לעשות טרייד אין. באותה מידה אתה יכול להשאיר את האוטו בשכונת הרכבת בלוד עם מפתחות בסוויץ'.

לפני 19 דקות, ykg כתב:

בגדול השירשור קצת איבד כיוון

אנשים הציעו לתקן ב1000-1500 לא קיבלתי הצעות מחיר כאלה..לממיר וחיישנים. שואל שוב איפה אפשר לתקן במחיר כזה. מציעים חליפי חדש במחיר גבוה.

סביב 3000 כולל חיישנים.

ה1500 זה נראה לי בלי חיישנים.

יש פה מישהו עם רכב כמו שלך, אבל עם ממחיר תחליפי ללא חיישנים, וזה גורם לשגיאות במחשב מנוע.

נראה לי שאם תשים ממיר בלי חיישנים, זה די יחסל את הסיכוי שלך לעבור טסט, כי הם מתחברים עם סורק תקלות.

אתה יכול לנסות לשים ממיר בלי חיישנים ולמכור באיזה 2000-2500, אבל לדעתי זה הימור, כי כלל לא בטוח שתצליח.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 23 דקות, ykg כתב:

אני בגדול מעוניין בטרייד אין, אלבר אוויס וכאלה יקחו ככה?

@vadim6385 עוד היה נדיב. במקרים כאלה זיכוי בערך שלילי אינו נדיר בשל העובדה שההתעסקות עולה יותר מהרכב. (כמובן שלא יגידו לך את זה בפרצוף, אבל זה המצב)

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
בתאריך 31.8.2021 בשעה 17:10, ykg כתב:

אני בגדול מעוניין בטרייד אין, אלבר אוויס וכאלה יקחו ככה?

לא יודע. מניח שלא.

ב2015 היתה לי פונטו 2006 חמודה ותקינה לגמרי 

מחירון היה סביב 15k ומחיר שוק ראלי היה סביב 10k

חשבתי לשדרג את הרכב,

הזיכוי שרצו לתת לי ברוב חברות הטרייד נע בין 1000-1500 שח.

כך שעל שלך אני לא מאמין שיתנו לך משהו בחברות הטרייד.

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם
בתאריך 1.9.2021 בשעה 20:32, eli1801 כתב:

רק החישנים עולים 2000 שקלים ,מינימום. סובארו נמכרת הרבה מתחת למחירון ,במיוחד היום.

אני קניתי בארץ חיישן מקורי חדש 850₪ לאחד ובחול המחיר חצי מזה, המקורי נקרא DOX-0307.

בתאריך 31.8.2021 בשעה 14:13, ykg כתב:

בהנחה שלקחו את החיישנים, איפה באמת אפשר לתקן ב1500? קיבלתי הצעות רק במחיר כפול

1000₪ זה עלות הממיר חליפי חדש, על זה תוסיף עלות צנרת (הנבלות גונבים את כל הצנרת מהמנוע ועד הדוד האחורי כולל) וחיישנים והגעת לסכום ההצעות שקיבלת. בד"כ ההבדל בין ההצעות הזולות ליקרות הוא האם הם שמים חיישנים מקוריים או תחליפיים (כשהרכב רגיש לתחליפיים).

• תוכן חדש...