Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו ראה? מירוץ מעניין כמו שלא ראיתי שנים ב-F1!

התקנות החדשות עושות בעיקר טוב לצופים שנהנים לראות את טובי הטקטיקנים בספורט מתקשים להסתדר עם כ"כ הרבה שינויים במירוץ אחד, שלדעתי בגלל התנאים הקשים והלא רגילים בורר את המוץ מן התבן. להערכתי אלונסו היה מנצח אם כל 71 ההקפות של המירוץ היו מתקיימות, הקפה 54 (או שזו היתה 53) קולטהארד שהוביל, אחרי עצירה שלישית, חזר אחריו למקום הרביעי! ולשני הנהגים במקומות 1 ו-2 הייתה חסרה עצירה!

כ"כ שמחתי שפיסיקלה ניצח, שג'ורדן ניצחו (אותם אני אוהד כמובן- ולא בגלל מנועי פורד, אגב הם האחרונים בפורמולה 1 שהשתמשו במנוע פג'ו, ועוד בהצלחה), שפורד ניצחו, שאדי שמח, ששומאכר עף (לא שמחה לאיד חלילה).

נקווה שאלונסו בסדר.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
ידעתי שתתעצבן... (-;

יש חדשות בקשר לאלונסו?

אלונסו יצא מבית החולים, יש לו פגיעות קלות והוא ישתתף באימולה.

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם

פיסיקו לא ניצח , אלא קימי. הסיבה היא שהמירוץ הופסק ,ותוצאות המירוץ נקבעות לפי המיקום שהיה שתי הקפות לפי הפסקתו.

אם היית טורח לראות גם את הפודיום היית רואה שקימי עמד על המדרגה העליונה, פיסיקלה שני והמדרגה השלישית הייתה ריקה בגלל אלונזו.

אלונזו , אגב , שוחרר מביה"ח אתמול ,עם חבלות קלות בברך. מדהים לאור התאונה שלו (כניסה בכינון ישיר אל תוך קיר הבטון במהירות גבוהה) ומראה את בטיחותה של מכונית ה-F1 של ימינו.

המירוץ עצמו היה מירוץ שאני מאוד מקווה לא לחזות בשכמותו בקרוב. נכון שמבחינת אירועים וקצב החלפת מובילים היה שם הרבה , אבל החוקים החדשים והמטופשים גרמו לכל הנהגים לנהוג על צמיגים לא מתאימים לגשם (INTERMEDIATE) , לחצי המירוץ להיות על SAFETY CAR , ולסכנה לנהגים (שומי עצמו ניצל בהרבה מזל מכניסה בטרקטור שניסה לפנות את פגרי המכוניות של מונטויה ופיזוניה...). הזכיר לי בעיקר את המירוצים האמריקאיים.ולא לחיוב.

בנוסף הטיפול הרפואי באלונזו היה חובבני ומפחיד , כמעט משכו לו את הראש החוצה יחד עם הקסדה.

למי שמתעניין , יש אתר F1 ישראלי :

http://www.formula-1.co.il

פורסם

ראיתי את הפודיום דווקא, התפלח לי הקטע של האכזבה עם זה שרייקונן ניצח.

שמר, אני מאמין שלרופא של סבב הפורמולה -1 העולמי יש טיפה'לה יותר ידע ממך בחילוץ נהגים ממכוניות פורמולה -1 לאחר תאונה.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
ראיתי את הפודיום דווקא, התפלח לי הקטע של האכזבה עם זה שרייקונן ניצח.

שמר, אני מאמין שלרופא של סבב הפורמולה -1 העולמי יש טיפה'לה יותר ידע ממך בחילוץ נהגים ממכוניות פורמולה -1 לאחר תאונה.

אולי יש לו טיפה יותר ידע , אבל מה הוא שווה אם הוא לא נמצא דקות ארוכות קרוב לאירוע ומי שמטפל בנהג הם שני מרשלים מפוצצים בקשאסה ?

ה-SO CALLED חילוץ הזה היה פשוט מביך. אלונזו גורר את עצמו מחוץ לרכב ,נופל ליד המסלול , ושני הליצנים מתמזמזים שעות ולא נכון בחילוץ. רק אחרי קרוב ל-10 דקות הגיע אמבולנס ופינה אותו מקובע.

זו לא הפעם הראשונה שהברזילאים מפשלים - פעם אחת הם לא קיבעו שלט פרסומת מעל המסלול כמו שצריך ,והוא נפל על ז'אן אלזי. היו להם עוד אירועים משמחים במירוצים...

ירון , אם אתה לא מצליח להבין עד הסוף מה שקורה על המסלול ,עדיף לא לכתוב בפורום.

אמרו לך פעם שקצת צניעות לא מזיקה לאף אחד?

פורסם

עדיין לא לופילד...

מחר בשעה 11 שעון פריס תיערך פגישה של ה-FIA בה יועלו ראיות חדשות שטוענות שמערכות המדידת-זמנים באינטרלגוס, ברזיל, טעו ופיסיקלה חצה את הקו כמקום ראשון לפני שקיבל את הדגל האדום.

לפגישה הוזמנו כל מי שיכול להיות מושפע מההחלטה.

Forza Fisichella!

Howard Walker, Autocar: That rumble you're feeling is Ferry Porsche turning in his grave

• תוכן חדש...