Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו סניק - מה הלאה ?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער על הכותרת, אך לא רציתי לרשום "ייעוץ ברכישת רכב"... רציתי להיות מקורי!:-P

אבי אדם עובד וכבר 3 שנים בבעלותו רנו סניק. הרכב שלפני הסניק היה רנו אקספס וכשאבי רצה להחליפו הוא ידע בדיוק מה מתאים לו - הרנו סניק.

אבי צריך תא מטען גדול, לא משהו בסגנון המגנום או לאנדקרוזר, אך משהו כמו הסניק. רכבי סטיישן לא באים בחשבון. אבי כבר כמה זמן מנסה למצוא רכב שמתאים לו ולצורכי המשפחה אך לשווא.

עלו בחכתו כמה רכבים כמו המאזדה5 או הניסאן פאתפיינדר. רעיון הניסן נשלל בגלל תג המחיר הגבוה (320,000) ומה עלה בגורל רעיון המאזדה5 אינני יודע.

אשמח לקבל עצה טובה לרכב אמין וטוב בסגנון הרנו סניק, שיתאים לצורכי משפחה ובעל תא מטען גדול. תג המחיר נע בין סביבות ה- 100K ל- 150K

אגב, הרנו סניק החדשה איננה באה בחשבון.:wink:

בתודה מראש ויום טוב,

אורי.

פורסם

באזור ה-150, מלבד ה-5 החדשה שאני לא יודע כמה תעלה, אני לא מכיר עוד מיניואנים קטנים ראויים בסגנון הסניק. בעצם יש את המולטיפלה, אבל אני לא חושב שיש אותה באוטומט.

אם התקציב יימתח קצת למעלה תמצא את ההונדה סטרים שהוא טוב מאוד, הטויוטה אוונסיס וורסו ואפילו אולי סובארו B4 סטיישן תתאים...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אם התקציב יימתח קצת למעלה תמצא את ההונדה סטרים שהוא טוב מאוד, הטויוטה אוונסיס וורסו ואפילו אולי סובארו B4 סטיישן תתאים...

רוני

ההונדה סטרים יקרה מידי לדעתי וגם פחות פרקטית (היא עם 7 מושבים). את הטויטה אפשר לקחת בחשבון וה- B4 סטיישן מאוד יקרה (האם אתה מדבר עם ה- Outback?).

יום טוב,

אורי.

פורסם

סטרים לא יותר יקרה מאוונסיס, ואפשר לקפל את המושבים האחוריים. B4 סטיישן עולה פחות משתיהן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
סטרים לא יותר יקרה מאוונסיס, ואפשר לקפל את המושבים האחוריים. B4 סטיישן עולה פחות משתיהן.

רוני

אוונסיס עולה בסביבות 190,000 ש"ח, כך שהיא כנראה מחוץ לתקציב.

סטרים קצת יותר זולה, ואפשר לקפל את שני המושבים האחוריים ולקבל מין סטיישן גבוה, אבל היא עדיין יקרה יחסית - 177,000 ש"ח לדגם הזול. האופציות הריאליות, בסביבות 150-160 אלף ש"ח (לא כולל הסניק, שפסול על ידכם):

• B4 - סטיישן מרוווחת.
  • סיטרואן פיקאסו.
  • פז'ו 307 סטיישן, או 307SW (הכוללת גם 7 מושבים וגג זכוכית).
  • מאזדה 5 - אפשר יהיה לקפל את השורה השלישית ומתקבל מיניוואן קומפקטי וגבוה, בסגנון הסניק. המחיר צפוי להיות בטווח של 160-163 אלף ש"ח. זו ההמלצה שלי, אבל כנראה כמעט כל המשלוח הראשון כבר מוזמן. הרכב הולך להיות להיט היסטרי, בעיקר בשוק הליסינג. לא ברור לי למה הם מבזבזים כסף על פירסום חוצות לאוטו הזה - הוא ימכר לבד...

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אוקי,

תודה רבה למגיבים. רק כמה שאלות, הם ה- B4 סטיישן היא ה- OUTBACK?

המאזדה5 היא כרגע המנצחת, אפילו שהיא קצת חורגת מהתקציב,

בכל מקרה יש למישהו עוד רעיון?

פורסם

יש B4 סטיישן, ויש OUTBACK מדובר בשתי גירסאות שונות.

ה-B4 סטיישן עולה 166000, ונראה לי שאם כבר משלמים סכום כזה עדיף לקחת את המאזדה 5.

בקצה הזול של הסקלה תוכל למצוא את רכבים הבאים:

טויוטה יאריס ורסו

רנו קנגו 1.6 אוטומטית

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אוקי,

תודה רבה למגיבים. רק כמה שאלות, הם ה- B4 סטיישן היא ה- OUTBACK?

המאזדה5 היא כרגע המנצחת, אפילו שהיא קצת חורגת מהתקציב,

בכל מקרה יש למישהו עוד רעיון?

אוקי קצת בירורים, המאזדה5 היא בעלת נפח מנוע 2.0 ליטר ועולה 162K.

לדעתי הנפח מנוע קצת קטן בשביל רכב משפחתי בעל 7 מושבים? ל- MPV מנוע 3.5 V6, לא?

חוץ מזה, מה הנפח מנוע של ה- B4 סטיישן?

פורסם
אוקי קצת בירורים, המאזדה5 היא בעלת נפח מנוע 2.0 ליטר ועולה 162K.

לדעתי הנפח מנוע קצת קטן בשביל רכב משפחתי בעל 7 מושבים? ל- MPV מנוע 3.5 V6, לא?

חוץ מזה, מה הנפח מנוע של ה- B4 סטיישן?

המנוע של המאזדה 5 אמור לתת הספק של כ-140 כ"ס - סביר לחלוטין עבור מיניוואן קומפקטי שלמעשה מיועד ל-4 מבוגרים ו-3 ילדים, ולא מתיימר להיות מכונית ספורטיבית. למעשה הבחור שהתחיל את השירשור לא צריך את 2 המקומות הנוספים, אלא תחליף לסניק רגיל (ולא גראנד סניק) - לכן המאזדה תיתן לו פתרון טוב, עם בונוס של שני מושבים מזדמנים בעת הצורך.

המשלוח הראשון אמור להגיע ב-22 במאי.

הנפח של ה-B4 סטיישן זהה לסדאן - 2000 סמ"ק.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...