Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

בסלון שלי הספה עומדת ממול לטלויזיה וצמוד לקיר.

על הקיר מאחורי הספה בגובה בערך 1.8 מטר מהרצפה יש הכנות לחיבור של הרמקולים האחורים.

הקדמים מותקנים משני הצדדים של הטלויזיה.

רציתי לשאול האם הרמקולים האחורים צריכים להיות מכוונים ישירות קדימה או שכדאי לעשות זווית פנימה לשני הרמקולים לכיוון אמצע הסלון?

מצרף תמונה להמחשה, רק שאצלי הספה צמודה לקיר והרמקולים תלוים מעליה בשני הקצות של הספה

20210816_210733.jpg

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם

אם יש לך אפשרות לכוון את הזווית - כדאי מאוד.

באופן אידיאלי, האחוריים צריכים להיות מאחורי המאזין ולפנות לאוזן, תמצא בעצמך את הפשרה שמתאימה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 8 דקות, hans כתב:

אם יש לך אפשרות לכוון את הזווית - כדאי מאוד.

באופן אידיאלי, האחוריים צריכים להיות מאחורי המאזין ולפנות לאוזן, תמצא בעצמך את הפשרה שמתאימה.

בגלל שהספה צמודה לקיר אני יכול לכוון אותם לכיוון אמצע הסלון. לאוזניים אני לא יכול לכוון כי הזוית שאפשר לעשות לרמקולים די קטנה.

השאלה האם כדאי לכוון אותם לאמצע הסלון או לבטל את הזוית ושיהיו מכונים קדימה לכיון הרמקולים הקדמים, בהתאמה. 

פורסם (נערך)

כדאי. אפילו זווית קטנה כדאי.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

https://www.canton.de/en/products/home-cinema/5.1-sets/movie-95?number=03433

שאלה נוספת,

האם כדאי לרכוש כבלים HDMI 2.1, או להישאר עם הכבלים HIGH SPEED  שקיבלתי מהוט?

יהיה איזשהו שינוי בשדרוג הכבלים?

https://ksp.co.il/web/item/59347

פורסם

כתבת :"לאוזניים אני לא יכול לכוון כי הזוית שאפשר לעשות לרמקולים די קטנה."

הייתי בודק מה נשמע טוב יותר, למרכז הסלון או לאוזניים. אידיאלית אתה לא אמור לזהות את מקור הסאונד של האחוריים.

פורסם (נערך)

הבנתי.

אז בכול מקרה עדיף שתהיה זווית הטיה פנימה, כמו בתמונה20210816_210733.thumb.jpg.402cb3ac6472113e2f71751b6c39831b.jpg

, מאשר שיהיו מכוונים קדימה לקיר המקביל.

פורסם

תנסה גם וגם, זה הרי לא מסובך לסובב אותם על הציר של התושבת. העיקרון המנחה הוא שאתה אמור לשמוע סאונד מאחוריך אבל לא אמור להבין מה המקור המדויק שלו.

• מעניין 1
פורסם
בתאריך 17.8.2021 בשעה 10:31, דניאל1983 כתב:

ולגבי הכבלים? כדאי לשדרג?

לא.

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...