Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרכב נרכש ב 9.17 עם 212000 קמ ב 20000 שח.  הבעלים הקודם החליף קלאצ ב 190kקמ.
 חצי שנה לאחר הקניה באמצע נסיעה היו לי רעידות חזקות , כשהגעתי למוסך התברר ש2 קוילים הלכו, הוחלפו במקוריים כ"א  עלה 450, באותה הזדמנות הוחלפו 4 פלגים ארודיום  ,עוד 450.
כנראה בגלל שנסעתי איזה 10 קמ עד שהגעתי למוסך אז גם הממיר הקטליטי החליט לצאת לפנסיה,  בעצת המוסכניק לא הוחלף. מנורת צק אינגין דולקת קבוע.

אחרי חצי שנה עוד קוייל החליט להתפגר בדיוק הייתי ליד חלפי רכב והייתי תקוע כמעט בלי כסף אז נרכש ב 250  אחד תחליפי,סיני, עם אחריות "עד השער". במבחן המציאות הוא עדיין עושה עבודתו נאמנה.
כמה ימים אחרי  קניתי עוד 2 מקוריים למקרה שהסיני  והרביעי יחליטו להתפגר, אבל הם לא באו לידי שימוש.
בטסט לפני שנה הוחלף מוט מייצב שמאלי, המוסכניק אמר שהרכב הזה צריך לרוקן שמן גיר כדי שיהיה גישה, אבל הוא בסוף עשה בלי, 250 שח.
גם רביעית צמיגים הוחלפו באותו טסט. ל סיני מאוטו דיפו,  550 שח עם מבצע וקופון.
שמן ופילטר שמן הוחלפו מתחת לבית כל 7000 קמ.
הרכב נמכר שבוע שעבר עם טסט לשנה ו247000 קמ.ב 12500.
צריכת דלק ממוצעת בעיקר בתוך העיר 1/11
סה ירידת ערך ואחזקה ב4 שנים:10000 שח.
אז מי אמר שלא משתלם לרכוש רובוטית ישנה ומושמצת ?!?😉

עריכה אחרונה על ידי ארי62
  • אהבתי 1
פורסם

היא מושמצת לא בגלל האמינות, אלא בעיקר עקב פעולת גיר לא נעימה.

חמי החזיק כזאת כמה שנים, רכש אותה מליסינג, הייתה אמינה. אבל הגיר בעיר.. אוייי.

לא הייתה בעיה בטסט עם ממיר פגום?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 34 דקות, yulianx כתב:

לא הייתה בעיה בטסט עם ממיר פגום?

לא. הייתי מנתק את המצבר לכמה שניות והמנורת תקלה הייתה נכבית ל100 קמ. בשנה ראשונה שמתי תוסף לדלק בשנתיים האחרונות גם זה לא ועבר חלק.

פורסם

כמו שאמרו הבעיה העיקרית עם הרובוט זה אופי העבודה שדומה לתלמיד בשיעורי נהיגה.

בעיה נוספת זה עלות לא נמוכה להחלפת קלאץ/מחשב גיר. במקרה שלך הוחלף רגע לפני שקנית את הרכב אז הרווחת. 

פורסם (נערך)
לפני כשעה, ארי62 כתב:

לא. הייתי מנתק את המצבר לכמה שניות והמנורת תקלה הייתה נכבית ל100 קמ. בשנה ראשונה שמתי תוסף לדלק בשנתיים האחרונות גם זה לא ועבר חלק.

אוי, אתה קיצוני.

עם OBD של גרוש ורבע מאיביי ואפליקציית טורק אתה מוחק את התקלה בשנייה (עד הפעם הבאה כמובן...).

אכן, הבדיקה בישראל לא מחמירה. הרכבים מחממים ממיר ועוברים גם אחרי 200 אלף, וזה עוד באוטו שהלכו לו הקויילים מה שבוודאות קיצר את חיי הממיר שיכול ברכב הזה להגיע גם ל- 300 אלף בלי להדליק את P0420.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם (נערך)
לפני כשעה, פריג'י כתב:

עם OBD של גרוש ורבע מאיביי ואפליקציית טורק אתה מוחק את התקלה בשנייה (עד הפעם הבאה כמובן...).

למען האמת רכשתי אחד כזה, אבל הוא היה תקול ולא תיקשר עם הבלוטוט של הפלאפון. 

אם אני עושה את זה פעם בשנה לא חושב שזה כזה קיצוני🙂.

אני מבין מה אנשים כותבים על אופי הנהיגה  שלו, אבל אני אחרי שהתרגלתי זה היה לי מעולה באמת שלא הרגשתי סבל ממנו

עריכה אחרונה על ידי ארי62
  • תוכן חדש...