Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר שבעה חודשים עם עמדה של ג'ינרג'י.  עד עכשיו ללא שום בעיה.  

בזמנו גם ההתקנה הייתה ללא דופי, צוות מתקינים מאוד מיומן.

v60_charge2.thumb.jpg.c5ffe4481358b584745f47ad257bc6e1.jpg

• אהבתי 1

S60 Rdesign

פורסם
בתאריך 29.9.2021 בשעה 18:22, MoonKnight כתב:

עוד לא התקינו לי אותה, אבל אעדכן בתמונות וחוו״ד על ההתקנה ברגע שיותקן.

מה עם התמונות ועדכון איך עברה ההתקנה?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אנחנו באותה נקודה,

צריכים לבחור בין עמדה של ג׳ינרג׳י, אפקון או פלאגו (גיל קאר)

יודעים להגיד איזה עמדה עדיפה?
ביונדאי טוענים שהעמדה של גיל קאר חכמה בעוד האחרות לא, מה זה אומר?

יש עמדה שמאפשרת הפסקת טעינה מרחוק?

פורסם

לעמדות יש כמה פיצ'רים, "עמדה חכמה" זה עדיין לא סטנדרט של אותם פיצ'רים.

אני רושם חלק מהדברים שיכולים להיכנס לרשימה:

1. מונה אנרגיה

2. רישום והתחלת טעינה ע"י צ'יפ 

3.רישום הספקי טעינה, זמן והספק.

4.שליטה מרחוק, הגבלת זרם או התחלת/הפסקת טעינה.

*אין לי מידה ספציפי על כל עמדה בשוק וגם לחברות עצמן יש כמה דגמים לפי הספק ופיצ'רים.

פורסם (נערך)

אצלי הותקנה לפני 9 חודשים ע"י אפקון עמדה EVC04 של VESTEL, אין יותר מידי מה לומר - עושה את העבודה.

לא נזקקתי עד עתה לשירות של אפקון אך יש לציין שההתקנה היתה סופר מקצועית, סבלנית ומגומרת היטב. הצוות היה יותר מבסדר - ענו לשאלות והתייחסו לבקשות מיקום וגימור ספציפיים שביקשתי. המקום הושאר נקי לחלוטין בגמר העבודה ו-RFID לא עלה אקסטרה.

המכונית שלי עם onboard charger  של kW 7 אז היכולת לטעון ב-22 kW לא רלוונטית לי יותר מידי כרגע אבל זה סוג של הכנה לעתיד, מה גם שזה מה שניתן עם המכונית ללא תשלום נוסף אז אין תלונות.

עריכה אחרונה על ידי X9500
  • אהבתי 1

The older you get, the better you used to be

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

לפני כשבוע הורכבה בביתי עמדת טעינה ביתית של גנרגי. אחרי טעינה אחת וביום שבת בבוקר העמדה שבקה חיים. שרות לקוחות ענה לי בשעה 7.00 בבוקר והודיעה לי שנכנסתי לרשימת המתנה ויחזרו אלי בשעות הפעילות.
אחרי 36 שעות עדיין אין תגובה מהם. עידכון: ביום שלישי בצהרים הגיע טכנאי שעשה את שעשה והצרה שתקועה לי על הקיר חזרה לפעול א ב ל שוב רק לטעינה אחת וחזרה לתרדמת שלה. "תוצרת ישראל " (! ??) עוד עדכון: יצרתי קשר עם גנרגי וקבלתי תור לטכנאי לעוד שבוע מהיום. שערוריה!

DSC00456.JPG

• תוכן חדש...