Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז קניתי סיטרואן C3...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 37 דקות, vadim6385 כתב:

מצד שני עם סוזוקי אתה מרגיש שקיבלת בדיוק את מה ששילמת עליו. גם דאצ׳יה ככה. גם טויוטה/הונדה.

אני לא בטוח... באנגליה סוויפט עם המנוע 1.2 90 כ"ס עולה ב-25 אחוז זול יותר מאשר ה-C3 עם הפיור טק, כאשר בארץ היא זולה יותר ב-8 אחוז בלבד... 

אני מניח שבארץ משלמים יותר פרמיה הרבה בגלל שסוזוקי "לא-רואה-מוסך-יש-לה-ביקוש-ביד2". 

אבל כניראה שאתה לא באמת מקבל את מה שאתה משלם עליו.

פורסם
לפני 8 שעות, dorsht כתב:

110 כ"ס כמדומני.

130 כ"ס יש בדגמים אחרים של הקונצרן.

אצלי בC4 2015 זה 130 כ"ס 

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 20 שעות, Gavrik כתב:

בדקתי אין לגבע את האופציה לעדכן תוכנה לגיר

ב 11.07.21 עלה פרסום בדף הפייסבוק של מוסך גבע על היכולת לבצע עדכוני תוכנה לרכבי פיז'ו וסיטרואן. 

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, מוסך גבע כתב:

ב 11.07.21 עלה פרסום בדף הפייסבוק של מוסך גבע על היכולת לבצע עדכוני תוכנה לרכבי פיז'ו וסיטרואן. 

איזה יופי! זה כולל גם אפשרות לעדכן תוכנה לגיר אייסין (AM6)?

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • ספונסר פורום
פורסם
לפני 16 שעות, Gavrik כתב:

איזה יופי! זה כולל גם אפשרות לעדכן תוכנה לגיר אייסין (AM6)?

עקרונית זה אפשרי. בדיקה פשוטה תאשר באם יש גירסה לעדכון ואם כן ניתן לעדכן

• אהבתי 2

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

פורסם

זהו… שילמתי מקדמה על C3 2018 יד1 פרטית מסוכנות טרייד אין של לובינסקי. ליקויים קלים ביותר- צמיגים, בלמים, כיוון פרונט, חיישן לחץ אוויר ומכה קלה בטמבון יתוקנו. הרכב באחריות עד מרץ 2023.

בנסיעת מבחן הורגשו הרעידות המדוברות. ממש מינוריות ובמהירות שממילא לא נמצאים בה יותר מכמה שניות. אם ככה מרגיש ויברטור אז אני לא מבין איך המכשירים האלה זכו לכזו תהילה. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, Renaultrap כתב:

זהו… שילמתי מקדמה על C3 2018 יד1 פרטית מסוכנות טרייד אין של לובינסקי. ליקויים קלים ביותר- צמיגים, בלמים, כיוון פרונט, חיישן לחץ אוויר ומכה קלה בטמבון יתוקנו. הרכב באחריות עד מרץ 2023.

בנסיעת מבחן הורגשו הרעידות המדוברות. ממש מינוריות ובמהירות שממילא לא נמצאים בה יותר מכמה שניות. אם ככה מרגיש ויברטור אז אני לא מבין איך המכשירים האלה זכו לכזו תהילה. 

נסה את פיגו 107/סוזוקי אלטו. אתה תבין.😎

• מצחיק 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני כשעה, davemustaine87 כתב:

אם אפשר לשאול, כמה שילמת? 

לא יכול לערוך, אבל באתר של לובינסקי טרייד יש רק רכב אחד שעונה על התנאים שלך( יד 1 2018) 

במידה וזה הרכב, שים לב שאחריות היצרן היא עד 120 אלף קילומטר. 

פורסם
לפני 33 דקות, davemustaine87 כתב:

לא יכול לערוך, אבל באתר של לובינסקי טרייד יש רק רכב אחד שעונה על התנאים שלך( יד 1 2018) 

במידה וזה הרכב, שים לב שאחריות היצרן היא עד 120 אלף קילומטר. 

קניתי בסוכנות רכב הצפון, שמוכרת רכבים שהוחלפו בטרייד אין על מכוניות חדשות בלובינסקי. הרכב עם 78000 ק״מ יד 1 פרטי ועלה 58000

• אהבתי 1
פורסם

עדכון קטן על עוד פלוס משמעותי שגיליתי ב c3

היום בעת עמידה בצומת, נכנס בי מישהו בצד , שפשף את כול הצד וריסק לי מראה. הפחחות במוסך מורשה הייתה טובה מאוד והיה אחלה קפה ועוגיות. 

ואם ברצינות,

אכן נכנסו בי כמו שאמרתי , אבל לרכב יש באמפרים מפלסטיק קשיח ובולט לכול אורכו, כמו כן מראה עם מפרק מתקפל ל 2 הצדדים, ככה שבפועל לא קרה לרכב שלי כלום.

אני לא יודע אם ברכבים היותר חדשים זה ככה בסטנדרט, אבל אני לא רגיל לדברים כאלה, והרכב הקודם שלי בטוח היה אוכל את מלוא האלמנט , ככה שאני די מתלהב מזה.

שאפו לסיטרואן על המחשבה הזאת בהנדסת הרכב.

פורסם

הairbump היה פיצר מאוד מקורי ושימושי לשם שינוי, חבל שבהמשך החליטו להוריד אותו למינימום.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתאריך 12.8.2021 בשעה 18:35, yulianx כתב:

הairbump היה פיצר מאוד מקורי ושימושי לשם שינוי, חבל שבהמשך החליטו להוריד אותו למינימום.

יצא לי לראות C3 מרמת אבזור נמוכה ללא air bumps וללא two tone - הרכב נראה כמו רכב גנרי משנות ה-2000. הזייה כמה זה קריטי לעיצוב.

• אהבתי 1
פורסם

כן, זאת הייתה הרמת אבזור feel מליסינג 0 ק״מ.

• תוכן חדש...