Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתעניין ברכישת יונדאי 25 2018.

בחיפוש ביד 2 הופיעה ההודעה לגבי רכב שנראה לי מתאים  -  "רכב פרטי רכב שנקנה במימון לכן מופיע ברשיון 01 אך למעשה היינו רכב יד 1 שהגיע אלי ב0 קילומטר, (יש חוזה מפורט במקום),"

מה דעתכם? להחשיב אותו כרכב יד 1 או 2? בשקלול המחיר צריך להפחית ממחיר מחירון? אם כן אז כמה?

האם כשאמכור בעתיד יתחשבו בחוזה המפורט שיש?

יום נפלא לכולם :-P

פורסם

יד 2 וכן בהחלט להפחית במחיר, כנראה מדובר ברכב שנרכש מחברת ליסינג כלשהיא במסול 0 ק"מ. 

החוזה שיש מוכיח שבעל הרכב קיבל את הרכב עם 0 ק"מ, זה דבר חשוב ולכן ההפחת במחיר היא לפי מחירון רכבי 0 ק"מ (נדמה לי %12 או 13%) ולא לפי מחירון רכבי חברה או ליסינג. 

פורסם

להפחית בין 15- 22%  תלוי בק"מ,שהבעלים הקודמים יראה הסכם שרכש מ 0 ק"מ  וספר טיפולים ולהכין חבילת כסף ספייר למקרה,שהגיר המזעזע יעשה בך שמות (קורה לרוב באיזור ה +-100000 ק"מ).

הגיר הזה ממש לא מוצלח,חברות הליסינג מתות להיפטר מהרכבים הללו ומוכרות אותם בהנחה מספיק גדולה ולכן,הייתי בודק כמה עולה כזו ישירות מליסינג עם ק"מ ממוצע (70-8000 ק"מ עם אחריות) לעומת יד 2 (שנרשמת כליסינג רק כי נקנתה מ 0 ק"מ אבל שם לא תקבל אחראיות כלל).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הגיר הרציף יש רק ב 1.4, ב 1.6 גיר אוטומטי רגיל. 

רכב 0 ק"מ לא נרשמים כבעלות קודמת ליסינג. סעיף מקרויות נשאר ריק. 

• תוכן חדש...