Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

מתכנן להשתמש בשירות הנ"ל, למישהו כאן ניסיון טוב או לא עם נותני שירותים בתחום?

קיבלתי הצעת מ Woki + CallBiz ותכלס אין לי שום כלי אמיתי לבחור מביניהם. פתוח גם לנותני שירות אחרים

תודה

פורסם

יש מעט ניסיון מהצד שמגיע למערכת השארת הודעות. 

פתרון יעיל, לא הייתי קורא לזה. אם יש לך אפשרות למישהו אמיתי, מהחברה שלך, שיקבל את השיחות- גם באמצעות "עקוב אחריי", זה עדיף.

כשאני מגיע לשירות הודעות, חלק מהשירותים מסתירים את העובדה הזו שהם רק שירות חיצוני, וצריך לדלות את זה מהם כשאני מנסה לדבר עם מישהו שיוכל לעזור.

והחלק השני, אומרים מראש שהם שירות הודעות, ו...איכשהוא, לא מקבל שיחה בחזרה אף פעם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 44 דקות, ברווז כתב:

כשאני מגיע לשירות הודעות, חלק מהשירותים מסתירים את העובדה הזו שהם רק שירות חיצוני, וצריך לדלות את זה מהם כשאני מנסה לדבר עם מישהו שיוכל לעזור.

זה השירות שאני צריך... (אצלי זה בשביל להשאיר פרטים ע"מ שאחזור אליהם, זה לא מוקד תמיכה או משהו עצבני), להשאיר מישהו במשרד רק בשביל לקבל 3 שיחות ביום פחות הגיוני (חברה קטנה)

פורסם

אז תעשה "עקוב אחריי" וזהו, בשביל 3 שיחות ליום.

אם זה אכן עסק קטן, ללקוחות חשוב להגיע (אני מתאר לעצמי, מאחר ולא מכיר אותך ואת העסק שלך) לבעל העסק או למישהו ספציפי אחר.

כשיהיה מבול של שיחות, אז תשקול את האופצייה של השירות הודעות.

לדעתי אין לך כרגע סיבה לחשוב על זה אפילו- שוב, מבלי להכיר את הנתונים האמיתיים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...