Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מלבד ההשוואה של הפרטים היבשים שאפשר למצוא כאן, האם יש הבדלים נוספים בין המכוניות - מאזדה 3 לבין הלאון החדשות שאינם מצויינים? למשל מבחינת חווית נהיגה, אמינות, יחס היבואן וכל נתון אחר שאתם יכולים לחשוב עליו?

כי על פניו, עושה רושם שהמאזדה לוקחת בכל פרמטר אך הלאון משווקת במחיר גבוהה יותר.

פורסם (נערך)

ביצועים - לאון באופן מובהק.

מרווח פנימי - גם לאון, מאוד מרווחת לנוסעים מלפנים ומאחור.

הנדסת אנוש - מאזדה - התפעול של המזגן נעשה בצורה פיזית ולא דרך המסך. 

בידוד רעשים - ואיכות פנים, המאזדה ובפער. 

התנהגות והיגוי, ההיגוי במאזדה יותר טוב טוב ויותר דינאמי מאשר זה בלאון, השלדה בשתיהן 

המאזדה לא לוקחת בכל פרמטר, אבל יש לה את היתרונות שלה.  

ללאון צריך להוסיף אלפייה כדי לקבל שלוש שנים אחריות, ה1.5 FR לא ממש מצליחה להצדיק את המחיר שלה מבחינת שינויים ביחס לגרסת הסטייל. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

חוץ מקו ישר,לדעתי המאזדה עדיפה בכל השאר. 

יש לי מאזדה 2017 ספיריט ו2020 החדשה בבית,היה במשפחה מספיק וואגיות עם מנוע 1.8+1.5. 

לוקח את המאזדה בכל יום בכל מצב. 

אבל יש בלאון 2.0 יתרון שאפשר לעשות ממנה באמת רכב מהיר בקו ישר עם שיפורים,המאזדה לא חלשה אבל גם לא חזקה במיוחד. 

היחס יבואן במאזדה מצויין,אני אישית לא הייתי צריך כלום אבל חברים קבלו החלפת פנסים בחינם,והשירות עצמו טוב. 

בצמפיון,מאמין שאתה יודע מה המצב. 

אמינות המאזדה בפער,שקט נפשי. יפני איכותי.

פורסם

@גור אדם בדקתי מול היבואן, אמור להיות צפי באוקטובר - נובמבר.

בכל מקרה, אם אני משכלל את כל מה שאמרתם, (ובהנחה שאני נהג יחיד, שלא הולך לשפר את הרכב ועומד בפקקים בין עירוניים מידי יום)  אז המאזדה למעשה עדיפה בכל פרמטר..

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

כנראה שאני הולך על המאזדה ולקראת סוף השבוע אני אזמין אותה.

לקראת הוצאה כל כך כבדה אני רק רוצה לבדוק שוב אם בתקציב הנ"ל יש רכב בעל VFM יותר גבוה מאשר המאזדה? הקטגוריה יכולה להיות רכבי סופר מיני ומעלה (כולל BSUV אך לא כולל צרפתיות כי היו לי כאלה ואני רוצה לגוון).

מזכיר שאני נהג יחיד, תא מטען לא רלוונטי, נסיעות עירוניות + בין עירוניות + פקקים.

פורסם

כי הלאון סטייל צריכה להגיע רק בדצמבר ואני לא יכול לחכות יותר לרכב,

מה גם שמבחינת מרחב פנים, היא הרבה פחות מרשימה מהמאזדה.

פורסם

אני ממליץ לך לפני שאתה רץ לקנות חדש, כי יש כבר יותר מדי רכבים על הכביש, תחפש אחת משומשת בת כשנה,

יש כמה כאלה למכירה סביב ה130K, במחיר הזה קשה למצוא רכב שעומד באיכויות שיש למאזדה, ומדובר ברכב שנראה נפלא בעיקר ההצ'בק, עם מכלולים מוכחים ועמידים להרבה מאוד שנים.

פורסם

איך זה שתמיד יש בעיית אספקה אצל סיאט?

זה לא שאני רואה כבישים מפוצצים בלאונים..

לגבי השאלה שבכותרת

לאחר נהיגה בשניהם, לאון ללא ספק!

ואני אישית הייתי הולך על FR

המאזדה הרגישה לי ״מבוגרת״ מדי ולא אהבתי את המסך שלה שמאד מרוחק ממני, ואילו בלאון היתה לי הרגשה הרבה יותר חדשנית וצעירה.

לי זה עשה את זה.

פורסם

^

בדיוק מסיבה זו אסור לוותר על נסיעת מבחן,

יש כאלה שיבחרו את הרכב בגלל:

1. מולטימדיה

2. עיצוב פנימי

3. עיצוב חיצוני

4. דינמיות

5. איכות חומרים או הרכבה

6. עוצמה

7. 0-100

והרשימה עוד ארוכה...

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

במאזדה נהגתי, רכב נהדר.

מאובזר באבזור בטיחות ונוחות, תא הנוסעים מאוד מרשים והעיצוב נהדר.

תיבת ההילוכים חלקה וצריכת הדלק לא רעה.

הפשטות המכנית הודאי תורמת לאמינות.

בלאון לא נהגתי, אך אני נוהג באוקטביה 1.5 עם יחידת הנעה כמעט זהה.

במאזדה היתה חסרה לי הבעיטה והנמרצות של הטורבו והתיבה כפולת המצמדים שאני נהנה ממנה באוקטביה.

הלאון מאוד מרשימה ונמרצת

אם המאזדה שרתה הולך לקנות היא ההאצ'בק אז בלאון מצטרף המרווח הפנימי העדיף.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 14.11.2021 בשעה 02:26, diller כתב:

על מה הלכת בסוף?

הלכתי על המאזדה ולא מצטער לרגע.

אמנם בלי טורבו והבעיטה של יציאה מהמקום, אבל המאזדה לדעתי עם איכות רכיבים והרכבה הרבה יותר טובה והרבה יותר מפנקת לפי דעתי.

• תוכן חדש...