Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 20 למי ששאל עבדתי אצל יובל מלמד תקופה ארוכה כך שאני איתו בקשר טוב והוא מצא לי את הרכב

כך שכל הנושא ניראה יותר הגיוני...נכון?!

שילמתי אליה מעל מחירון תהיו בטוחים..

פורסם

תתחדש שמור על עצמיך על הכלה ועל הספויילר שעלול להיתלש בימים הקרובים ע"י צרי עין

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

זה לא רכב ראשון שלי זה רכב אני כבר אחרי שלושה כלי רכב

בקשר לצורת הכתיבה שלי אני מבקש שליחה

אני דיסלקת : )

האוטו עומד בחניה מכורה ואני מישתדל כמה שפחות להחנות אותו במקומות מועדים לפורענות

עוד שאלה כשה אני נוסע מיתחת ל3500 אני יכול להגיע ל1 ל10 ככה זה ניראה לפי החישוב שעשיתי! יכול להיות..

פורסם

חברים יקרים, אני לא מבין מה הקטע של לבאס בנאדם על האוטו החדש שלו, מה גם שהאוטו שלו נשמע כמו מציאה נהדרת ואוטו מצויין... יש לכם תגובות מטופשות בבטן? שמרו אותן לעצמכם.

תתחדש מר בחור על האימפרזה!

מה שכן, בלסוע מתחת ל-3500 סל"ד אולי תחסוך קצת בדלק אבל לא בשביל זה קונים אימפרזה טורבו :twisted:!

מוטי.

פורסם
חברים יקרים, אני לא מבין מה הקטע של לבאס בנאדם על האוטו החדש שלו, מה גם שהאוטו שלו נשמע כמו מציאה נהדרת ואוטו מצויין... יש לכם תגובות מטופשות בבטן? שמרו אותן לעצמכם.

תתחדש מר בחור על האימפרזה!

מה שכן, בלסוע מתחת ל-3500 סל"ד אולי תחסוך קצת בדלק אבל לא בשביל זה קונים אימפרזה טורבו :twisted:!

מוטי.

מוטי היקר :)

אף אחד לא מנסה לבאס, אלא רק להראות את המציאות

ולא את העולם הוורוד שמעבר לחלומות...

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

מוטי זה היה סתם בישביל החישוב

כאשר חיפשתי את הרכב יצא לי ליבדוק 4 מכוניות שהיו במצב מעולה אני רק רוצה לומר שרוב האימפרזות שנת 2000 הם במצב טוב יחסית ככה יצא לי להיתרשם

ול אולוריז תשימע אני רואה שמחקו לך את ההודעה אבל אן לך שום דרך לדעת את ניסיוני ולא לישפוט אותי

אני כבר אחרי קורס ראלי אצל און יעקובסון , קורס ראלי שעשיתי בקנדה וקורס נאסקאר בא"הב

כך שיש לי טיפה יותר ניסיון מלילד כמוך

פורסם

תתחדש על הקניה המוצלחת..

נשמע כמו מציאה אמיתית.

מי ייתן ויגיע יומי לקנות אחת כזאת... :)

חג שמח לכולם!!!

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

• תוכן חדש...