Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גז כלשהוא ברכב

ליאור נ
שימו לב! השרשור הזה בן 1221 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רב,

לאחר כחמישה חודשים של תחושה קושי נשימתי וריחות של גומי/ שרוף וריחות חדים ברכב  ללא יכולת זיהוי (מאחר והוא מאוד חלש)  שמתי לב בימים האחרונים שיש חוקיות בדבר לרוב(אם כי משתנה ולא אחיד).

המזגן עובד ולאחר זמן( לא ממש קבוע פעם 10 דקות פעם אחרי 20 דקות) פותח חלון וכל מהגז המתנדף החוצה עובר דרכי ויש ריח מאוד חריף של גז  לכמה שניות.

וכן אם אני נוסע עם חלון רבע פתוח  האויר מהמזגן נסחף ליציאה ויש ריח רע של גז מסויים.

כך שברור שיש מזהמים ברכב!

נראה לי שיש כניסה של מזהמים דרך מזגן הרכב, הרכב מתמלא בהם במשך הזמן וזה מה שנותן את התחושה של מחנק וקושי לנשום וכשפותח את החלון הגז נודף החוצה מאחר שהוא בבת אחת יוצא חשים בבירור את הריח.

בנוסף ממשיך לתצפת ולרשום 

אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיניי והמלצות, הרכב חדש מהיבואן וכבר טופל אצלו כמה פעמים.

תודה וכל טוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה שירשור על בעיה מוכרת כזאת בפורד אדג'/אקספלורר.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה ,לפחות אני מבין מהתגובות שיש או היו מקרים כאלה בעבר אולי נדיר אבל קיים. מה שאני מברר אם זה יכול להיות תוצאה לדוגמא דליפת גז מהמזגן (סתם יורה באוויר) או שחייב להיות בהכרח קשור לשריפת דלק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, danniel כתב:

ציין דגם רכב ושנתון.

במידה ולא מופעל המיזוג אויר, למשל בנסיעה לילית, עדיין יש אותו ריח? 

מעדיף כרגע לא להתייחס דגם הרכב כל זמן שהדבר בברור וטיפול הרכב מול היבואן,שנתון 2021 גם כשהמזגן כבוי יש תחושה של קושי נשימתי ברכב וכן יש ריח של גז אם משתנה (פעם יש, פעם חלש ,פעם אין משתנה. לאחר שאני לא יום יומיים כשאני פותח את דלת תא מטען מרגיש  מחניק ואוויר עבה עכור ושחור (מוזר אבל זאת התחושה)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ריח זה משהו מאוד סובייקיטי אז קשה לתת עיצה טובה.

בטח שלא ידוע דגם הרכב ואולי מישהו אחר עם רכב דומה חווה משהו דומה ויוכל לספר על זה. 

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1221 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...