Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אחת לכמה חודשים, הקופסה הנ"ל משתחררת מהמקום שלה בגלל החום. אני יכול להחזיר ולהדביק אותה, השאלה היא מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה או לדחות ככל האפשר, ויותר חשוב - איך אני יודע שהיא מתפקדת 100% אחרי שהחזרתי אותה? אם במקרה הדבקתי אותה עם סטייה קטנה, האם זה פוגע ביכולת הזיהוי שלה?

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

אני נתקל באותה הבעיה בדיוק כמוך שאחת לכמה ימים,ובמיוחד ביום חם המצלמה מתנתקת ונופלת.

למרות שמחזירים אותה למקום הכיוון שלה לא יהיה אופטימלי,כך שאם זה מטריד אותך תצטרך לגשת למתקין מוסמך שיכוון אותה כנדרש.

אני הזמנתי שפורפרת סיליקון שחור שאמור להגיע בימים הקרובים,ואני מתכוון להדביק בעזרתה את המצלמה.בתקווה שזה יעזור.

• רעיון טוב! 1
פורסם

הבעיה שהמערכת מצריכה כיול מחדש. במקרה של החלפת שמשה זה כלול בביטוח. לא יודע מה לגבי דבק שהשתחרר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זו בדיוק הבעיה, פחות ההדבקה ויותר הכיול.

אבל מה זאת אומרת? זה משהו שמוסך מורשה לא ידע או יוכל לעשות?

פורסם

לדעתי צריך להיות מתקין שמבין במובילאיי.

גגל "מובילאיי מתקינים מורשים", יש רשימה גיאוגרפית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, Yellow Engine כתב:

זה משהו שמוסך מורשה לא ידע או יוכל לעשות?

מה קשור מוסך למוביל-איי? למוביל איי יש ציוד כיול ומתקינים עם הכשרה מסויימת.
הדבר היחיד ש'מוסך מורשה' יודע לעשות במצב הזה זה לשלוח את האוטו למתקין מורשה של מוביל-איי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)
לפני 20 שעות, shellcase כתב:

מה קשור מוסך למוביל-איי? למוביל איי יש ציוד כיול ומתקינים עם הכשרה מסויימת.
הדבר היחיד ש'מוסך מורשה' יודע לעשות במצב הזה זה לשלוח את האוטו למתקין מורשה של מוביל-איי.

טעות.

ישנם מוסכים מורשה יבואן שמתקינים מובילאיי.

עריכה אחרונה על ידי Mr.Hybrid

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

זה תרגיל בהסתברות מה שאנחנו עושים פה.
ישנם מוסכים מורשי יבואן שמתקינים מוביל איי.
כלומר מבין כלל מוסכים מורשי יבואן חלק כן וחלק לא.
לכן מה שצריך לעשות הוא לפנות למתקין של מוביל-איי, בין אם במקרה הוא גם מוסך מורשה או לא.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תודה על העצות, אני רואה שיש באמת מתקין בנקודה ממש קרובה אליי, אקפוץ בהזדמנות

פורסם

אצלי כל יום שאני עולה לאוטו אחרי יום עבודה אני מדביק את זה בחזרה.

דרך אגב הוחלפה לי שמשה לפני שנה בערך והם פשוט הדביקו את המוביליי על השמשה כמו שאני עושה שאני עולה לאוטו (לפני שהחליפו שמשה המצלמה לא נפלה)

דרך אגב למרות שאני מדביק את זה כמעט בכל יום חם המערכת עדיין מצפצפת במעבר נתיבים (ומדוייק ממש כמו לפני שנפלה המצלמה בפעם הראשונה) ומראה את המרחק מהרכב ממול ומתריעה בפני התגשות.

• תוכן חדש...